Жената Везни!

• 40 088
  • 518
  •   1
Отговори
# 75
  • ул. "Мечтание"
Май съм късметлийка, но по-скоро нося късмет на другите!

# 76
  • Разпиляна във въображението
Май съм късметлийка, но по-скоро нося късмет на другите!

Това го пропуснах. Наистина е така. И ние с половинката пръскаме късмет около нас. Много пъти съм казвала, че магазините трябва да ми плащат за реклама и клиенти Whistling

# 77
Всичко казано дотук е вярно...
Колебая се доста!КАНТАР без да се колебае-няма!
Понякога харча луди пари за дрънкулки,украшения,бижута(нещо,което ще ме разкраси),друг път съм стисната и гледам да си купя повече неща за по-малко пари.Материалното не ме привлича в мъжете,но не мога без него-набавям си всичко, от което имам нужда сама.Един мъж може да ме спечели с букет цветя, не със скъп парфюм!
Творчески настоена съм винаги.Обожавам да споря(не да се карам!).Разсърдя ли се-минава ми бързо.Това понякога ме изкарва извън нерви- в моменти,когато трябва да бъда категорична.
Нещо,което обаче не сте споменали...
Обичам да обичам и да ме обичат.Постоянно се влюбвам.Не в мъже.Изключително взискателна съм,когато става въпрос за тях.Влюбвам се в нещата си, в предмети, в места.Меланхолична съм.Улавям се доста често, че живея с миналото.
Ината е второто ми АЗ.Способна съм да се науча да летя на инат  Mr. Green
Ревлива съм, предполагам това значи и чувствителна.
За да съм в хармония,трябва всичко около мен да е подредено.Планирам всичко,подреждам всичко.Дори хаоса е подреден по мой си начин.Знам,че съм оставила "нещото" точно там,в безпорядъка.
Обожавам да правя хората около мен щастливи, ще пожертвам себе си само, за да видя блясъка в очите...
Мързелива съм ПОНЯКОГА,но налегне ли ме мързел,нищо не може да ме помръдне.
Обичам импулса!Даже не мога да живея без него.
Бягам от скуката и самотата

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 12:22 от sweety

# 78
Sweety, все едно си описала мен.  Mr. Green Mr. Green
И още нещо се сетих: на доста места съм чела (да не кажа във всички характеристики на Везните), че сме доста грациозни, притежаваме вродена елегантност и чар. Нескромно казвам, че е вярно за мен. Не съм красавица, обаче мъжете виждат някакъв особен чар в мен, даже и аз не мога да разбера какъв. Имам фин кокал, дългокрака съм. Преди да си родя децата бях направо кльощава без да пазя диети. Сега не съм дебела, но не съм и скумрия като преди. Смятам също, че имам стил. Не мога да изляза в неугледен вид на улицата, ако ще пари да ми дават. Може и евтини дрехи да си купувам, но винаги изглеждат стилно, поне според мен и приятелките ми.  Blush

# 79
*АнАн* , още една характеристика-скромността не ни е присъща!Даже често използвам лафа "Скромността краси глупака!" Mr. Green
Смятам,че този фамозен чар на Везните се дължи на факта,че сме "нарциси".Харесвай себе си,за да те харесват другите!Не е задължително да си красив,за да си харесван.Просто трябва да подчертаеш онова,което смяташ за привлекателно.Е тоя фокус го умеем! Mr. Green

П.С.Излизам без грим и обеци само от банята! Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 13:33 от sweety

# 80
  • Разпиляна във въображението
Може да има нещо общо с чара. Аз също не съм първа красавица, но имах доста "обожатели". Аз лесно водя разговори с всякакви хора, интересувам се от всичко, мога да говоря на много теми. Не обичам да има изолирани хора в компания и ми се налага доста често да се опитвам да приобщавам хора. Това понякога ме изморява.

# 81
  • ул. "Мечтание"
Мдаааам, определено сме далеч отскромността! Mr. Green

Аз пък бих се определила като доста властна личност. Искам всичко да е под контрол.

# 82
Винаги искам на всички да им е добре и в стремежа си доста често оплесквам нещата Sadи се получава така,че всъщност винаги има недоволни,а аз просто искам най-доброто за семейството си.Може би това е стремеж да властвам newsm78, и ако е така искам да спра на време!

# 83
И при мен се получава нещо такова...
Не обичам живота и съдбата да ме изненадват.Винаги трябва да съм подготвена, да контролирам сама живота си, да съм независима от нищо. За съжаление, обаче, моят живот е свързан и с живота на други хора и аз неволно се опитвам да контролирам и техния в стремежа си да планирам случки и събития. И сега си блъскам главата и се опитвам да се отърся от това да властвам над другите, но е по-силно от мен...Явно не съм само аз  Sad

# 84
  • нейде там, където ....
...
Не обичам живота и съдбата да ме изненадват.Винаги трябва да съм подготвена, да контролирам сама живота си, да съм независима от нищо....
Peace Единственото, което не може да се предвиди е бюрокрацията и кои закони по колко пъти ще се променят през годината, за да се отчете и тяхното влияние  Crazy Иначе, повечето ми познати везни се справят успешно със задачата.   Laughing

# 85
  • ул. "Мечтание"
Аз си харесвам тази моя черта, да се опитвам да контролирам нещата. Единственото, което трябва да науча е, да уцелвам момента за да отпусна юздите и временно да предам контрола на някой по-знаещ и по-можещ. Но това са единични ситуации.

Сещам се и за още нещо характерно при мен, което не знам дали го има придругите Везни. Никога нищо не може да ме завладее и обсеби на 100%. Винаги си оставям място да дишам. Това също ми харесва.

Не смятам, че това са лоши качества (както и всички останали). Особено ако се науча да ги контролирам и да ги използвам правилно. Те са моята сила!  Wink

# 86
В този сайт има изключително добри попадения при характеристиките на зодиите.
За всички Везнички... http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1749&zod=6

# 87
Хм, и аз съм Везна.
За мене е недостатък, че много говоря бе. И вътрешно даже говоря. Confused

# 88
Винаги знам къде е границата.. За всяка ситуация.
Колеблива съм много. Мързела също не ми е чужд.
Обичам умни събеседници, но като цяло мога да общувам с всякакви хора. Контактна съм.
Нещата ми омръзват бързо. Само към 2-3 съм привързана докрай.
Не обичам конфликти.
Имам развито чувство за справедливост.
newsm10 smile3508

# 89
Записвам се. И аз съм Везни.
Ми какво бих казала- Кибритлийка с характер и ранимо сърце.  Wink
И на мравката път ще направя, но стига да не злоупотребява и да го оценява.
Иначе ще я стъпча в името на справедливостта.  Laughing Който каквото си надроби...
Темидооо, Темидооо хич не ти е лесно...

Общи условия

Активация на акаунт