Жената Везни!

• 40 185
  • 518
  •   1
Отговори
# 315
По мои лични впечатления мъж водолей и жена везна имат общ език като че ли по рождение. Simple Smile Не говоря за любовни отношения, а за приятелство, което в твоя случай може да се разбира и като семейство. Майка ми е везна и обикновено се разбираме. Обикновено, но не винаги. Тя каже нещо, аз правя обратното, скараме се, аз седна да ям и след 5 мин. все едно нищо не е било идва да ми иска цигари.  hahaha 

Жената Везни може да намери общ език с мъж от която и да е зодия .Проблема е там ,че някои много хвърчат и манията им за величие ни отблъсква от тези господа.
Иначе аз да се похваля с ново тато не че ми знаете старите де ! Mr. GreenАма ей такава съм си шантава! Laughing

# 316
  • София
Добре дошла, neli mar4, то и аз се присъединих преди няколко дни, но темичката доста е позамряла Simple Smile

Браво, titon4e, да ти е честито! Simple Smile)))))

# 317
  Здравейте!   bouquet

Ще приемете ли още една Везна при вас? И дъщеря ми е Везни. Готина зодия сме, няма спор. Ще пиша, ако има раздвижване, но сега ще се върна да почета назад, че ми е интересно.  Peace
Добре си ни дошла Hug.
Много се радвам като видя нова членка на нашата тема, че малко сме по-заспали от другите Grinning

# 318

Жената Везни може да намери общ език с мъж от която и да е зодия .Проблема е там ,че някои много хвърчат и манията им за величие ни отблъсква от тези господа.
Иначе аз да се похваля с ново тато не че ми знаете старите де ! Mr. GreenАма ей такава съм си шантава! Laughing
[/quote]Така си е много мразя такива типове Peace
Ами сподели ни за татусите де  Grinning, аз нямам от стрх не от нежелание.

# 319
А вашият главен проблем е, че сте много нерешителни за много неща и що се отнася до дрехи като се почне едно чудене, едно избиране, направоооо... ми иде да се застрелям като тръгна за някъде с Везна (тоест, с майка ми, ама важи и за други).  hahaha  А също така сте и доста наивни, което според мен е във ваша вреда.

# 320
  • София
За това, че сме нерешителни и избираме дрехи по 2 часа, хехе, ела виж мъжа ми, той се преоблича по 2-3 пъти минимум преди да излезе и не за да е по-хубав, а защото все нещо не му е удобно, а си е типична Дева, аз пък съм намерила начин как да се измъкна от тази треска преди излизане, като знам, че ще излизам в свободното си време преди това, всъщност докато върша доста други неща си и представям няколко тоалета, аз все пак вече съм се виждала с тези дрехи и не е трудно, какъв грим ще им подхожда, акесесоари и след известно мислене и пообъркване стигам до вярната комбинация без да разглеждам гардероба си на живо, после вече е лесно, вадя, гладя, обличам, гримирам се, слагам бижута, обувки, чанта и чакам още поне 10 минути съпружието Simple Smile))))) Виж ако става въпрос за по-сериозни неща, да, нерешителна съм и понякога това доста ме смущава, не пречи на околните, по-скоро преча на себе си, защото докато обмислям решението си нарушавам хармонията и винаги остават доста съмнения, които изчезват чак след като ситуацията е вече в миналото, в момента в който вече е там, забравям за нея, за разлика от съпруга ми, който продължава с "ако"-тата и "защо"-тата, досадна работа Simple Smile))

За наивността, с ръка на сърцето си казвам, че като малка, че и до към първите години в университета бях най-наивното същество на света, после животът ме поочука оттук оттам и вече съм се взела в ръце, наивна съм относно близки хора, на които разчитам безпрекословно, но за останалите, винаги имам едно на ум, но мнителна пък никой не може да ме нарече, не е чак толкова лошо качество когато се овладее в рамките на нормалното и полезното вежливо отношение.

За общия език, мда, наистина общ език да се намери е лесно, но пък има черти в характерите, които трудно преборваме, някои се отказват, а за някои като мен е предизвикателство, на което не може да се устои Simple Smile))) А манията за величие на някои индивиди (визирам аз най-вече лъвовете тук) само ме е нахъсвала, а след това съм си понасяла и заслуженото, наистина е кофти положение Wink

# 321
Наивна съм и аз , що се отнася до живота.. Моят свят е винаги добър, хората са доброжелателни, всичко е красиво и подредено... и все пак все се намира някой да ме свали на земята и да ми каже- абе, много си добра, хората не са такива и най-малкото не го оценяват...
Винаги, ама ВИНАГИ мога да оправдая нечия постъпка. Често казвам - да,  и ти си прав , поставяйки се на твоето място и аз може би бих реагирала така..  Grinning

# 322
  • на североизток от Рая
   Момичета, благодаря за посрещането!  Hug

Ние и двете с дъщеря ми сме перфекционистки. Особено пък аз... Това често ми пречи. Не може всичко винаги да се изпипва, ама на, зодия. Мисля, че е типично за Везните. Друго, което съм забелязала, е че като се разсърдя на някого, дълго мълча. Така си изживявам обидата. Иначе прощавам, но не забравям. И никога не отмъщавам. Любвеобилна съм , даже май прекалено. Задушавам хората, които обичам. Ненавиждам да ме лъжат. Не приемам лъжата под никаква форма.

Пак ще пиша, харесахте ми!   bouquet

# 323
Аз съм много мнителна, единственно и само спрямо мъжа в живота ми.Много го тормозя, но ако не ми беше давал поводи не бих била такава.Другите хора около мен които не са ме предавали, а те са малко, ги приемам изцяло и безрезервно.За това колко съм нерешителна се носят легенди Grinning, или решавам на мига или никога.Мразя лъжците и в момента по неволя общувам с една девойка която лъже като замаяна, но на нея не и се сърдя, а само и гледам сеира hahaha.Аз и преди писах, че мълча като пън като съм сърдита, а според любимия ми е обичайното състояние Mr. Green, но той Водолея се сърди много повече.Да си призная и аз задушавам хората които Обичам, държа всичко да е под контрол, но все си избирам мъже които трудно са поддават Twisted Evil.

# 324
но той Водолея се сърди много повече.
Той (Водолеят по принцип) се сърди много повече, отколкото си мислиш и отколкото ти позволява да видиш. И има два варианта - или да не ти проговори цяла седмица, или да ти говори, ама и да ти се сърди едновременно с това, а ти да не знаеш, че ти е сърдит.  hahaha

# 325
  • София
Той (Водолеят по принцип) се сърди много повече, отколкото си мислиш и отколкото ти позволява да видиш. И има два варианта - или да не ти проговори цяла седмица, или да ти говори, ама и да ти се сърди едновременно с това, а ти да не знаеш, че ти е сърдит.  hahaha

Брат ми е Водолей, не дойде на сватбата ми, защото се сърдеше на нашите, е...после съжаляваше, ама...

# 326
Ама това е много тъпа постъпка, така проблемите на се решават Peace

# 327
  Здравейте момичета!
 Аз съм Везни и мъжа ми е Везни.Малката е Дева,на косъм за Везни,но бебето се чака горе-долу за моя рожден ден,та при нас е весело  Mr. Green!
 Аз обожавам тази зодия,това са най-готините и толерантни хора.Повечето ми най-добри приятелки (от детството,на които и до днес винаги мога да разчитам) са Везни.Поради нерешителността ми спрямо дрехите купувам първото което ми хареса и повече не обикалям,та да не се ядосвам.Моя мъж много уважава това ми качество  Joy.За децата почнах да пазарувам по интернет от Англия и тук рядко влизам в магазин.А иначе сме толкова добри,че понякога яко ни водят за носа.Една моя приятелка ми викаше,че от доброта и желание да угодя на всички ще умра.Лошото е,че това понякога изморява и страдат в къщи,но гледам да го превъзмогвам.
  Лек ден от мен!

# 328
Ама това е много тъпа постъпка, така проблемите на се решават Peace
За нас си е напълно нормална. Така че или ни приемате каквито сме, или си гледате работата.  hahaha  Stuck Out Tongue Just kiddin'. Simple Smile

# 329
  • София
Добре дошла, Съни, първо браво за куража да имате 3 дечица, лека и успешна бременност пожелавам и една здрава Везничка на финала, ние с моя мъж искаме също, но за сега сме на първото и лека полека ще действаме по въпроса Simple Smile))))
Наистина сме добри, чак до наивност, която както споменах туширах до определена степен с годините, но характерът си остава, но пък от както родих забелязвам, че стане ли въпрос за детето, на мига яхам метлата и гледайте да не сте ми насреща, чак се очудвам на себе си Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт