Жената-Дева - 2

• 21 245
  • 455
  •   1
Отговори
# 150
Г-жа Шуши, иди на лекар! Хипохондрията е присъща на Девите, моята обаче е свързана с хората, които обичам. За себе си не се страхувам, а за другите и все си мисля "Нищо ми няма , защото трябва да се грижа, справя и т.н." Нямах време да ви изчета, каква е темата днес? Embarassed
Говорим за мъже,болести.

# 151
Г-жа Шуши, иди на лекар! Хипохондрията е присъща на Девите, моята обаче е свързана с хората, които обичам. За себе си не се страхувам, а за другите и все си мисля "Нищо ми няма , защото трябва да се грижа, справя и т.н." Нямах време да ви изчета, каква е темата днес? Embarassed
Говорим за мъже,болести.

Необятни теми, значи. За болестите казах. Мъжете: с тях зле , без тях още по-зле.

# 152
Ооооо, темата за мъжете сме подхванали! Ако става дума за дългосрочна връзка, не държа толкова на физическата красота. Трябва да ме заинтригуват с интелект. Ноооо стане ли дума за секс, съм много придирчива. Не може то току така. Трябва винаги да се прави като за последно. Друг е проблемът, че мъжо - и той дева- въобще не е на моето мнение. Малко ги мързи тея мъже-деви

# 153
момичета пишете темите на деня да се ориентирам по -бързо Praynig
за болестите- аз съм много отоворна
за мъжете също - обичам от сърце

# 154
предлагам да имаме една съботно-неделна тема
Предложения?  Grinning

# 155
Размерът има ли значение за Девата  Joy

# 156
ами например;хоби и интереси на девата
кой с какво обича да се разнимава през свободното си време , как разпуска
или ;
дрехи- любим стил, цвят, десен,
 или
мечти - кой за какво мечтае, напр аз искам да искам свободно време и пари за да мога да ходя по места на които не съм била (ама той кой не иска:)

# 157
Айде някоя организирана девичка да каже как да не си загубим предложенията и по какви критерии да ги избираме?
Аз предлагам - който е най-ранобуден и пръв пише за деня - той да каже каква да е темата  Thinking

# 158
И аз да се включа най-сетне към вас момичета-08.09,освен това и с мъж Дева,а от първата тема ей това  много ми беше харесало като описание от милинка(иначе изчетох всички ви и открих много сходни черти):

В дома си съм двете крайности - или вманиачена домакиня, искам всичко да ми е под конец, или хаос в концентрирания му вид, а аз по средата седя и страдам от него.

Поздравления и за страхотното оформление на тази тема,ще се радвам да си бъбрим виртуално. Hug

# 159
# 160
  • София
За болестите,не са ми мания.За мъжете,първо гледам ръцете,след това обувките.Обикновено харесвам грозни мъже,ниски,плешиви и с дълги носове. JoyЕгати,прозвуча така,все едно съм извратена Joy,но е истина NaughtyЗа секса,какво да кажа,определено съм била с повече от петима Blush,но още не съм казвала на някой какво да ме прави,ако не ми хареса от първия път,не повтарям. Whistling

# 161
  • Бургас
Аз пак да се вкл1ча не на място...  Laughing

Шуши, не си мисли кофти неща, а иди на лекар! Макар че, и аз, като теб, винаги първо си съставям диагноза  ooooh!

За темичките, които ще разискваме, предлагам в неделя (или  понеделник) да се определя новата тема и така - през ден.  Peace

# 162
  • София
Като гледам днес аз съм най ранобудната, но ще си продължа със старата тема.
Не мога да си легна с някой, в който не съм влюбена. Все сериозни връзки, задълбаване и ... А за да харесам някой задължително трябва да го познавам добре.  ooooh! Все съм си мечтала да ми падне пердето и да пробвам "секс за една вечер", но пусти принципи или задръжки или ... де да знам ме спират Stop
А иначе се заглеждам по ръце, дупета и очи.

# 163
  • на плажа
 О, за ръцете и аз съм така. За мен е много важно да са силни, с хубави чисти нокти, дланите да са големи и мъжът да носи хубав часовник. Не мога да си представя да ме докосват с неподдържани ръце  Sick.

# 164
  • Русе
  Не мога да си представя да ме докосват с неподдържани ръце  Sick.
Май всички държим на чисти и пъддържани мъжки ръце......девички Grinning какво да ни правиш!!!

Общи условия

Активация на акаунт