И З Р А Е Л 23

• 22 582
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • T"A
basis, диамантите ги внасят от Африка, тук ги обработват. Това е индустрия, която са развили имигрантите от Белгия и Холандия още през 20-30те години, но след основаването на държавата се е стигнало до истински подем...  Peace

Пете, годежният ти пръстен тук ли е купуван? Интересен е много, по средата изглежда, че има перла  Thinking
Останала съм с впечатление, че тук тенденцията е към един по-голям диамант за годежен пръстен (от тук и въпросът ми), но не знам защо...

Миши, и аз не исках да се омъжвам, но Ментов някак не си представяше как ще имаме деца без брак... тук това е по-рядко срещано и обикновено го правят по идеологически причини, иначе имаме приятели - семейство, което няма сключен брак, но то е защото си запазили ден за сватба в Прага, но мадамата забременя и лекарите и забраниха да се качва в самолет още в първите седмици и те отмениха... милата ми разказваше, че много се притеснявала в болницата като е раждала, но акушерката я е успокоила, че не е единствената неомъжена майка, казала и  "Случва се!" (коре)  Joy
----------------------------------------------------------

Бях на зъболекар за почистване на зъбите... Някой да знае защо се прави флоуризиране? Тя ме пита "Ти правиш ли си?", ама както ми е сложила няколко уреда в устата как да и отговоря  newsm78 При зъболекарите на мъжа ми тази процедура (почистването) отне около час, а сега ме опаткаха за 15 минути  Confused Нещо... голяма разлика ми се стори  Thinking

И освен това ....  Heart Eyes се чух с мъж ми по Скайп, даже се гледахме с камерата и ми показа хотелската си стая и изгледа от прозореца  Grinning Утре в Япония е национален празник - Денят на основаването - и няма да работят, той ще пътува с още няколко приятели до Akune, от където се разкривала специална гледка към Фуджи... Да ви кажа - гледах си го и ми се стори най-хубавият мъж в света  Blush Голямо предимство са тези технологии...

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 23:05 от Mentha

# 211
  • Някъде там...
Ментичка да ти кажа и на мен само,че в Бг не ми е отнемало почистването на зъбен камък повече от 20мин а аз имах доста...и докторката ми показваше май всяко парче  Joy После ме учи как да си мия зъбите абе голям майтап е тая мойта зъболекарка.За флоуризиране....незнам.Кажи на Ментов,че чакаме снимкииии и поздрави хехехе

# 212
Как сте кукли , чета ви но нещо ме мързи да пиша....
Ментичке много си ми готина как вехнеш от мъка по твоя хубавец... Mr. Green сладури.. напоми ми как преди мъжа като отидеше на нощно дежурство само..и ми беше мъчно и спях с негова риза  Crazy
Надявам се скоро да се появи едно ментово бонбонче хаха Peace

Кой не дава на мъжа си да готви..хм, мен ме 'взеха' незнаеща нищо да готви..от мъжа ми се учех,срам не срам..това беше.

Пете , Мента...красиви пръстени/ за красиви жени ..все пак... Wink  ахнахте ли  като си видяхте пръстените Laughing

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 20:39 от harriet TJB

# 213
   Не можах да ахна при поставянето,защото сама си го избрах .Но си е за ахкане де  Grinning ....От БГ ми е , не от тук. Обикаляхме с кумата ми преди сватбата да си харесам пръстен.Предлагаха ми като на Мента.Харесах си няколко , това си е класиха , Мента.Много ти е хубав.Няма грешка - погледнеш и знаеш , че е годежен !  Освен това с бяло злато по-често се срещаше наистина. Аз обичам жълтото злато , а когато видях този вариант на годежен пръстен с цветето  #Crazy - влюбих се.В средата е  светло син камък - забравих името (срам  ooooh! ).Имаха и вариант с тъмно син камък.Офер го хареса , а продавачката - консултант ми казва  :"Тези големките със  синьо ги предпочитат  арабите "  Mr. Green  "Знам"  ...викам " Не е  арабин момчето обаче...." Тя  -  newsm78   Joy ....Все пак си харесах светло син камък за по-нежно . Зор  си е за един мъж да мине всичкото "обучение" по пръстени , видове , дизайн ....То си е наказание , особено за такива , които имат "коцим б'тусик" (ха преведете това) ...един вид шило  в  торба , не седи на едно место , не го свърта . Такива неща....

Мента ,  веднага да спретнете  един  взаимен стрийптиз по камерата !  hahaha Палави работи разни - после пада смях  hahaha Шегувам се .Когато ние се разделяхме постоянно плачех - като лудо ...защо  - не знам . Много болезнено преживявам раздели аз , нещо летищата особено ми действат по нервите много силно - направо излизам от релси за бая време . Мразя летищата ! Това са места , свързани само с болка за мене ! Ето сега ще си летя за БГ за десетина дена и пак ме боли сърцето предварително. Няма лек .

Хари , никакъв  срам - да готви , ти се прави , че не можеш колкото м оже по-дълго  hahaha

basis , мерси !

Относно флуоризирането - кой знае колко флуор може да "влезе  в зъбите" за няколкото минути захапка на тази нещо като паста. Не си правим , само чистим зъбите периодично и зависи колко за чистене има човек.Може и 1 час да чисти , пък и ако лекарката е свръх внимателна  Rolling Eyes Crazy после неможеш да си затвориш устата , 'щото вече ти е заела поза зейнала пещ завинаги  Crazy .Трябва подпорки да измислят наред с всичките машинарии дето ти мушат в устата.Иначе от зъболекарката си тук съм много доволна. Тук за сефте разбрах какво е да ходиш на зъболекар без да те боли изобщо. Много недоверчиво гледах аз в началото ...като бай Ганьо с багажа .... ааааааа не боляло ама .... #Crazy . 'Ми не боли.По детски казана истината си е баш истина.

Лайла тов , сладурки и Тигър (къде си бе , човеко?) !

# 214
petia911 ,да ти имам пръстена LaughingГоляма красота е!
Mentha,абе Ние взехме най-хубавите мъже Laughing,моя и за кино става Joy Joy
harriet TJB,ако го оставя да готви,в най-скоро време няма да имам тенджери,и той като майка си обича да готви на 6 Mr. Green

# 215
  • Някъде там...
Малееееееееее каква е тая буря какъв е тоя ураган  newsm78 При нас се изсипа даже градушка...Гърми ,трещи ,святка а вятъра е кошмарен  Shocked ако и утре е така незнам как ще отида до спирката да си хвана автобуса...Петееее на къде ти е курса за шофьори ще караш ли скоро???
И аз си нареждам моя мъж до най-хубавите  Heart Eyes И моя става за кино ама за тези филми дето са +18  Joy

# 216
  • На дивана, под юргана

... Лайла тов , сладурки и Тигър (къде си бе , човеко?) !

Как къде? Приспивам малкия тигър... Чета две от "Приказки по телефона" на Джани Родари и един Франклин... Имаме си програма ние!  Laughing

# 217
  • На дивана, под юргана
... и той като майка си обича да готви на 6 Mr. Green

При нас печката е до 9. Ама на 9 много бързо изкипява всичко!

# 218
  Малей , почна се - мъже , това онова ...открехна се новата тема .... Я си покажете мъжете пак  ако може голи или по бански !

Боряна , като ви казвам , че  ми е спъната шофьорската работа ...Май май не съм на зор , щом все се  точа .Знаците научих , но ми е трудна частта с  механиката на колата на иврит.Ще трябва да си прочета на български и после да ми обяснява моят мъж , когато вече имам основа някаква .Механика и аз ... лошо.Шофирането ще го опаткам -  карала съм , а и тук знаците и светофарите са на всяко ъгълче ...В БГ ми прави впечатление , че доста места са малко на подразбиране , кой с предимство, от къде идва и накъде отива.Тук  е по-лесно.Сега ме боли главата за дядо, освен това и едни  други главоболия имам здравословни, за които не ми се разказва - не по мене . Ще ходя , ще се връщам , ще видим, зор нямам .Я кажете каква теория учат  в БГ за шофьорските - книжки ли купуват , в нета има само частта за знаците , която не ми е проблем всъщност.

Дръж се народе като про*Карам кола - всички ще ви обикалям по гостита както не работя - страх да ви ФаНе чак  и то с децата !

http://widebodyaircraft.nl/b767elal.jpg
http://www.aliyahbook.com/passing%20time%20on%20El-Al-flight.jpg
http://www.kdwebserver.co.uk/~travelin/gfx/3505dabc49d75fb2bf5a0 … b33elal%20744.jpg

Хайде на желаещите да се отвори път насам пожелавам !

# 219
а,Пете то не моженето да се готви..беше в началото ...на 22 кат бях, сега ела ме виж...хм, ноо бадемов кескс Пете не съм правила  Wink

И аз мисля за седмица до Бг да отивам, но ей така. Пете гушкам те силно...болката ти я знам..същата като моята...няма лек за летищата  Hug

Тъкмо се наканих да сложа 2 снимки..то нещо не се получи.. newsm78

Тигър...поздравления за' програмата'. Peace

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 12:48 от harriet TJB

# 220
... и той като майка си обича да готви на 6 Mr. Green

При нас печката е до 9. Ама на 9 много бързо изкипява всичко!
Тя ако имаше 9,само на 9 ще готви,ставало по-бързо Mr. Green
Един виц да Ви кажа.Един мъж,все не харесвал манджите на жена си.Един ден,обаче седнала да пие кафе с приятелка,и бая загорила манджата.Брех,започнала да се вайка,какво ще каже мъжа и.Седнал да вечеря,и като се нахранил казал:Браво ,бе жена,един път да я направиш като мама.
petia911 ,ша зема да се фърля на самолета и да дойда,както казваше мойта баба,само,че тя на автобуса Joy Joy
harriet TJB,хайде давай снимките!

# 221
Пете,за каква механика става въпрос,в БГ няма такова нещо!Пък ако те интересува нещо питай,аз като стар шофьор bowuu
В БГ,кой превари той минава!

# 222
  • T"A
Утре ще ви разкажа как ми предложен брак - в тон е и с 14 февруари, а и на 26/02, мисля, че беше - 1 година от годежа ни....

Излезнаха първите резултати от извадките на изборите - за сега съобщават за два мандата разлика между Ливни и Нетаня(х)у в полза на Ливни. Ако няма промяна, има шанс Израел да има за втори път министър-председател жена... Мисля, че очакват промени, а и имат съмнения, че Ливни ще събере коалиция (трябва коалицията и да е поне 51%?, като за сега има нещо от порядъка на 29-30 мандата)

Аз си правих почистване на зъбите в България дълги години, вкл. след като емигрирах. Но това не си е работа... Зъболекарката на Ментов, всъщност при него не е зъболекар-руфе шинаим, а шинаит - това е специалист по устна хигиена, нещо такова, а отделно си има зъболекар -др. Шаул Фридман, голям специалист е), та - тази шинаит ми вади някакви кървища от под венците, наистина много се потруди. А за флоурирането днес ми беше все едно - тя сложи пастата, 4 мин. ме държа с отворена уста, после час не трябваше да ям и пия и да не си мия зъбите вечерта  Sick Но не ми харесва резултата нещо (въпреки че новата не е шинаит, а си е доктор и то хирург)... Взе ми 240 шекела, онази на мъжа ми взима повече, май 400 (аз бях безплатно, защото ползвах негов бонус за всяко 5 е безплатно почистване и аз го ползвах вместо него, а иначе той ходи 3 пъти годишно на никайон... аз веднъж-два пъти в годината мах!  Rolling Eyes Трябва да реша при кого да си правя пломбите, не ми е за чистенето  Thinking

Пете, кога летиш?
Наина, тук в теорията има устройство на колата, част от изпитния материал е  Peace

# 223
  • Някъде там...
И аз в Бг като карах капитанското право имах изпит за работата на дву и четири тактовите двигатели,там се справих добре ама листовките бяха ужас имах проблем да се ориентирам с ляво и дясно а пък "хилядите" знамена и лампички ми бръкнаха в здравето...Та и аз мога да помагам с двигателите ама на теория ,никой да не ме кара да си цапам дилърските ръчички ,все още се надявам от време на време да ходя да удрям по рамо на дилърите на гемията на която работих последно...
Лека нощ ви желая..

Споделете малко повече за изборите ако е възможно....Мъж ми не остана очарован от крайния резултат  newsm78

Сладки сънища

# 224
  • Пловдив
Абе адаша ме прати тук да гледм пръстени - а те само няколко. Викам сега ще има ... ехееее чак и аз може да си харесам. Всъщност като този на Мента май бих носила, а този на Петя е страхотен и изобщо ... заглеждам се по големки пръстени, някои даже ми харесват, но не и на моите ръце. Пробвала съм не се харесвам с големи пръстени, а на друг много ме кефят.
И айде сега да ви видя на останалите пръстените .... и мъжете Laughing. Аз моя го показах, хем и в действие. Я как бързо го убеждавам, надприказвам, а той се обажда само когато наистина трябва Joy.

Общи условия

Активация на акаунт