Жената Водолей

• 72 725
  • 707
  •   2
Отговори
# 360
Юле,мерси за пожеланията!Много любов и разбирателство ти пожелавам,ще имаш нужда от тях!
  bouquet

# 361
uleto88 добре дошла!

Благодаря ви момичета за пожеланията! Да ви почерпя с няколко дни закъснение за РД то ми.

# 362
Доро,пак си превзела кухнята,страхотна почерпка си спретнала!Взимам си една прасковка за твое здраве! Hug

# 363
Благодаря ти PURE ELIXIR!   bouquet Наистина се старах, ама аз съм си такава. Нали трябва да зарадвам любимите хора? Ако е гарга да е рошава.  Hug

# 364
♥ Doro ♥  честит рожден ден малко на патерици Simple Smile) какви красоти си направила браво!

# 365
♥ Doro ♥  честит рожден ден малко на патерици Simple Smile) какви красоти си направила браво!

Molli благодаря ти!   bouquet След всичко на финала съм качила два килограма и пак мъка докато ги сваля. Дали е присъщо за водолеите така да се раздаваме за хората и все да гледаме да ги зарадваме?

# 366
Присъщо е! Wink
Айде и аз остарях с годинка от вече вчера.

# 367
Напълно присъщо Simple Smile)) ние се радваме, когато хората около нас се радват.

Честит рожден дееен  bouquet

# 368
Присъщо е! Wink
Айде и аз остарях с годинка от вече вчера.

Art0fRali ЧРД! Много здраве, щастие, любов и успех във всичко, много приятели и много хубави мигове в живота!

Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ми блести.
Не съм с година остаряла,
а просто повече съм помъдряла!

# 369
Мерсиииии  Embarassed

# 370
  • Габрово
Я, каква темичка си намерих  Grinning.

Привет от още една водолейка, типична  Mr. Green.

Честито порастване, "колеги", на патерици   bouquet.

# 371
ivap, добре дошла при нас! Hug

# 372
  • In someone's dreams
Хоп и аз тук ...

още една ВодоЛейка  Laughing. Мойто РД е на 14 февруари /хич не е готино, да знаете, минават те с един подарък  Flutter/, и на всичкото отгоре тази година след правене на голяма предварителна подготовка за празнуване накрая се озовах в леглото болна и в абсолютна невъзможност да се отлепя от чаршафите.

Честито на всички празнували с пожелание за много любов!

# 373
  • софия-napoli
здравейте приемате ли нови муцуни аз съм родена на 4 февруари

# 374
  • Габрово
здравейте приемате ли нови муцуни аз съм родена на 4 февруари

И аз, и аз  Grinning. Да не си набор '75  Whistling?

Общи условия

Активация на акаунт