Много здрави и щастливи бъдете дечица!

Искам да ви благодаря за милите думи и за първата и за втората!

Благодаря и на всички които ми се обадиха и смс-ваха, направихте ми празника още по-специален!

Голдънче, радвам се, че са ви се разминали интервенциите, дано нямате ядове и за напред!

Роси, дано Алексче днес да е вече добре!

Ави, и двамата да се оправят скорострелно и стига вече стресови ситуации.

Миркам, Криси е много сладък, а на снимката от родилното е като от комикс изваден с тази смешна физиономия дето е направил.

Дар, Диа си е направо модел извинявай, ние така ако седнем без да бутнем тортата ела ми се обади.
Дени, не се тормози, сама си го казала поне е в сигурни ръце и ще ти е спокойно, можеше и друго яче да е обрисувана картината, трябва да си убедена, че ти правиш най-доброто за Анна!

Мери, неизбежно идва и този момент
тя ще реве вътре, ти ще ревеш вънка, мислех че съм претръпнала с детската градина, но като тръгна на училище нещата се повториха на ново, ходех в междучасията да гледам дали е добре, ама аз съм си башка луда. 
Но ще свикне и ще и хареса сред децата, сигурна съм.

Не помня вече на кой какво имах да казвам, ще допиша ако се сетя.
Тези хлебарки долу в банера много ги мразя все си мисля, че ще ми полазят ръцете докато пиша, да вземат да ги махнат, че са гнусни.

.)
Ох как искам и аз Блажко да тръгне на детска...
Както и да е - аз пих 5 дни всяка вечер по 1 Нимезил, а последните 2 вечери взимам само парацетамол призори като ме заболи (миналата нощ в 4, тази - в 6, така че се надявам, че идната ще ми е първата, в която няма да пия вече нищо). 

(както беше казала Еления по друг повод; "не съм засегната , само споменавам")

Моля те извини ме отново.