ФЕВРУАРИ месец е сега, на годинка стават нашите слънца !

• 21 303
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Честит Първи Рожден Ден на Анастасия,Уилиам и Наталия!  newsm59
Много здрави и щастливи бъдете дечица!  Hug

Искам да ви благодаря за милите думи и за първата и за втората!  Hug
Благодаря и на всички които ми се обадиха и смс-ваха, направихте ми празника още по-специален!  Hug

Голдънче, радвам се, че са ви се разминали интервенциите, дано нямате ядове и за напред!  Heart Eyes
Роси, дано Алексче днес да е вече добре!  Heart Eyes
Ави, и двамата да се оправят скорострелно и стига вече стресови ситуации.  Hug
Миркам, Криси е много сладък, а на снимката от родилното е като от комикс изваден с тази смешна физиономия дето е направил.  Grinning
Дар, Диа си е направо модел извинявай, ние така ако седнем без да бутнем тортата ела ми се обади.  Laughing
Дени, не се тормози, сама си го казала поне е в сигурни ръце и ще ти е спокойно, можеше и друго яче да е обрисувана картината, трябва да си убедена, че ти правиш най-доброто за Анна!  Heart Eyes
Мери, неизбежно идва и този момент  Tired тя ще реве вътре, ти ще ревеш вънка, мислех че съм претръпнала с детската градина, но като тръгна на училище нещата се повториха на ново, ходех в междучасията да гледам дали е добре, ама аз съм си башка луда.  Crazy
Но ще свикне и ще и хареса сред децата, сигурна съм.  Grinning

Не помня вече на кой какво имах да казвам, ще допиша ако се сетя.
Тези хлебарки долу в банера много ги мразя все си мисля, че ще ми полазят ръцете докато пиша, да вземат да ги махнат, че са гнусни.  Sick

# 211
Тези хлебарки долу в банера много ги мразя все си мисля, че ще ми полазят ръцете докато пиша, да вземат да ги махнат, че са гнусни.  Sick

А Пламенка пък много им се радва.

# 212
Честит рожден ден на Ева, Виктория, Алиа (вчерашните сладки рожденички) и Анастасия, William и Наталия! Честит празник и на техните майки!

Вал, нацелувай и двете си дъщери! Много мило ми стана като видях Пламенка как се е постарала за Ева!
Готи, подкрепям протеста на полицаите. Нашата държава е толкова сбъркана в някои отношения, да не говорим, че при ниските заплати на полицаите, накрая се гаврят и с работата им като или не се повдигнат обвинения, или пък се оправдават престъпници. (Единствено за заплатите на катаджиите имам много въпросителни и все ми се струва, че те трябва да се намалят  Thinking.)
Ефро, недей така!  Hug Всички ние ще се отделим от децата си (да не кажа, че по-скоро децата ще се отделят от нас), пък и оставаш дребосъчка в добри ръце!
Мери, децата си имат баща - да ги погледа малко и той!  Crossing ArmsОх как искам и аз Блажко да тръгне на детска...
Аз съм с двете деца у дома. Взех си ги в понеделник сутрин и е голям кеф цялата къща да ми е с краката нагоре и отвсякъде да се чуват писъци. Сега заспаха и отивам малко да почета.
А, исках да питам Ефросина, вярно ли е, че Аулин и Нимезил е едно и също? Сега ми бяха казали да си взимам по един Нимезил вечер (защото бил и противовъзпалително, а не ми изписаха втори антибиотик), а аптекарката ми каза, че е същото като Аулина.  newsm78 Както и да е - аз пих 5 дни всяка вечер по 1 Нимезил, а последните 2 вечери взимам само парацетамол призори като ме заболи (миналата нощ в 4, тази - в 6, така че се надявам, че идната ще ми е първата, в която няма да пия вече нищо).
По този повод да ви се похваля - спазарих се с чичо доктор да ми махне конците утре сутрин, така де, нямам намерение 2 поредни години на 11 февруари да съм с шевове.  Laughing Утре ще ходя в кабинета заедно с Маги и мисля после да я заведа на консултация.  Laughing

# 213
  • София
Валерия, и аз се трогнах много от жеста на Пламенка, поздравия от мен Grinning Най-мило ми стана, чак и сълзи ми потекоха и не спирам да се усмихвам, от надписа на английски в тортата  Grinning, толкова силно желание да я поздрави изразява това...а и се сетих за моите детски години... Grinning

А тези колети в кашоните дето ги пращат са страхотни, искам и аз, но само ако е женско Joy

Ето едно скиорче

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

а тук има още малко снимки
http://gallery.sabev.net/thumbnails.php?album=42

# 214
  • София
А, исках да питам Ефросина, вярно ли е, че Аулин и Нимезил е едно и също? Сега ми бяха казали да си взимам по един Нимезил вечер (защото бил и противовъзпалително, а не ми изписаха втори антибиотик), а аптекарката ми каза, че е същото като Аулина.  newsm78 Както и да е - аз пих 5 дни всяка вечер по 1 Нимезил, а последните 2 вечери взимам само парацетамол призори като ме заболи (миналата нощ в 4, тази - в 6, така че се надявам, че идната ще ми е първата, в която няма да пия вече нищо).
Да, Евелинка, едно и също е и в двете активното вещество е нимезулид, но са на различни производители, като съществуват под формата на таблетки и сашета. Нимезулида има действие около 12 часа, тоест държи по-дълго време от Парацетамола (който е с около 3-4 часа действие). Също така това е препарат от ново поколение с щадящо лигавицата на стомаха действие, за разлика от другите от тази група. Последните години се чуха обаче противоречиви мнения и се докладваха странични ефекти, та не знам дали да ти го препоръчам, защото трябва време да се докаже съотношението риск/полза, а продукта е сравнително нов. Мое лично мнение, че че може при силни болки, най-вече за зъби , ставни проблеми и т.н. да се взима, а за главоболие, менструални болки, по-добре добрия стар Парацетамол. Има и едно друго НО- ефекта на различните обезболяващи медикаменти има и субективна страна, тоест на различни хора им действат по индивидуален начин тези лекарства. Например за някой аналгина не може да бъде заместен, нито от Парацетамол, нито от друг препарат, тоест личното им усещане е че той само им помага, така че макар и по-вреден в техния случай това е по-добрият вариант. Трябва да се внимава само при взимането на различни препарати от групата, защото действието им е с различна продължителност и може да се препокрият и да настъпи интоксикация, ако се предозира. Също така едно и също нещо се произвежда под многобройни търговски марки и хората се объркват (четете ситният шрифт под заглавието-там е обозначено генеричното име на продукта или продуктите, ако е комбиниран препарат). Леле, олях се...сори hahaha

# 215
[
b]Честит Първи Рожден Ден на Анастасия,Уилиам и Наталия![/b]
Да са живи и здрави и да растат в с радостни детски игри!
  cook  cook  cook
  Gift  Gift  Gift
 newsm59 newsm59
Днес е много хубаво времето тук-направо лято!И много се разхождахме,от сутринта,че до сега newsm68 newsm44
Обаче като гледам аватара на Въчка се изплаших,я да ходя да се огледам да не съм изгорела на очила и на количка smile3532
Слънчице и Стела снощи почти не спа Thinkingдали наистина е от пълнолунието? ThinkingНо сега като се замисля то при нас през 2 дена е така,а пълнолунието е по-на рядко Laughing
Голдънче,Готика,Ави,радвам се че се оправяте Peace
Камчи айде и вие така.
Чара,страхотни снимки,особено малкия скиор Heart Eyesа тази където сте тримата и кърмиш Камен ми е любима.
Мери,не се коси мила!Пращай малката на градина!В интерес и на 2-те ви е.Не отлагай,стискай зъби,ако е трудно в началото,но в никакъв случай,не я спирай.Знам защо го казвам TiredБила съм свидетел на много лоши подходи от страна на слабостта на родители,като не пращат децата си на градина,после рано или  късно ще тръгнат на училище и повярвай тагава вече е АД-В смисъл,детето не може да се социализира,отделя се от групата,чувства се различно,не може да общува.Не искам да си спомням какви случаи съм имала и колко ми е било трудно с тях Tired
Накратко-мисълта ми е да не се притесняваш,ако Ивка проплаква първите 1-2 седмици.Това е ще е кризисен момент за нея,но много бързо ще отшуми.От теб се иска да проявиш воля Peace
Съзнавам,че казвайки това и на мен няма да ми е лесно,но....е в интерес на децата Peace
Ееее и аз се улях Embarassed

# 216
Честито на всички имали повод от 01.02. до днес.
Здравейте.Ние нямаме нет в къщи и сега пиша от нашите,че сме на гости малко.
Алекс вече е добре,шарката не я усетихме.Вили още не е хванал.На 20-ти,ако не се разболее ще му правят сондаж на очите,че в крайна сметка излезе че са запушени слъзните канали. Sad
За сега е това от мен,ако мога ще пиша пак.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugна всички и всички да са здрави.

# 217
Честит Първи Рожден Ден на Анастасия,Уилиам и Наталия![/size]

# 218
Ефросинка, много ти благодаря за разяснението.  Hug Честно да ти кажа - така и не усетих сериозни болки, но късно вечер и призори ме наболява повече и затова се разбрах с моята зъболекарка да пия Нимезил вечер преди лягане. А и се притеснявах да не се възпалят шевовете. Честно да ти кажа, Аулина и Нимезила са ми доста силни обезболяващи, имам чувството, че не 12 часа, а цял ден държат. Затова от 2 дни си взимам парацетамол (той ми действа иначе при главоболие) при нужда. Вече раните заздравяват, дано тази нощ мина без нищо и вече да не ми се налага. Любопитно ми беше да разбера има ли разлика.

# 219
  • Sofia
Еленке, не се смей, аз изгорях на пазарска чанта, слънцето е много силно тези дни.  Mr. Green
Чара, ще те замоля да се потъркаляш малко и от мое име в снега, че тази година вече приключих със зимните почивки, започнах да планирам лятната.  Laughing
Много ви са хубави снимките!  Grinning
Искам да ви кажа, че преди обед поръчах един термометър за чело от Пигис Хаус и след 1ч ми го донесоха, там се ползвам с някакви преференции може би от как без да искам си купих на Ева кошарата за игра, следвайки бутона "купи" и след 2-рото натискане на бутона те вече ти звънят на вратата.  Laughing
Сега не мога да спра да си меря температурата, как съм живяла без този уред до сега не знам  Laughing надявам се да не ми се налага да го ползвам по предназначение.

# 220
  • Пловдив
Момичета,много ви благодаря за комплиментите за моето момченце! Hug

Джой,какво има,сподели,ако ти се пише,може да ти стане по-добре Hug Hug Hug.Нали сме като едно голямо семейство Heart Eyes

Не мога пропусна да нахваля една страхотна кака-Пламена
Въче,нека и двете дъщерички да са ти живи и здрави и дано тази обич става все по-голяма и по-голяма.

Интернетът ми е повече от ужасен тези дни,изхабих 5 кила нерви докато публикувам,а не питайте колко теми напусках докато пусна новата тема на Октомврийките,така че отивам да положа морно чело и като ми дойде музата(или нета) повече Mr. Green

Ефросинка Hug,не се отчайвай миличка.За съжаление колелото на живота се върти,незнависимо дали искаме.За сметка на това моментите,когато сте заедно,ще бъдат така жадувани,така специални и ще  изживявате пълноценно  всяка секунда Heart Eyes

# 221
Честит рожден ден на Анастасия, Уилям и Наталия! Да сте живи и здрави! Желая Ви прекрасно детство!
Мери, Анита, как ни пропуснахте само нас  Simple Smile (както беше казала Еления по друг повод; "не съм засегната , само споменавам")
Сребро почиствам с памучна кърпа , намокрена с вода и сода бикарбонат.

# 222
  • София

Мери, Анита, как ни пропуснахте само нас  Simple Smile (както беше казала Еления по друг повод; "не съм засегната , само споменавам")

doh smile3511 oops
Извинявам се, но не е умишлено. Явно с килата и акъла ми изчезва. Копирах от първа страничка всички дечица, които не съм поздравила. Исках да изтрия само ангелчето Тео, но явно по грешка съм изтрила и Дени. ЧРД на патерица и зло да я забрави.Нека да е жива и здрава и много радости да ти носи.   bouquet Моля те извини ме отново.

Тео  Flowers Rose Flowers Rose

ЧРД на Анастасия, Уилям и Наталия. Много здраве, щастие и късмет.

# 223
Момичета, много ви благодаря за пожеланията за Настя!  Simple Smile Много сте мили, както винаги не сте ни пропуснали.  Hug
Честито и от нас на всички празнуващи днес! Желаем много здраве и на бебета и на майки, много щастие и усмивки и весело прекарване на празника!

# 224
Честит Рожден ден на Анастасия,Уилиам и Наталия!! nbirthday newsm38 Tada  ura

Набързо,ама не мога да пиша после ако мога пак!

Общи условия

Активация на акаунт