ФЕВРУАРИ месец е сега, на годинка стават нашите слънца !

• 21 302
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  • sofia
E нема такова лудо Ленче кат мен!!!
В 15ч излезнах да ходя при педи. В 16ч принца заспа. Отбих се в парка, взе да вали приятно...., в 18ч вече го обърна почти на порой. Ами след като се проветрявах 2 часа на дъжда, реших да се прибера... Странна картинка бях отстрани - сигурна съм - в тъмното, вали и една майка с червено яке бута количка. Моля, моля, бяхме порядъчно добре екипирани - моя милост със скиорското яке, а количката и бебо както се полага - одеало, чувал на количката, дъждобран.

За стоенето вкъщи - каката, която не пълзеше не съм слагала чорапогащник, но сега на малкия слагам - ами той 100% от времето е на земята, къде върху килим, къде върху паркет, къде върху гранитогрес. Температурата вкъщи е 19-19,5`С.

Изида, много сладка тази Киара. Айде скоро съвсем да сте форма.

Пухка, аз май малко те подведох. Сега се сещам, че аз тези молби ги подавах, защото явно ми бяха загубили предишните и за декември не ми бяха превели дори 240 лв.

Кой каза изправяне  на коса? преди Галя на 10м.  и сега.

Въче, мисля, че щерката ти много те е разлигавила с това стоене в огражденията.  Ама каква е накипрена, искам и аз такава майка...

Мадона щяла да идва в България на 29 август. Билетите между 100 и 200 лв, начална дата на продажба 19 февруари, практиката показвала, че билетите свършвали за часове. Имах мерак да отида, ама на 29 авг може и да съм на море?... newsm78

Алина аз само видях, че май за първи път беше спечелена сумата 36 хил, радвам се за хората, дано да успеят!!!
Айде хубава вечер.

# 286
Ето малко снимки и от нашия рожден ден.

На следващия ден каката реши, че ще си прави експерименти с прическата на Габи

# 287
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ на evelinar, НА АЛЕКС на Роси, НА ВЕРОНИКА на EleOnora, НА ИВО на adi_v4, НА РОСИЦА на 6tastlivka, НА ЛОРА на KarryНека са здрави, весели и игриви, мили и щастливи!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАТКОТО НА МАГИ! ДА Е ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И МНОГО РАДОСТ С ПРЕКРАСНОТО СИ СЕМЕЙСТВО!

Дойде и нашия ред да се включим в конкурс, този за "най-страхливо" бебе. Страх я е да направи повече от няколко крачки сама и това е. Така е 3 месеца, не се спира, но като се държи и пълзи. Ще се престраши. къде ще ходи Laughing.

Касче, имах предвид, че като започнаха да ни теглят двете заедно, беше супер не точно. Изкарваха я, че качва по килограм на месец  Shocked.

Благодаря за инфото за ваксините. Другия месец ясно - шарките. Мирка_ив, през април ще ви бъде 4 прием на пентаксим ли? 3-тия прием кога ви беше?
Нещо не мога да схвана newsm78, на 14 месеца има реимунизация за полиомиелит, който се съдържа в пентаксима. Освен това в тази 5 валентна ваксина се съдържа и дефтерит, коклюш и тетанус, чиито 4-прием не трябва да е по-рано от 1 година от 3 прием(на 4 м. възраст в нормалия случай). По тази логика, ако правилно схващам, пентаксима не трябва да се поставя на 14месеца, а пък кво става с реимунизацията за полиумиелит??? Живот и здраве в началото на май ще отиваме при нашия тати и искам да поставим(дай Боже всичко да е наред) необходимите ваксини за нашата възраст. Бях останала със спомена, че 4 прием на пентаксим е на 14 месеца, а сега ми се объркаха представите напълно?
Камчи,[/b мила много добре те разбирам и аз така пазя, пазя и какво алергия, ама към какво newsm78. Още сме без млечни продукти, яйца и много внимавам какво й давам, много неща избягвам и какво  #2gunfire от снощи кожата пак е зачервена и лющеща се на крачетата Cry От както купих новата опаковка от крема, ефекта нещо се загуби. Не помня, как установихте АБКМ при вас с изследвания или с изключване? Бързо да си възстанови, Ицко химоглобина Praynig.

Приятна вечер и лека нощ

# 288
И аз не съм получавала майчинство от началотo на декември Sad,не знам дали и скоро ще ми преведат,защото пак са ми объркали документите.Няма как ще чакам.Добре че на мъжа ми му превеждат заплатата навреме.
Чорапогащник слагам на Мони,защото играе на пода ,а и ако не е облечена добре веднага й стават студени ръчичките и нослето.
Чара,Еми,Краси,Лейди,и аз много се радвам на къдрави дечица Heart Eyes HugПетър ми е доста къдрав,на Мони косичката също започна да се къдри на вратлето WinkЩе намеря на Петьо снимки като малък като имам време.
Еми,много е пораснал Мони,сега разгледах снимките които си му направила Hug
Камчи,дано се оправи каката ви по-бързо Praynig Hug
Отивам да храня,после ако е свободен компа ще дописвам Tired,откакто Петър не  ена градина нямам много време да пиша  Confused

# 289

Общи условия

Активация на акаунт