В 15ч излезнах да ходя при педи. В 16ч принца заспа. Отбих се в парка, взе да вали приятно...., в 18ч вече го обърна почти на порой. Ами след като се проветрявах 2 часа на дъжда, реших да се прибера... Странна картинка бях отстрани - сигурна съм - в тъмното, вали и една майка с червено яке бута количка. Моля, моля, бяхме порядъчно добре екипирани - моя милост със скиорското яке, а количката и бебо както се полага - одеало, чувал на количката, дъждобран.
За стоенето вкъщи - каката, която не пълзеше не съм слагала чорапогащник, но сега на малкия слагам - ами той 100% от времето е на земята, къде върху килим, къде върху паркет, къде върху гранитогрес. Температурата вкъщи е 19-19,5`С.
Изида, много сладка тази Киара. Айде скоро съвсем да сте форма.
Пухка, аз май малко те подведох. Сега се сещам, че аз тези молби ги подавах, защото явно ми бяха загубили предишните и за декември не ми бяха превели дори 240 лв.
Кой каза изправяне на коса? преди Галя на 10м. и сега.
Въче, мисля, че щерката ти много те е разлигавила с това стоене в огражденията. Ама каква е накипрена, искам и аз такава майка...
Мадона щяла да идва в България на 29 август. Билетите между 100 и 200 лв, начална дата на продажба 19 февруари, практиката показвала, че билетите свършвали за часове. Имах мерак да отида, ама на 29 авг може и да съм на море?...

Алина аз само видях, че май за първи път беше спечелена сумата 36 хил, радвам се за хората, дано да успеят!!!
Айде хубава вечер.
от снощи кожата пак е зачервена и лющеща се на крачетата
От както купих новата опаковка от крема, ефекта нещо се загуби. Не помня, как установихте АБКМ при вас с изследвания или с изключване? Бързо да си възстанови, Ицко химоглобина
.
,не знам дали и скоро ще ми преведат,защото пак са ми объркали документите.Няма как ще чакам.Добре че на мъжа ми му превеждат заплатата навреме.
Петър ми е доста къдрав,на Мони косичката също започна да се къдри на вратлето
Ще намеря на Петьо снимки като малък като имам време.
,откакто Петър не ена градина нямам много време да пиша