ФЕВРУАРИ месец е сега, на годинка стават нашите слънца !

• 21 302
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мери, доколкото разбрах, Камчи пише, че голямото дете е с алергична реакция, а тя е почти на 9г.
Аз днес открих две полезни неща:

http://www.vegebg.org/materiali/razumniat_vegetarianec.html

А второто е за памперсите памперс с ластик. Като писахте, че вече са с ластик и реших да вземем, защото, аз по принцип ги харесвам, но като бяха без ластик и пропускаха отзад на гръбчето. Взехме и останахме доволни. Дойде време за нов пакет- купуваме, пак гледаме да са без знака на уницеф и да не са слийп едн плей, но...бяха без ластик. След щателно сравняване на пакетите открихме, че с ластик са 62бр, а без ластик са 66 бр( за 4+ става въпрос).

# 256
Честит Рожден Ден на Маги на evelinar, Алекс на rosi_bosi, Иво на adi_v4, Роси на 6tastlivka, Вероника, Лора и Алекс! Да са много здрави и щастливи  newsm59
Вал, страхотен жест от страна на Пламена Simple Smile Честит Рожден Ден на Ева със закъснение. Да е хубава и умна като сестра си, и най-важното да е здрава.  nbirthday

Асол, много се радвам за прохождането на Лора. Simple Smile  Йоана още е от страхливите. Може да направим и награда за най-страхливо бебе Wink

Чара, Камен много ме впечатли. Как стабилно стъпва по снега. Не мога чак да повярвам, че са на една възраст с Йоана.

Готи, много се радвам, че Тино е здрав, а килограмите ще ги навакса Simple SmileА за Миро, както казва бате Енчо още един мъж на който му се е изпълнила детската мечта Simple Smile Но аз ако бях на него не бих се ядосвала, че циганинът взима толкова пари и си има договор. Дай боже всички да са така и да плащат данъци на такива заплати. Тогава ще има пари и за полицаи, за лекари и учители. Аз лично се ядосвам на тези, които си слагат етикет "социално слаби", а всъщност не са такива и те реално ощетяват хората на бюджетна заплата. Но не е и виновен този, който яде баницата...

Дени(Ефро), напълно те разбирам, но не мисля, че има причина да се тревожиш толкова. Аз минах по същия път със същите притеснения, но се оказа, че не е толкова трагично положението Simple Smile Помолила съм детегледачката през деня, докато Йоана спи да й води подробен дневник с информация от какво и колко е яла, на какво са си играли, тя как е реагирала, до всички постижения през деня. Вечер като се приберем, Йоана е във вихъра си и докато легне да спи с Коси се занимаваме само с нея. В момента нямам усещането, че пропускам много, защото се виждаме всеки ден.

А вчера научих една новина, която много ме зарадва. Хората с кредити ще ме разберат. Лихвата по ипотечния ни кредит  е паднала с 2%. newsm44

# 257
Честит празник на многобройните рожденици днес!  bouquet
Да сте честити от мало до големо Mr. Green
[/b][/color][/center]Извинете,че така телегрфно,но днес ми е малко ей такова Crazy

# 258
Еmi_bademi, мерси, ще се задействам, защото ако чакам счетоводителят ни да прояви иницатива, няма да ме огрее. Пари от НОИ за януари аз и колежките ми още не сме получили.

# 259
Честит Рожден Ден на Маги на evelinar, Алекс на rosi_bosi, Иво на adi_v4, Роси на 6tastlivka, Вероника, Лора и Алекс.
Мили дечица ,бъдете здрави,много щастливи ,игриви и чаровни...  bouquet

Букет за майките красиви, с дечицата да бъдат най-щастливи...  bouquet
[/size]

# 260
Драконе, благодаря ти за изчерпателните мнения и съвети. Доста време си отделила, за да бъдеш обстойна и да почетеш всички мамчета! Аз лично го оценявам!

Браво Драгонче ,и аз ако имам свободно време ще пиша ,благодаря че питаш за нас... Heart Eyes   bouquet

EВЕЛИНКА.... Hug Честит рожден ден на съпругът ти, здрав ,щастлив и все така любящ татко да е...  bouquet

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 13:59 от бубето 29

# 261
Момичета , благодаря за загрижеността за Елица и Ици. Щерката наистина вече е добре. Изчезна обриввът още във вторник сутринта , но и днес имаме един прием метилпреднизолон. Това е таблетна форма на урбазона.
Мери, не бебето , дъщеря ми /втори клас е /, направи алергична реакция от млякото или сока. Тя е захранвана с пр. мляко , ядки , риба и мед след 2г. , но какво от това...ефектът не го откривам при настоящата ситуация.
 За бебчо - прясно мляко няма да има сигурно до първи клас. Нали ми е с АБКМ. Той отключи тази алергия след първата ваксина ДТК, вероятно , защото е захранен първо с адапте в неонатологията.Иначе аз заради тези гадни алергии най - много държа да го кърмя поне до две годинки. дано успея да опазя кърмата , че той нали и не суче , а се изцеждам.
 Ох , хайде да приключвам , че Ици мрънка нещо е неспокоен този ден и сопол му теква май...

# 262
Камчи прощавай, тук е лудница, какво съм чела и аз, ама съм една... ooooh! Хич не ти е леко мила, дано се разминават проблемите!!!  Praynig

# 263
  • Варна
Привет и от мен!
Много ми е натоварено на работа и нямам време да влизам  Confused
Искам да честитя на рожденниците които съм пропуснала както и на днешните:
Маги на evelinar, Алекс на rosi_bosi, Иво на adi_v4, Роси на 6tastlivka, Вероника на EleOnora, Лора на Karry и Алекс на nastyshka
Честит Рожден Ден мили дечица, да сте живи и здрави и само да раздвате мама и тати   bouquet
Аз отивам да почета назад  Wink

# 264
Честит първи рожден ден на Маги ,Алекс, Иво, Роси, Вероника, Лора и Алекс!!!Бъдете много здрави,щастливи и палави дечица!!!Весел празник ви желая!!!

Мили мамчета,честит празник и на вас!!!

Честит рожден ден на съпруга на Евелинка!!!Много да ви обича и да ви глези!!!

Честити ходещи крачета на Лора!!!Радвам се ,че е здравичка вече Heart Eyes Hug

Много бързо пишете,не съм чела последните две страници,после ще наваксам Peace
Бяхме сутринта на контролен преглед,Петър вече е здрав,само ще си допие АБ.Мони още кашля малко,доки каза ,че като са ни изписвали от болницата е трябвало да ни назначат сироп за кашлица и отхрачване,а лекарката ни изписа само АБ.  ConfusedСега ще пием АЦЦ кидс и Вентолин + АБ няколко дни още.Писна ми от некадърни лекари #2gunfire
После повече Hug

# 265

Честит първи рожден ден на Маги, Алекс на Роси, Вероничка, Иво и Алекс на nastyshka. Бъдете много здравички, винаги усмихнати и продължавайте да радвате мама и тати, както досега, мили дечица....
На Евелника на мъжо й също честит рожден ден( я, той набор на моя, бе). Да ти е здрав и послушен, умен и разумен Laughing
Не смея още да се радвам на глас, ама ще го прошепна Киара вече е по-добре...Вървим към оздравяване Благодаря на всички за съветите и куража Hug, наистина по едно време сериозно се бях панирала.....
А, и още нещо щях да ви питам-сестра ми(при която се водя формално на работа) ми говори за някаква служебна бележка за детските....Пак трябвало да се представя такава....Нещо да ми разясните по този въпрос, че аз с бюрократичните и тем подобни документации съм на ВИЕ....

# 266
Пухка и Еми - Парички и аз не съм получила за януари, счет. каза че ми е предала документите, но трябва да се изчака внасянето на осигуровките за да ми ги преведат (а нашите ще са към края на месеца).
Дано при вас е по-бързо.

# 267
  • Варна
Ще опитам да се включа по каквото запомних от 15 страници  Crazy
Изидка трябва ти служебна бележка за доходите на теб и таткото за 1 година назад, всяка година се подава такава + там на място или  си вземаш вкъщи да попълниш декларация.
Евелинка да ти е жив и здрав мъжа и да те слуша Wink   bouquet
Камчи неприятна история, дано по леко мине  Praynig Hug
Ави да не си отварям устата за некадърни лекари, миналата година и мъжа ми и детето ми щяха да затрият  #Cussing out Иначе се радвам че Мони и Петьо се оправят  Heart Eyes
Изабелка  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes ( във връзка с честитенето на рождения ни ден Wink )
Готи, Асол, Изидка радвам се че дечица вече се оправят  Hug
Ефро знам какво ти, аз още на деветия месец почнах работа, чувствах се по същия начин  Tired
Вал жеста на Пламенка е невероятен  Heart Eyes
Момичета разгледах всички снимки, дечицата ни са невероятни  Heart Eyes  Hug Да са живи и здрави!

Това се сещам за сега, съжалявам ако пропускам някой  Sunglasses

А ето за нашия рожден ден:

1. На самия ден с мама и тати:

2. Събота с бабите и дядовците:

3. Неделя с лели, чичо, свако и братовчедки:

И тук останалите тук:

http://www.vavhevi.snimka.bg/album.php?album_id=340348

# 268
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСИТЕ ВИКТОРИА, АЛИА, ЕВА, АНАСТАСИЯ, НАТАЛИЯ, МАГДАЛЕНА, ВЕРОНИКА, РОСИЦА И ЛОРА!!!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЛКИТЕ "ГОЛЕМИ" МЪЖЕ WILLIAM, АЛЕКСАНДЪР, АЛЕКС И ИВО!!! 
Пожелавам им много здраве и весели игри!!!
Честито и на мъжа на Евелинка! Бъдете още дълги години много щастливи!
Вал, много грижовна кака си имате, много мило от нейна страна да изработи сама подарък за сестричката.
Честито прохождане на Лора! Да върви все напред!
Мери, много неприятно това със зъбите, дано бързо ги оправиш. И аз мисля, че Ива ще свикне бързо в градината сред останалите деца, и за всички ще е по-добре! Simple Smile Шехерезада Laughing и аз я гледам, звучи като сапунка (то си Е, де), ама ме кефят и мен артистите, къщите.....
Драконче, съжалявам за свекърва ти, бързо оздравяване й пожелавам. И моята майка от вчера нещо не е добре, и днес с 300-та зора съм я накарала да отиде на лекар, и са й казали, че има проблем с вестибуларния апарат ooooh! Сега трябва да си пие лекарствата и да лежи само (иначе я пращат в болницата). Sad
За майчинството - и аз нямам пари от декември насам newsm78, а досега не съм имала забавяне. То когато най-много ти трябват, все ги няма! Confused
Иначе за нас- Методи вече оздравя, прочиства още секретите, като от време на време покашля, но и това ще мине. Още няма зъбче, но е много подут венеца, и не се е престрашил да се пусне да ходи. Като го гледам няма и желание щом може да пълзи, достатъчно му е. Laughing
Аз съм в друга чуденка тези дни - каката ни иска да ходи на фестивал в Полша, организиран от Общински детски комплекс, 35 деца със 7 възпитатели. Доколкото разбрах ще има деца от цялата страна. Тя много иска да отиде естествено, ама нас много ни е страх от пътуването и изобщо за престоя там, никога не сме я пускали така и не се е делила от нас макар и за 5 дни. newsm78 Ако отиде, сигурно ще умра от притеснение докато си дойдат.....
Лейди, разгледах ви снимките, много е сладък Ники, тортата е страхотна! Simple Smile
Изида, радвам се за вас, вече да минава! Hug
Ави,...
....Писна ми от некадърни лекари #2gunfire
Подкрепям те!
Искам да ви питам, дано не ви се стори глупав въпроса ми Embarassed, как обличате децата вкъщи, и по-конкретно слагате ли чорапогащник, защото гледам от снимки, че се показват боси крачета под панталончето....аз на Метко май много го навличам, у нас е 20,5 градуса през деня. newsm78

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 16:24 от meg76

# 269
  • София
Честит Рожден Ден на Магдалена, Александър, Вероника, Роси, Лора, Алекс и Иво! Да са здрави и много палави! Весело детство! newsm59 nbirthday Tada

За мамите:

Честити ходещи краченца на вече проходилите! Да ги водят все напред!  bouquet

Честит Рожден Ден на Митко на Евелинка! Здраве преди всичко му желая!

Честито по всякакви поводи на всички, а болните бързо да се възстановяват!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт