ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Много,много ,много здраве ,щастие и лудории до зори

А това за милите майчета

Дарче,относно стара твоя питанка-Кабинет по детско юношеска гинекология има в Майчин дом, др.Сираков.А 120гр. толкова ли се усещат на носене

Камчо,оправи ли ти се ръката?
Усмивчица,направо ми се изправиха косите от твоите проблеми с бъбреците.Добре ли си вече?

Камчи,а вие как сте мила?

Джой,извинявай мила,но преди имахте пиелонефрит,как сте сега?Дано не са ти затова притесненията.
Ави,как е Петя?Бре,бре какви страхотни мерки има Бонбонка само

Роси,дето ходи босо-обувки да ти купя ли
Злато да ти е честит днешния ден,ама излез от таз нелегалност и пусни един пост поне,че ти като забегнещ без дума все някакви неприятности имаш и ни плашиш само!?Асолче,вече са доста големи деца,не се притеснявай,най-вероятно и дано нищо няма да и стане на хубавицата.Аааааааа и без такива,и аз взимам две ,три кафенца

Ефро

Слънчице,дай ако искаш да пунем протеснтно писмо до шефа ти!Може ли така цял форум да лиши от сутрешна глътка кафе и настроение

Мери -Пломбери,не стискай зъби
,споко злато памуци,клечки,мечки -ама иначе тез шоколади и чийзкейкове с кои зъби ще млатиш
Днес л беше на фризьор?За Ива и градината-това ,че ще е стрес и тралалал го забрави.Тя е достатъчно голяма за да ти каже ,че иска.Там е супер весело за децата,разнообразие което както и да искаш не можеш да и осигуриш.Знаеш ми мнението,децата трябва да растат със себеподобни.Другото ни е удобно само на нас.А ако знаеш,какво психично разтоварване ще е за теб-дет се вика подготвяй се за соц.живот 
Готи,за килцата на Дона,споко мила-да ти е здраво детенцето пък било то и 7кг.Не килцата са важни,като всичко му е наред ще си навакса.

Ох пак имаше още сто неща дет исках да ви кажа,ама тез дни компа ми е по съвместителтво и ТВ,че нашия нещо се скапа и е на ремонт.Та така късички са ми постовете

Сори
Що не ми остави малко поне като литна след тебе ,да те дръпна малко надолу бре мари
Слава на Бога за което.Отивам и виждам Ани качена в цял ръст върху двата стола.Стои си права и ме гледа щастливо
Ей луда работа,направо ми се сви сърцето и още не може да се отпусне

Нямам думи . Готи, а за майчинството - и аз така си мислех с Вики. Но всъщност след като направят година и половина, и малко повече човечетата стават по-самостоятелни. Почват да правят бели, и искат, искат, искат... И честно си признавам, близко до 2те години вече не ми се стоеше у дома. Чуствах се съклетно, бях затъпяла, изнервена и много често съм се чуствала нервно покрай детето. Тръгнах на работа и проблема изчезна. Когато се прибирах у дома нямах търпение да я гушна вече, толкова ми липсваше. И сякаш й отделях повече внимание и от преди, когато сме били по цял ден заедно. Но хората са различни, споделям само моето виждане, на когото му е приятно може да остане не 3, а и повече години у дома, стига да иска. 

. Тягостно е знам, някак ни се иска да даваме всичко, да не лишаваме децата от нищо, но я какви бели се отварят понякога. Прясно мляко във вашия случай трябваше да въведеш след 2г. Дано се справите бързо!