Странно поведение

• 4 865
  • 109
  •   1
Отговори
Как бихте реагирали, ако партньорът ви (20+ години връзка) започне да подчертава, с повод и без повод, че жилището, фирмата и доходите са негови. Всичко сте създали/купили заедно и работите наравно. Имате деца, нямате скандали или изневери подтикващи такива думи.

# 1
А по документи как стоят нещата?

# 2
  • Някъде там
Как бихте реагирали, ако партньорът ви (20+ години връзка) започне да подчертава, с повод и без повод, че жилището, фирмата и доходите са негови. Всичко сте създали/купили заедно и работите наравно. Имате деца, нямате скандали или изневери подтикващи такива думи.
Бих говорила с него, веднага. Без извъртане и овъртане. Защо го подчертава, какво иска да каже,защо сега и всичко друго каквото ти хрумва да го питаш. След разговора вече можеш да си направиш изводите.

# 3
Нещо ти е вдигнал мерника.
Може да му лазиш по нервите или да иска раздяла. Може и любовница да му мъти главата.

# 4
Живеете 20 години заедно и ни питаш нас ли? Още на първият коментар щях да питам какво точно става и какво има предвид?

# 5
  • Бургас
А партньорът съпруг ли е и уредени ли са ви документално нещата?

# 6
Не е любовница. По документи са негови. (много съм тъпа- да) Говорих и се оказва че никога не ги е смятал за наши. Реално когато се запознахме аз започнах работа в негова фирма. Която смея да твърдя че развихме заедно, след което продадохме и започнахме отначало в съвсем нов бизнес, който в момента ни храни и изплаща кредита за жилището в което живеем. За мен това на кой ще се води никога не е било от значение.... Семейно ми е била думата в главата, но не и в неговата явно.

# 7
  • 2860 км северно от Екватора
Ами ако нямате брак и наистина по документи са негови, как да реагираме? Негови са, съгласявам се ако е така фактически.

Липсата на скандали не означава липса на изневери, само да вметна.

# 8
Ами ако нямате брак и наистина по документи са негови, как да реагираме? Негови са, съгласявам се ако е така фактически.

Така и направих- то избор имам ли. Обаче, тази несправедливост ме трови. Имаме брак.

# 9
  • 2860 км северно от Екватора
Скрит текст:

Така и направих- то избор имам ли. Обаче, тази несправедливост ме трови.
Ако нямате брак и наистина подмята такива неща, започни да си заделяш пари в отделна сметка. Казваш, че работите на равно, значи не си закачена на него.

# 10
Според мен има намесена жена.

# 11
Не е любовница. По документи са негови. (много съм тъпа- да) Говорих и се оказва че никога не ги е смятал за наши. Реално когато се запознахме аз започнах работа в негова фирма. Която смея да твърдя че развихме заедно, след което продадохме и започнахме отначало в съвсем нов бизнес, който в момента ни храни и изплаща кредита за жилището в което живеем. За мен това на кой ще се води никога не е било от значение.... Семейно ми е била думата в главата, но не и в неговата явно.

За теб не е било от значение, но сега е.
Каквото и да кажем, и то няма значение.

Само едно е разумно да направиш - да си изясниш по закон как стоят нещата, съответно с документите при адвокат.
А после какви решения ще вземете с партньора ти, е съвсем друго.

Успех!

# 12
Тук има по-знаещи хора от мен, но ако имате брак и жилището е придобито по време на брака, не е ли и на двамата? Консултирай се с адвокат.

# 13
  • Варна
Бих си помислила, че подготвя почвата да се отърве от мен.

# 14
Питай го как е получил амнезия, че 20г работиш с него и делиш всичко с него.

Общи условия

Активация на акаунт