Странно поведение

• 4 867
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И на мен не ми допадна празнословието на авторката. И ми дава вид, може и да бъркам, на тип нагли хора, които седят, мълчат и рупат ли, рупат, пък си правят, каквото искат.

# 106
  • Бургас
Точно след около 20 години брак, един познат,  за да прецака жена си, записа новозакупен апартамент на името на най-добрия си приятел, за да не е СИО по време на развода. Друг пък прибра половината пари спечелени от приятелката си, за да купи уж общ апартамент в България за тях /тя се върна в чужбина и му остави пълномощно/, а той го писал на баща си...Все упрекват жените в меркантилност, ама колко измекярски, дребни души има и сред мъжете...

# 107
С начина си на изказ и умението да не казва нищо конкретно, но да налага своето мнение.Аз за себе си виждам, че най-вероятно авторката  е провокирала мъжа си. И той просто се е опитал да я заземи леко, за да не хвърчи високо в небесата и в своята неповторимост, незаменимост и уникалност.

Точно.
Тя абдикира от отношенията с него като с мъж ( нямам предвид секс, а загриженост, уважение, съобразяване и пр.) повярвала си е, че други задължения няма и се надява, да седи удобно и вкусно само на клона "бизнес-партньор".
Е, човекът просто и е казал, че те не са равни бизнес-партньори.
 и да не забравя откъде и кога е дошла.
Готова съм, да се обзаложа, че има друга съпруга и евентуално дете преди нея. Хипотетичната любовница е бял кахър.

Затова е и темата.
" А сега накъде?" вероятно са мислите на авторката.. и щеше да бъде по-точно като заглавие.
Тя зацикля в правото си на резервираност и търсене на решение, което няма как да намери тук, след като не дава най-същественото в информацията.

# 108
И на мен не ми допадна празнословието на авторката. И ми дава вид, може и да бъркам, на тип нагли хора, които седят, мълчат и рупат ли, рупат, пък си правят, каквото искат.

Ако беше нагла, щеше да ни насмете всички.
Така си мисля.
Даже ако беше толкова отворена и нагла, темата нямаше да я има. Щеше да го е насмела.

# 109
Моля модератор да заключи темата. Благодаря!
Ключ.

Общи условия

Активация на акаунт