Странно поведение

• 4 867
  • 109
  •   1
Отговори
# 90

Оттам-нататък не му правят чест тия натяквания. Може интересно CV да е получил от кандидатка за работа, може амбициозна млада дистрибуторка да установява трайни делови отношения с него, а може авторката да го е изнервила с мрънкания и претенции, ей така, просто да разтовари емоции, а пък той да го е приел навътре.

Човека си е казал истината, казал е какво мисли.
Това му е отношението към нея. Че е никоя.
Но зад тия думи седи нещо. Винаги седи.
Това не е разтоварване на емоции. Думите са обидни и унижаващи.

# 91
Специално за БГ татко
От соц мрежи познавам жена, която изгради бизнес за хиляди в сферата на изкуството. Нещата и се продаваха по цял свят, изкарваше тон пари. В началото явно са решили с мъжа и да я пишат на трудов договор в неговата фирма, явно е било по лесно, пък и не се е знаело, как ще се развият нещата. В един момент се развеждат, оказва се, че всичко, което тя е направила е собственост на фирмата, а фирмата на мъжа и. Развода беше по нейна инициатива и мъжът и  и съсипа бизнеса от яд.
Не умаловажавай това, на което жените са способни и с което участват в общ бизнес.

# 92
  • Някъде там
Каквото и да си говорим, това не е нормално поведение и изказване за след 20 години брак и липса на каквито и да било намеци по темата до този момент, а пък повтаряно често още повече е голяма червена светлина.. Има нещо което го е отключило и за да не се стига до още по голяма изненада, авторката трябва да си му зададе доста въпроси и да изисква отговори.Както и трябва да си подсигури бъдеще в което има нещо нейно.

Последна редакция: чт, 12 мар 2026, 11:15 от daviz

# 93
Мис Чичи,  това е най глупавата постъпка.
Без думи съм.

# 94
bashtatko съзнавам че е възможен вариант на историята, но в случая връзката започна преди започването на работа. Grin
Не знам защо "партньори" за вас е лоша дума, но за мен е по- смислена от съпруг. Създаваме, градим, отглеждаме заедно- ние, за нас- кой с каквото може, в каквото е най- добър. Аз така разбирам семейството.
Никога не съм намирала особен смисъл във вещите и съм била небрежна с това си отношение.
Но да, прави  сте, че още разговори ще трябват. Обаче, за мен причина да обиждаш друг (да- като обида го приех), какъвто и да е той, не съществува. И единственото което се случва е че започва да изгубва стойност в моите очи.
Мисля да приключа до тук.
Бъдете здрави!

# 95
Мравчица, ако сте партньори, той не би си позволявал подобни коментари.
Очевидно е, че не те чувства като такъв, нищо, че ти си мислиш, че сте.
Аз също мисля, че има натиска отвън и някоя кобилка му мъти главата.
Нареждай си картите, докато имаш време и му заяви, че няма да търпиш подобни коментари. Грешката е била, че седиш да го слушаш. Започне ли – прекъсваш и казваш – не, това не  е приемливо. Не искам да слушам.

# 96
Авторката не отговори на важни въпроси, но явно получи валидацията, която търсеше, и реши да приключи темата Simple Smile
Няма лошо, всеки сам преценява доколко да отваря (или затваря) очите си.
Подобни реплики биха могли да са нещо супер сериозно, но биха могли и да имат някакво обяснение, ако авторката беше дала описание на конкретни ситуации. Нейно право е, разбира се - щом не иска да дава информация- не дава. Въпросът е, че като се спестяват важни части от картината, отговорите и съветите няма как да са други, освен едностранни. Каквито явно се търсеха Smiley

# 97
  • София
Колко много общи приказки и колко много избягване на конкретни отговори... Това от страна на авторката.
Започвам да се чудя дали мъжът не е прав.

# 98
Аз също мисля, че има натиска отвън и някоя кобилка му мъти главата.
Някоя кобилка с изкаран курс при Кобилкина.

Mravchca_V, ще ти издам една тайна.
Скрит текст:
Когато започнахме връзката с моята жена, също й бях шеф - на нея и още около 25 човека, повечето млади момичета. Е, официално станах шеф 2-3 седмици по-късно, но вече беше решено. По-нататък се наложи да се разделим с работата, затото собствениците ми поставиха условието или работата или новото гадже.

# 99
  • Сф
Може да помолите модератор да заключи темата.
Явно сондирахте мнения. Харесва ми начина ви на изразяване, показва уверена жена, желая ви късмет!

# 100
Моля модератор да заключи темата. Благодаря!

# 101
А най-често срещаното: мъжът остарява, жената е по-невнимателна към него, досаден и е вече и не инвестира сили  и емоции в него като човек. Той го усеща.
Авторката не отговоря на въпроса, дали е пореден брак, а не първи. Предполагаемата разлика във възраст и образование/квалификация/преливане на опит от държавна структура и пр.
Тя е започнала, да се големее, не влага в отношенията помежду им онова, която е влагала като е искала да го спечели.
В сложните години не тя е била до него, а се е качила на влака доста по-късно. Иска да е независима и неангажирана с личните му нужди, времето и за нея върви и е началото на края на активния живот, а фирмата според нея, и дава сигурност.
Нормално е, той да се подразни и да и каже, къде зимуват раците.

Последна редакция: чт, 12 мар 2026, 12:33 от Deborana

# 102
bashtatko съзнавам че е възможен вариант на историята, но в случая връзката започна преди започването на работа. Grin
Не знам защо "партньори" за вас е лоша дума, но за мен е по- смислена от съпруг. Създаваме, градим, отглеждаме заедно- ние, за нас- кой с каквото може, в каквото е най- добър. Аз така разбирам семейството.
Никога не съм намирала особен смисъл във вещите и съм била небрежна с това си отношение.
Но да, прави  сте, че още разговори ще трябват. Обаче, за мен причина да обиждаш друг (да- като обида го приех), какъвто и да е той, не съществува. И единственото което се случва е че започва да изгубва стойност в моите очи.
Мисля да приключа до тук.
Бъдете здрави!
Партньори не е лоша дума.
Ти имаш едни разбирания. За съжаление мъжът ти има други разбирания за теб, за мястото ти в семейството и приноса ти.
Тъжно е, че след толкова години съвместен живот, разбираш, че човека който си обичала и сте градили нещо заедно, не е това за което си го мислил.
Но често се случва.
Затова нещата трябва да се "опичат" предварително.
Любовта си е любов, сиренцето е с пари.

# 103
С начина си на изказ и умението да не казва нищо конкретно, но да налага своето мнение. Аз за себе си виждам, че най-вероятно авторката  е провокирала мъжа си. И той просто се е опитал да я заземи леко, за да не хвърчи високо в небесата в своята неповторимост, незаменимост и уникалност.

Последна редакция: чт, 12 мар 2026, 12:37 от Angel_1985

# 104
С начина си на изказ и умението да не казва нищо конкретно, но да налага своето мнение.Аз за себе си виждам, че най-вероятно авторката  е провокирала мъжа си. И той просто се е опитал да я заземи леко, за да не хвърчи високо в небесата и в своята неповторимост, незаменимост и уникалност.

Точно.
Тя абдикира от отношенията с него като с мъж ( нямам предвид секс, а загриженост, уважение, съобразяване и пр.) повярвала си е, че други задължения няма и се надява, да седи удобно и вкусно само на клона "бизнес-партньор".
Е, човекът просто и е казал, че те не са равни бизнес-партньори.
 и да не забравя откъде и кога е дошла.
Готова съм, да се обзаложа, че има друга съпруга и евентуално дете преди нея. Хипотетичната любовница е бял кахър.

Последна редакция: чт, 12 мар 2026, 12:43 от Deborana

Общи условия

Активация на акаунт