Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 70

• 37 584
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
И аз, и аз! Иринка да е жив и здрав! Tada Чакам тортата!

# 151
Честит празник на всички празнуващи!!! Да се сбъднат мечтите ви.
Прекрасни торти сте показали наистина и на мен очите ми останаха в кутията с обувки.
За библиотеката аз смятам, че е изключително полезна. Знам точно колко труд от ваша страна е коствала ( безрезервен разбира се). Подържам една библиотека на тема лабрадори в един дост по-малък форум и знам колко време и нерви ми коства. Ако има един подфорум за торти тогава ситуацията би била съвсем различна.  Аз все пак смятам че във този вид от библиотеката и темата човек може да научи всичко необходимо. А доста неща трябва да се пробват и да се усетят - тоест трябва и практика, която няма как да се опише в библиотеката.
Та с две думи благодаря ви за труда по библиотеката и за това, че ни отделяте време - на всеки един - да отговаряте на въпроси задавани за пореден път.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 152
Иринка, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много, много щастлива.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 153
Иринка, Честит рожден ден!!!Много здраве,късмет и любов!!!   nbirthday       

# 154
silsav,Честита годишнина!!!Бъди много влюбена и щастлива!!!

Clariette,stasi,violetblue,краси.мира,иглика ,благодаря ви !!  bouquet

Ето я тортата:

и една по-голяма снимка

Имах намерение да направя торта прахосмукачка,че това е любимата играчка на детето,но пръста дето си смазах с вратата на колата още много ме боли и се отказах.Той малкия се зарадва и на тази торта,а и  батко му много я хареса.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 13:40 от Иринка

# 155
  • На края на света !
Честит рожден ден!
Иринка!

silsav,Честита годишнина  !!!

момичета ,може ли едно въпросче ,обиколих всички магазини ,но не намерих глюкоза само мед с глюкоза Tiredнакрая отидох в аптеката и купих едно шише ,но сега пък се чудя дали ще стане нещо с тази глюкоза  newsm78

# 156
  • Пловдив
момичета ,може ли едно въпросче ,обиколих всички магазини ,но не намерих глюкоза само мед с глюкоза Tiredнакрая отидох в аптеката и купих едно шише ,но сега пък се чудя дали ще стане нещо с тази глюкоза  newsm78

Не, никаква работа няма да ти свърши. Ако не си намерила в големите вериги (не знм в кои си търсила), потърси по диетичните (здравословните) магазини.

Иринка, честит ти рожденник. Да расте здрав и щастлив  Simple Smile

Ето ви линка за цветовете, който бях дала преди месец и половина:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356866.msg9559736#msg9559736

За черното смесих синьо, зелено, кафяво и червено. В равни количетства.

Нат, сложи го моля те в библиотеката- нищо че е на руски.

# 157
  • На края на света !

Не, никаква работа няма да ти свърши. Ако не си намерила в големите вериги (не знм в кои си търсила), потърси по диетичните (здравословните) магазини.

Tired тук не че има кой знае колко големи магазини но гледахи в диетичните  Cryнищо  благодаря ви    bouquet
А може ли още един въпрос и повече няма да досаждам,за капак на бонбониера коя рецепта е най подходяща  newsm78

# 158
  • Пловдив
...... за капак на бонбониера коя рецепта е най подходяща  newsm78

Картон или стериопор. Нищо друго няма да издържи без да се счупи Wink

# 159
  • Бургас
А такаааа... мерси за линка, Пепи. Вчера точно за това си мислех- обаче не си го копнах навремето, пък и пусти срам да питам...  че нали не се включвам често Embarassed Моето тортоправене поради липса на желаещи да консумират сладко май се ограничава до 2-3 пъти годишно. За моя радост имам повод другата седмица и отсега се точа Mr. Green
А за красотите тук ...ами без думи  Laughing . Гледам, точа лиги и завиждам, че вашите хора ядат сладко  Mr. Green

# 160
  • На края на света !
...... за капак на бонбониера коя рецепта е най подходяща  newsm78

Картон или стериопор. Нищо друго няма да издържи без да се счупи Wink
Пепи имах предвид от рецептите ,коя е най подходяща  Embarassed

# 161
  • София
Чародейка тук момичетата ползват или стериопор или капак на дадена кутия от бонбони. Тъй като блата е крехък и няма да издържи. Но ако искаш, това което се сещам, че е твърдо са блатовете на медовик. Просто си разточи по-дебело тестото Peace

ЧРД на Илия,да е весел и безгрижен, да радва мама и тати Party  Тортата е с много животинки, почти като на сафари Laughing Иринка, Албена, благодаря за милите думи.Аз обаче съм много на вие с поша. И ако не ми беше останало сметана, хич нямаше и да се цапам да правя рози. Бях си казала, че докато не видя Албенка през Май как прави рози, хич няма да се мъча Mr. Green

# 162
  • Пловдив
Пепи имах предвид от рецептите ,коя е най подходяща  Embarassed

Знам, че имаше предвид блатове, но ти казах моя гледна точка- няма блат който да издържи без да се счупи или поддаде на огъване. А стериопор или картон се обличат в пъти по-лесно Wink

# 163
  • На края на света !
Май не питам както трябва  Cry ,кое тесто е най подходящо за обличане на  капак на тортата ,без марципан Варна ,него вече го пробвах два пъти  Peace за картона и стериопора разбрах ,ще гледам да взема подходяща ,кутия бомбони  Peace  Питам ви здащото имате голям опит ,и знаете предимствата и недостатъците на рецептите  Peace

destini  сега ще погледна и блатовете на  медовик Hug ,може и да ги пробвам  Peace

# 164
  • Пловдив
Чародейка, така зададен въпросът ти е много по-ясен. Или готова моделираща маса или маршмелоуз фондан. За мен те са най-елстичните теста Wink

Общи условия

Активация на акаунт