Да научим и Италиански!

• 136 447
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета
аз съм нова тук.Случайно открих темата и много се зарадвах,че има толкова много желаещи като мен да научат този прекрасен език.Надявам се да ме приемете при вас.Аз съм от начинаещите.Ще се старая много да напредна по-бързо. Hug

# 226
Татяна, сърдечни благодарности за всичко, което правиш за тази тема. Ще се включваме и ние със полезни неща и уроци.

# 227
  • при него
Италика, благодаря ви за милите думи!
Веси, Дионисий - още веднъж добре дошли!
Пак подсещам, че чакам да получа домашните за проверка на лични  Grinning
Сега ви давам новият урок. Отново има повече граматика, отколкото лексика  Rolling Eyes все се заричам да се поправя и вероятно следващият път ще ви дам само лексика. Харесала съм едно упражнение с учтивите форми, които коментирахте преди няколко дни.
Мили амбициозни ученици, надявам се да ви е много интересно. Ще чакам отговорите на 2-те упражнения от днешният 5-ти урок отново на лични или на моят имейл. Сега, моля всички да ми стискате палци за моят изпит утре. Предварително ви благодаря за подкрепата!

Ще пусна следващият урок в сряда или четвъртък следващата седмица и ще гледам да го направя по-голям, защото тогава ще имаме 4 почивни дни и повече време за учене.
Прекрасна вечер на всички!
 Hug

http://dox.bg/files/dw?a=911aee85e4

# 228
Татиана успех, стискам палци и съм сигурна че ще се справиш подобаващоо  Hug.
Ще чакаме да пишеш след изпита  Flowers Four Leaf Clover.

# 229
  • при него
Жанче, много ти благодаря!  Hug
Представих се добре по мое мнение, ще видим резултата след 2 седмици. Изпита  ми беше труден и си отдъхнах, че мина.

Жанче, чакам от теб домашно и ако имаш някакви въпроси, ще се радвам да помогна. Как минаха твоите изпити? Вече по-свободна ли си?

# 230
Браво на теб, не че някой се съмняваше че ще се справиш де  Whistling  Hug.

АЗ приключих със сесията, всички изпити взех и сега мога да се отдам на Италианския. Сега пия кафенце и след малко го подхващам Simple Smile

# 231
Аз успях да препиша уроците в тетрадчица, че от геймъри не мога да се докопам до компа.Сутринта ги четох.Татяна как хубово ни ги е подготвила!!!!Обаче пустите италианци как успяха да съберат толкова много La, Il, Al...цяла песен тоя техния език!!От сутринта си кривя езика.Това с четенето го карам на магия.Като много се зачудя пиша го в гугъл преводача и там една готина "мацка" ми ги чете на глас:))))

# 232
И мен ми е трудно да уча от компютъра, затова имам утре път до унито и ще си изкарам всички уроци на листа. Друго си е да си пипнеш учебника, книгата, уроците и да си седнеш на масичката с чаша кафенце и фрешче и да си учиш с кеф  Mr. Green.

Татяна наистина ги е написала и обяснила много добре, направо си е за учителка  Mr. Green.
То и затова си трябва талант, не всеки може да обяснява качествено, дори и да разбира нещо.

Аз се извинявам че се моткам, ноо тези дни ще си седна на дупето и ще науча всички уроци  Grinning.

# 233
  • при него
Мили момичета, благодаря ви за милите думи!
Обещавам да се старая все така и се надявам да успявам да обяснявам по подходящ за разбиране начин. Има един въпрос, който вече 2-3 пъти ми зададоха различни "ученички" и може би тези дни ще обясня отново, защото сигурно и други са се чудили. Надявам се през предстоящите 4 почивни дни да имам повече време и да изровя подходящи диалози. Много е важно да слушате оригинална италианска реч и произношение. Който има някакъв италиански телевизионен канал да си го пуска от време на време, така ще придобиете представа за интонацията и звученето.
Пожелавам ви на всички по случай утрешният 1 март, да сте много здрави и да сте много обичани!
 Hug Hug Hug

# 234
Здравейте, прекрасни момичета в тази хубава тема!  bouquet
Приемате ли една 47 годишна,да се запише при Вас на тези хубави уроци!От доста време съм безработна,и имам много свободно време,а също и желание да уча италиански език.Живея в провинцията,и много ми е трудно пътуването до големите градове,да ходя на езикови курсове.Взела съм си и самоучител,но като няма с кой да обменяш информация и да попиташ,просто не върви.
Искам да започна от първият урок с азбуката ,но на сайта му е изтекло времето и не мога да си го изтегля.Аз за да запомня ,трябва много да пиша.
Видях че,има много добри учители тук,за което Благодаря!  bouquet

# 235
  • при него
Megi,  добре дошла!  Hug
Приемаме всички начинаещи - желаещи.
Изпрати ми имейла си на лични и ще ти пратя първите уроци, които са с изтекли линкове.

# 236
  • при него
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ БЪЛГАРКИ И БЪЛГАРИ!
ДА СМЕ МНОГО ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ, ДА ПОЧИТАМЕ ПРЕДЦИТЕ СИ И ДА ОБИЧАМЕ БЪЛГАРСКОТО В СЕБЕ СИ!
 bg bg bg bg bg

и тъй като сме на празнична вълна, днес урокът ми е силно "ресторантски"  Crazy
имате и две упражнения за домашно, които ще чакам на мейла или на лични и моля не се разсейвайте, защото ще почвам да пиша забележки!
 Hug
  http://dox.bg/files/dw?a=f82b0d4172

# 237
  • Софиянка в Пазарджик :)
Цитат
Аз успях да препиша уроците в тетрадчица, че от геймъри не мога да се докопам до компа.
Все едно аз съм го писала  Laughing
И аз си преписвам уроците в тетрадка.

# 238
  • при него
Мили ученички и ученици, тази седмица ми е доста натоварена, но ще направя всичко възможно да успея със следващият урок в събота или неделя, да не губите тренинг ей!  Hug Hug Grinning

# 239
Мила ни госпожо тръпнем в очакване на следващия урок. "Мили ученички и ученици" - това означава ли, че "учениците" сме повече от един ?!?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт