В ДЕТСКАТА ГРАДИНА много смях да има! - 22 част

• 8 273
  • 221
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм за преместване. Не ми се иска да се затваря все пак. 

Също  Peace С вас тук ми е много хубаво и уютно.. Нека не затваряме темата!  Praynig

# 121
  • Пловдив
Добро утро  Hug
Пръстчетата на Стелла са добре, рисува си с ръчичката и фини неща прави, няма проблеми  bowuu
Симба, браво за кашлицата и сополите. За другото са ти казали момичетата - конюктивит е. Минава много бързо, повлиява се от първите няколко накапвания на капки, но е хубаво да направиш курса от капки пълен  Peace
И аз не искам да се затваря темата, нека бъде преместена къде трябва, но да си остане  Peace

# 122
  • София
И аз съм за преместване на темата, ако има възможност да не се затваря,

# 123
Симба, браво за кашлицата и сополите. За другото са ти казали момичетата - конюктивит е. Минава много бързо, повлиява се от първите няколко накапвания на капки, но е хубаво да направиш курса от капки пълен  Peace

Утре сме на контролен преглед. Ще видим и за конюнктивита какво ще кажат. Ама тая гимнастика с капките как ще я направим, хич и идея си нямам.

# 124
  • София
За преместване.  Peace

# 125
a защо да се премества? Пречим ли  Shocked
Във всички подфоруми има по една такава тема- Искам бебе, Проблемно забременяване newsm78.

# 126
Бубето, Слънчоглед много ми стана мъчно за малките сладури, да минава бързо  Hug
Слънчоглед, аз лично не бих се саморазправяла с родителите на този етап. Но на всяка цена говори с госпожите.
Заплесче - много добра новина, радвам се за вас  Hug
simba21 взимай мерки, че е много гаден и много заразен, гледай да не прихваниш и ти!
Аз искам да си имаме темичка - няма значение къде, важното е да си продължим раздумката  Hug

# 127
Само да има темичка. (признавам, не прочетох защо ще се местим)

# 128
  • Пловдив
Заплесчеее, голям съм заплес аз - супер, че не е скарлатина, браво  Hug А това, което си написала за пръстчетата просто..много страшно Sad Представих си го цветно и широкоекранно и ми стана много мъчно за Ния и за теб  Heart Eyes Hug Белята за секунди става, в това се убедих. Пред очите на майките. А как се оправят госпожите и лелите в градината не мога да си представя  ooooh!

# 129
По-добре да се премести темата, отколкот да се затваря. Нормално е, когато вече проблемите при постъпване в ДГ отминат, да говорим за това как децата прекарват времето там и други вълнения, свързани с тях.
Но щом сте преценили, че темата ни не е за тук, по-добре да ни преместите.

# 130
  • София
Във всички подфоруми има по една такава тема- Искам бебе, Проблемно забременяване newsm78.

Просто там постовете няма да се броят за рейтинг на потребителите, което според мене не е болка за умиране - междудругото се очакваше (в унисон с правилата на форума е), тъй като наистина често излизаме от проблемите на ДГ (в което също не виждам нищо лошо).  Peace

# 131

Просто там постовете няма да се броят за рейтинг на потребителите, което според мене не е болка за умиране - междудругото се очакваше (в унисон с правилата на форума е), тъй като наистина често излизаме от проблемите на ДГ (в което също не виждам нищо лошо).  Peace

Eмиии, да ни местят тогава. Аз за рейтинг не се боря  Joy

# 132
  • София
Аз не пиша често , но редовно ви чета!

Нека не се затваря темата!
Да я преместят, където решат! Peace

Отдавна искам да ви питам, но все си премълчавах, щото става въпрос не за децата в детската , а за родителите на децата.
Сутрин или вечер като се водим, аз винаги поздравявам, усмихвам се на госпожи и на родители.
От повечето обаче родители виждам недоумяващи погледи и много, ама много рядко ответна реакция. Когато влизат от вън изобщо не те поглеждат, а какво остава да те поздравят.  Shocked Сякаш няма никой в помещението. Чудя се аз ли съм прекалено дребнава и това е нормално или .... Направо се чудя с такова отношение от родителите как очакваме децата ни да са други????? А иначе има и родители с които си говорим и обсъждаме проблемите в детската и това как да си помогнем взаимно.
Е, те това ми е болката! Доста тъжно ми става като виждам такава картинка. При вас как е?

# 133
  • София
Аз поздравявам наред и обикновено и другите родители ми отговарят.  Peace Даже вчера малката разправя: "Това е бащата на Камен!", а човекът отговори: "Да, а ти си Ади!".  Shocked  Hug Под секрет - в нашата ДГ е и детето на Нелина и тя се държи съвсем нормално (идва сама и пеша да си го прибира).

# 134
  • Разпиляна във въображението
Муци и аз съм забелязала същото, но не всички правят това. Понякога се чудя защо ли си правя труда да поздравям изобщо щом като няма ответна реакция, но продължавам да го правя. Май си е до възпитание Thinking

Не искам да се затваря темата. Да се премести щом се налага Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт