В ДЕТСКАТА ГРАДИНА много смях да има! - 22 част

• 8 271
  • 221
  •   1
Отговори
# 135
Аз поздравявам, ако познавам някой. Но ако някой непознат ме поздрави в ДГ, отговарям Simple Smile

# 136
Муци, при нас всички родители са много вежливи и усмихнати. Поздравяваме се даже и без да се познаваме. И Гергана познава повечето родители на кой са.  Laughing

# 137
Здравейте!
Муци ,всички родители от групата на малката ги познавам по физиономия,засичаме се постоянно ,с половината се поздравяваме,другите се правят на ударени.Има една ,две майки,които главите си въртят на другата страна даже WhistlingХич не ми пука - до възпитание е!

Симба,браво,щом апетитът се връща ще се оправи детето Hug

Слънчоглед,ако е случайно станал инцидента ,няма смисъл да говориш с директорката,още по- малко с родителите.Неприятно,но се случват такива неща...

За преобличането- да преобличат ги- почти всеки ден ми дават потник или тениска в торбичка ,изпотени следобед

# 138
  • Разпиляна във въображението
И Вики познава родителите и ме осведомява кой на кой е Wink

# 139
И аз поздравявам на ред. И нали сме филиал, случва се и съседи на градината да поздравявам Simple Smile

# 140
Здравейте и от мен.
Само минавам да кажа, че от вчера пак е на градина Иво и е много доволен.
Само да има темичка. (признавам, не прочетох защо ще се местим)

Какво съм пропуснала? newsm78 ( и аз признавам, не съм чела темата Rolling Eyes)

# 141
Аз  не съм съгласна темата да се мести,още по- малко да се затваря.
Тук от време на време има по малко спам,но като цяло се пише за децата ,които ходят на градина,адаптацията,проблеми с др.деца,учителки ,болести ,тържества и всичко ,свързано с детската градина.Темата е много посещавана и не мисля,че ще е толкова полезна в отчетния форум.

# 142
Интересно ми е като ще се мести тази тема в отчетните, дали ще бъдат преместени и другите такива теми? (на първолаците, на наборите 2002, 2003 и т.н)  Те са също като тази тема- наред с проблеми, ситуации, съвети- се разменят и общи приказки.

п.п Сега виждам, че Ели вече ги е преместила Simple Smile  Не знам, на мен ми е все едно къде ще се намира темата, но мисля, че мястото й е точно тук. Както и да е.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 12:37 от Мечо Пух

# 143
  • Добрич
И аз съм за преместване. Ще можем да продължим да обсъждаме това, което ни вълнува.

# 144
Нямам претенции и малко ме вълнува рейтингът ми. Искам си темичката и всички вас в нея.

# 145
  • София
Нямам претенции и малко ме вълнува рейтингът ми. Искам си темичката и всички вас в нея.

Peace Тъкмо сега ще можем да си пишем по-свободно.  Wink

# 146
Peace Тъкмо сега ще можем да си пишем по-свободно.  Wink
Да, това е вярно, сега никой няма да ви диша във врата  Simple Smile.

Съжалявам, но не може да остане при нас, защото не допускаме отчетни. Имаше изключения, по причина, че нямаше по-подходящо място. Сега такова има.
От друга страна аз съм против този тип теми, не че не списвам и не чета в някои  Wink, защото така се губи ценно инфо и не се работи лесно с търсачката. Напр. в тази тема говорите за имунитета, в яслената се говори за същото и има отделна тема за това и то на първа страница. Но всяка отговорила на въпроса пише само на едно от местата, а не на трите. А когато някой търси инфо и пусне търсачката, то намира само самостоятелната тема. От друга страна, ако някой пусне тема за имунитета аз може и да вляза да му отговоря, но ако някой тук пита изобщо няма да вляза и така ползата от майки с опит се губи. И това е проблема с всички отчетни.
В минали години пак е имало такива теми тук, но до Декември те от само себе си "умираха", тази обаче изобщо не върви на там и за това се стигна до тук.
Както и да е. Моето и на другите модератори мнение, относно ползата от този род теми изобщо не е от значение, темата ще я има, щом искате да си говорите и я намирате за полезна, но не при нас.
Успех на новото място, весели и здрави деца ви желая!

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 14:05 от .Ели.

# 147
Аз ли съм първата, която ще каже: Добре дошли на новото място  Hug

# 148
  • София
Ти, ти, хайде честит "нов апартамент" (че кооперацията си е същата) и от мене!  Hug

# 149
Добре дошли и от мен!  Hug

Ели, мерси за разбирането.

Общи условия

Активация на акаунт