Отговори
# 30
задължително е винаги да ядеш протеини, мазнини и въглехидрати...
Наистина Верея е леко гадно, и ако имаш възможност го смени...
А също така не е и задължително да ядеш за закуска мляко, можеш да смениш и с друг вид храна от таблиците Simple Smile

# 31
 Добро утро на всички
тази сутрин аз черпя кафето
coffee:

аз вчера наруших режима - имахме гости,но от днес пак продължавам

успешен  режимен ден

# 32
 Sad нещо не ми излезна снимката , но............ сипвайте и пиивайте

liony браво за 6 по английски , успех на другите изпити утре и в сряда

# 33
Здравейте мили деца!  Hug
Много ме кефите!  Mr. Green
И аз много се радвам, че се заформиха редиците, ей!
Зафанала съм ги и аз мойте кила и шъ ги боря!
Требва даже по-добър резултат от миналогодишния да заформя!
Лиони, браво! Ти си наш'та гордост ииии наш'та отличничка!
Полишанке, хич не му мисли! Режимът ни позволява човек да си вихри въображението и да яде какво ли не! Стига само да спазваш съотношенето Б+М+В. Щом си гладна, ядеш! Въобще не си длъжна да хапваш кисело мляко, може щом имаш желание да го замениш с прясно, но не забравяй ядките.  Grinning

# 34
Здравейте и от мен!Днес закусвах само портокал,но от утре вече ще се помъча да хапвам П,М и В.А млякото задължително ли е да е 0,1% или може и др?А какъв кашкавал и сирене ядете,задължително обезмаслен или и нормален?

# 35
Здравейте и от мен!Днес закусвах само портокал,но от утре вече ще се помъча да хапвам П,М и В.А млякото задължително ли е да е 0,1% или може и др?А какъв кашкавал и сирене ядете,задължително обезмаслен или и нормален?
Да, задължително млякото е 0.1%, а кашкавала и сиренето не е задължително, но е желателно. Ако белтъчините са ти само сирене или кашкавал не добавяш мазнини! Колко по-стриктно спазваш режима, толкова по-добри резултати ще имаш.  Grinning

Момичета аз да ви питам малко извън темата. Мажете ли се с нещо за да не се образуват стрии? А какво става с целулита, когато отслабнем т.е маха ли се и той с мазнинките?

# 36
Момичета аз да ви питам малко извън темата. Мажете ли се с нещо за да не се образуват стрии? А какво става с целулита, когато отслабнем т.е маха ли се и той с мазнинките?
[/quote]
Аз да ти кажа си купих едно масло притив затластяване на Икаров(така се казва фирмата производите,продава се в аптеките Саните и в др. може да го има незнам).Майка ми ходи при една козмитичка,която прави антицелулитни масажи и тя ми каза че тези масла са най-ефективни.Освен това против затлъстяване има и против стрии и против целулит мисля,така че можеш да си купиш каквото искаш.Иначе има и всякакви др гелове,но на мен козметичката ми препоръча това

# 37
Аз да ти кажа си купих едно масло притив затластяване на Икаров(така се казва фирмата производите,продава се в аптеките Саните и в др. може да го има незнам).Майка ми ходи при една козмитичка,която прави антицелулитни масажи и тя ми каза че тези масла са най-ефективни.Освен това против затлъстяване има и против стрии и против целулит мисля,така че можеш да си купиш каквото искаш.Иначе има и всякакви др гелове,но на мен козметичката ми препоръча това
Аз имам почти всички масла на Икаров, точно тези против целулит и стрии ги нямам, но имам стимулант за коса, бадемово, от карите, кокосово, кайсиево и едно за нокти. За сега съм много доволна от кокосовото и от карите, но не се мажа често.  Blush

# 38
Да ви кажа при всяко отслабване или напълняване кожата е подложена на промени, затова ако искаме да е хубава, независимо на каква възраст сме, е добре да се мажем с нещо. Фелинчето например използваше бебешко масло. Абе на пазара кремове колкото искаш.
Тези масла на Икаров и аз съм ползвала. Лошото е, че си трябва поне малко масаж към тях. А и след това дрехите миришат много силно на тях.

# 39
  • София
Добро утро!
Дано да е по-добро за всички вас от моето  food010   kaffeetrmker_2 morning
Вчера бях режимна, вечерта хапнах кюфтета от пиле, които бяха приготвени с малко брашно, надявам се да не съм обръкала съвсем съотношението...Днес излязох рано и не съм се теглила...
Гледах малко от фирма Тайната и се опитвам да  се държа на линия, въпреки, че имам семейни проблеми....Стискайте ми палци, момичета, въпросът е доста сериозен, слава на Бога, не е здравословен...

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 14:14 от Енита

# 40
Ехооооооо, ето ме и мен.
Сервирам следобедно кафе, че аз така добре му хапнах и ми се доспа и сега ще трябва да се събуждам с кафе.

сметанката е за тези които са 2 в 1, да напълнят пупите. На другите - НЕ  Naughty

smile3534 аз пък слабея smile3534 режимна съм smile3534 влязох си в едни тесни дънкиииииииииии  smile3534

По темата за целулита, при мен беше съвсем изчезнал, обаче яденето на сладко ми го довлече пак, сега е на път да се махне пак. Ама вече 1 месец сладко не съм слагала в устата си. Не съм се мерила скоро, но дрехите най-добре ми показват, че успявам да свалям, може да е бавно, но е славно. Много съм щастлива. А за стриите, виж там нещата май са и до природа и кожа. От едно рязко отслабване имам стрии по кръста и гърдите, но като забременях се мажех много стабилно с един крем на Галеник и по тумбака няма нищо, а и навсякъде другаде, щото аз мнооого мажех. Сега като започнах да слабея не се мажа с нищо, освен с един балсам, който е много евтин и много добре ми действа на кожата и стрии няма.

Желая ви хубав, слънчев и режимен следобед.

# 41
Здравейте сладки симеоновки  Hug Hug Hug

Минахте ли таз сутрин през кантарЯ ??? Ееееееееее???
Хайде всички да сме режимни , за да няма после :

gali4ka , мойто корем си се прибра вече почти напълно ... но на мен структурата си ми е такава.
Дори в най-дебелия си период от преди да забременея , корема ми беше залепен за гърба. Де да можех да кажа съшото и за задните ми принадлежности  Whistling  ooooh!
И твойто коремче ще се прибере- само бъди режимна  Hug

А, аз да е питам, какво е положението с кърмата ти след като си на режима ? Аз вече 4-ти ден съм по правилата на играта, уж гледам да хапвам по 2-3 блока повече ... но кърмата ми намаля и сега съм в чуденка какво да правя  newsm78

Енита , мисли позитивно, представи се, че проблема, какъвто и да е той -  вече е решен  ...  бори се момиче, ще се справиш !!!
Гледай целия филм "Тайната" - ще ти е от полза  Peace
Дай Боже скоро да се похвалиш с добри новини  Praynig Praynig Praynig  Hug Hug Hug

Хайде усмихете сеееееееееее всички  Heart Eyes Heart Eyes
Лек ден !!!

# 42
  • София
джиндж, мерси за подкрепата.
За кърмата -бързо звънни на Оги, той ще помогне...

# 43
здравейте и от мен.

джинджи,аз вече я захранвам малката и я кърмя по-рядко.иначе и на мен ми се случи в началото,,защото започнах режима малко след като родих и се отказах от него,но не на пълно,но не го спазвах на 100% и нямах проблеми с млекоцентралите.габи сега ще стане на 6 месеца...и аз реших че е време и за др храна,защото след 2 месеца се връщам на работа и няма да мога да я кърмя не всяко ядене.ще остане само сутрин и вечер.пък да видим до кога......

по темата за стриите,аз съм много зле на корема.мажех се с какво ли не,но нищо не ми помогна.и в интерес на истината се нацъвках последната една седмица преди да родя Дарко манатарко...сега с Габка,нямам поражения,но те и др са ми предостатъчни.........и аз съм на мнение че всичко зависи от типа кожа.

я да ви попитам как смятате да изненадвате любимите на 14-ти.дайте някакви свежи идеи за изненади newsm78 newsm78 newsm7

лек и режимен ден сладурки и сладурковци

# 44
Здравейте момичета  Hug
Благодаря за хубавите думи  Hug

Сега е ред да ви почерпя малко, защото имам рожден ден:

За вас не съм предвидила торта, защото искам да сте режимни  Flutter
Аз вече поопрастих режима за днес, но и утре е ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт