Отговори
# 45
Момичета кажете какво да правя да стопя корема и паласките  Embarassed Значи общовзето минавам за слаба но......имам един корем все едно съм 6месец,а гледам и паласки съм заформила #Cussing outНикога не съм била плоска като дъска,но и това не се търпи.Цяло лято ходя с глътнат корем EmbarassedВисока съм 175 и 50кг тежа.Даааа знам сега ще кажете-е кво искаш с тези мерки,но вярвайте ми срам ме е да се погледна.Като седя съм като мишелин.Давайте идеи   bouquet

# 46
Здравейте, милички! Hug Hug Hug
Два дена съм без нет  #Cussing out на доставчика!!! Разгеле оправиха го!
Ели, честит рожден ден!!! Много Любов в месеца на любовта! Късмета да те следва като сянка!

Благодаря за почерпката! Браво за всички резултати! Давай все в същия дух! Ти си наша гордост!
Хаясчето и то ни се плези.. ми то си е за плезене! Браво, Хаясче!
Джинджи, гушки и цунки по дупето на сладурко Дидо! А мама му лятоска ще вее гъзе по плажа.
Моми, аз се опитвам да съм режимна, ама... нещо много ме влече сладкото  и почти не пропуска... ooooh! Embarassed
Айде до утре!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47
mama nely , твърде е възможно ако още тръгнеш да отслабваш, да смъкваш от цялото тяло, така мисля аз. Затова не знам дали е подходящо да въобще пазиш диета. Спорт му е майката, коремни яко и евентуално някакво кремче, за съжаление аз не мога да препоръчам.
Другото което е, можеш и някакви козметични процедури да приложиш, и за това не мога да дам акъл, но знам 4е в това отношение със сигурност има решение, а и ве4е е на по-достъпни цени.
Успех!  Peace

Абре Ели, бре! Много щастлива да си! Много любов и още по-високи върхове да превземаш!   bouquet

# 48
Честит рожден ден Ели!
Бъди жива и здрава и много обичана!
Hug  bouquet

# 49

Поръси дните с малко захар за сладост
и малко сол за вкус!
Не прекалявай с черния пипер,
макар че и без него не може!
Поливай живота обилно с червено вино,
овкусено със ситни резанчета ябълка
и щипка канела! Наздраве!

smile3525 честит рожден ден и от мен

# 50
Ели , Честит Рожден Ден !!!

Да си жива , да си здрава!
                             Да те обичат и почитат!
                                               Лошо да те не стигне и поне едно сбъднато желание,
                                                                                  настроението ти да вдигне!

# 51
  • Варна, морето и сините вълни!
Eли, Честит Рожден Ден!

Да си жива и здрава, с много късмет!

# 52
Елииииииииии, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си,
смелост - да ги осъществяваш, търпение, за да ги постигаш и много любов, за да дава смисъл на всичко това.

# 53
  • София
Лиони, да си здрава и красива!  bouquet Two Hearts bdbaloni baloni baloni

# 54
  • Варна, морето и сините вълни!
Добро утро!

От днес и аз с вас Wink Оги е супер човек! Много ми хареса контакта с него!Научих много от него! Обеща ми някакъв невероятн резултат. Килограми, които не съм си и помисляла че ще стигна някога!

И ето ми менюто за днес - закуска - кисело мляко, обяд - рибена супа, следобедна закуска - прясно мляко, вечеря - гювече с зеленчуци и сирене  Laughing

# 55
Момичета, много благодаря за пожеланията. Страхотни сте  Heart Eyes Hug

# 56
Добър дееееен!  Hug
Мимче, благодаря за кафенцето!
И ето ми менюто за днес - закуска - кисело мляко, обяд - рибена супа, следобедна закуска - прясно мляко, вечеря - гювече с зеленчуци и сирене  Laughing
А, късната закуска къде я остави? Не я пропускай! За другото си права - Оги е най-позитивният човек, когото съм срещала!!!
Мили деца, днес ще съм на 100% режимна. Поне така ми започва деня от сутринта и досега няма издънки. Като си купувах кафето сутринта, едно "Чудо" ми намигаше, ама аз  - НЕ.  Naughty  Викам му днес ще минеш без мене! Crossing Arms
Айде хубав ден! Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 57
  • София
Борянче, браво за решителността.
Да се похваля иаз най-накрая- от началото на режима съм минус 2 кг. /Като имате предвид, че ходих и на ресторант 2 пъти ..../
Оги наистина е страхотен, но и вие също, защото сте много ентусиазиращи!... Днес съм на сирене с филийка, за обяд риба със зеле, вечерта риба с доматки и две половини млекца.
Джинджи, много съм ти признателна за насърчението вчера Hug Hug
Цял ден си държах минимизиран поста ти и го прочитах от време на време... Наистина съм твърдо решена да се справя, доколкото зависи от мен , с проблема...Нацелувай малкото човече и не се кахъри, ще се справиш и с дупето, уверена съм. Сега по-важно е да се кърмите, отслабването може да е по-постепенно. Времето за кърмене не се връща, аз с големия кърмих само до 3 месеца и после съжалявах за това, сега с Яна изкарахме до 11 месеца почти...Решението е твое, но ако искаш да кърмиш, потърси Оги, мисля, че още блокове няма да спрат постепенното отслабване, но все пак той е диетолога...
Лек ден!

# 58
халлллллллллоууу и от нас.и и аз съм на 100%от няколко дни и ми е добре Heart Eyes

аз в4ера само си пропуснах късната закуска Sickза днес ще се постарая...........

# 59
Здравейте момиченца-кокиченца   Hug Hug Hug
Как е настроението днес
Всички ли бяхте режимнииииииииииииииии вчвера
Внимавайте защото , съм заредила пълнителя и ще пукам по тези дето са извън закона ... на лист 1 и лист 2   Mr. Green Mr. Green :

Mimito ммммммммм ти ме омилостиви с това хубаво кафенце  Hug Благодарско , много добре ми дойде  Flutter

Борянче, никакви "Чудеса" , че гледай ми горе карабината  Whistling

Енита , благодаря ти и аз,  за напътствията и честити ти разкарани вече 2 килца !!!   Само така и занпред  Peace

Чух се с  Оги и той рече същото като теб Hug - бебо сега е най-важен, майната им на килата. Каза да опитам да папкам по повече манджи по режима за да напълня млекоцентралите  Peace Пак ще си отслабвам , но малко по-бавничко . Тази сутрин изцедих пак доволно количество кърма , отгоре на всичкото вече съм - 4 килца . Май е излишно да ви казвам колко съм  щастлива  newsm68 newsm68
Чакайте да потанцувам малко с дебелото си гъзе

gali4ka и аз съм в чуденка за 14-ти какво да подаря на мойто мъж  newsm78 newsm78
Иска ми се да го изненадам с нещо по-така , ама какво точно ...
Миналата година подаръка без да искам съм го уцелила - нашето бебенце . След един дъъъъъълъг разовор с доки ( понеже не бях сигурна кога точно ми е била последната менструация) ...  установихме, че най-вероятно бебко е сделан точно на 14-ти февруари  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Таз година смятам да се въздържа от такъв подарък  hahaha hahaha
Може би другата година  Mr. Green

Питче, този знак на аватара ти май символизира нещо , много ми е познат от някъде  newsm78

Хаясито , браво за килцата  Hug

Айде аз ще вдигам гълъбите, че имам един постоянно гладен младеж в къщи  Heart Eyes

Благодаря на всички за гушките и цунките на малкото ми момченце . Приемаме ги всичките и ви пращаме още по толкова на вашите съкровища  bouquet
Хайде момиченца ....  УСМИВКИИИИИИИИИИИИИИИИ   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт