Отговори
# 60
Мама Нели майката му е яко блъскане т.е. коремни до от кат иначе , ще си носиш коремчето и паласките.
Нека и аз се разпиша 100% съм режимна след вълчия глад преди МЦ сега вече съм в час.
Иначе килцата са 2 зо 2 седмици Оги каза, че е нормално 1 1и 1/2 на седмица.
Рядко мога да пиша, че малката госпоица много мрънка а и гледам да се възползвам от хубавото време;иначе ви чета редовно браво на всички мацки с -в мерките. Давайте момичета аз съм с вас.
Хиляди целувки на мъниците и да слушкат.
Слънчев и режимен ден на всички. bye

# 61
Питче, този знак на аватара ти май символизира нещо , много ми е познат от някъде  newsm78
Hug
 Цветето на живота се казва, не ме питай още какво значи, сега чета книжката, още съм в самото начало. Mr. Green

# 62
Здравейте момичета,

ние вече сме си вкъщи с малкия юнак и сега свикваме един с друг.
Много благодаря за милити пожелания.

Надявам се по-късно да се включа отново със снимков материал.

Виждам, че имаме много нови попълнения и темата се е оживила. Много ме радва това, защото се надявам след около месец-два да започна и аз.

Много  Hug и  Heart Eyes на всички

# 63
Ето го и нашето новородило мамчееееееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
^desika^,добре звърнала се  Hug Hug Hug
Още веднъж, честито ви малко синичко вързопче !!!
Нека феята на щастието, бъде негова постоянна спътница в живота !  Hug Hug

Да е живо и здраво малкото ти мамино юначе! На теб бързо възстановяване !
В началото е малко екшън , но скоро всичко ще си дойде на мястото .
Внимавай сега с кърмата, храни се добре . Не прави моите грешки - по цял ден не хапвах хапка ...  а това да свърша, а онова и чак късно вечер се сещах да хапна нещо. Съответно както преливах първоначално от коластра , после от кърма ... после дохранвах с АМ.
Ееееееех, как се радвам само  newsm68 newsm68 newsm68 Имаме си още едно "симеоновско" момченце   bouquet

Деси , за tumpi знаеш ли нещо , че се притеснявам много вече за нея  Praynig

# 64
^desika^ добре дошла отново. Чакаме снимки и разкази. Ама не се юркай веднага, че вярно е екшън в началото.
Деси , за tumpi знаеш ли нещо , че се притеснявам много вече за нея  Praynig

Тъкмо и аз това щях да питам. Дано всичко е наред и скоро имаме новини и от нея.

Джинджи, браво бе мамче, ти направо ме разби. Хем кърмиш, хем слабееш с пълна сила.

Аз малко сгафих снощи и днес, ама нищо, ще си понеса ударите от карабината на Джинджи. Да видим след вечеря съм се навила да поизвадя малко дрехи и да видим до къде съм се докарала. Ах, как ми се иска да си навра гъзето в едни дънкиииииииии, м**ка му ще ги извадя и ще си ги пробвам всеки ден, няма да се откажа докато не се напъхам в тях. Мойто  мъж ми прави кюфтаци, че тия дни нямаше кой знае какво за ядене и заради това се докарах до малки прегрешения.

Хубава вечер.

# 65
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Аз като една бивша симеоновка,  Crazy изоставила всичко почти  newsm78 година вече,
реших да се завърна в редиците на режимните  newsm03 newsm53
Имах малко здравословни проблеми, но вече всичко е ок, така че ..... с вас съм  Hug

Джинджи  Hug Hug Hug благодаря за вниманието и хубавите думи  newsm51

# 66
liony, ЧРД с малко закъснение!

newsm51 txtlovesTwo HeartsДа си жива, здрава и винаги много обичана!  Two Hearts  txtloves newsm51

Момичета, вчера мамчето имаше юбилей  smile3510  ииииииииииииии много ме е срам  Blush
Бях супер нережимна. Пих кола, ядох ядки на корем, едно парче торта и 2 сърми погълнах, а и ..... ракийка, ама нея не я знам колко беше  Crazy.
Днес пак влязох в редиците на режимните!
Ох и да ви кажа, аз мисля, че открих къде ми е грешката и защо не слабея. Когато започнах режима си купих едно кантарче механично за 10лв., но се оказа, че не е много точно, а и мери през 30гр. Та сега ще си купувам електронно, НО ходих в техномаркет ........... най-евтиното беше 75лв. ........ ами не си купих, как да дам толкова пари за кантарче  Tired
Моля ви мами от Варна, кажете къде мога да намеря нещо до максимум 25-30 лв., но държа да е електронно, защото с механичните нищо не става. Аз май на око тегля по-добре от тях.  Crossing Arms

Лек и режимен ден на всичкииии!   bouquet

# 67
  • Варна, морето и сините вълни!
Къде сте всички?

Вчера славно издържах на режим.  newsm44 newsm44 Не беше трудно, но си бях у дома. Като тръгна на работа се чудя дали ще успявам ...

Тазивечер сме на гости и няма да мога да си спазя диетката. Но до тогава ще съм си стриктна.
За днес менюто ми е - закуска - сандвич със сирене, обяд - супа зеленчуков микс, следобедна закуска - кисело мяляко, вечеря ... не знам и среднощна закуска - прясно мляко.

Имам питане - няой ползва ли химлайска сол. Ако да от къде я купувате и колко и е цената. Има такава на Аквасорс, но много пари ми се вижда newsm78

rusalka_vn вчера мъжа ми ми купи кантарче електронно, чешко за феноменалната сума от 20 лв. Дори гаранция има! Иди в Пикадили  bouquet

# 68
rusalka_vn вчера мъжа ми ми купи кантарче електронно, чешко за феноменалната сума от 20 лв. Дори гаранция има! Иди в Пикадили  bouquet

Мими, страхотна си! Много ти благодаря    bouquet  Мъжът ти от кое пикадили е взел кантарчето?
А за тази сол нищо не знам, тя за какво е?  newsm78

# 69
Мими, страхотна си! Много ти благодаря    bouquet  Мъжът ти от кое пикадили е взел кантарчето?
А за тази сол нищо не знам, тя за какво е?  newsm78

От Пикадили Младост го  пазарил. Казали са че са заредени от скоро и нямат отзиви за тях. Освен чешкото имало и Елит за около 24лв. А химайската сол е сол която Оги препоръча да ползвам. Ако не ползвам такава да ползвам морска сол.

# 70
Мими, сега се връщам от Пикадили! Взех си същото кантарче, наистина имаше и Елит, но беше малко неустойчиво, та си взех това. Сега вече ще съм режимна.  Grinning
Благодаря ти още веднъж!   bouquet
А с морската сол заменяш обикновената ли? На мен Оги нищо не ми е казал за сол.  newsm78

# 71
Да Оги каза да не ползвам обикновена готварсак сол, а химлайска или ако не ми се дават пари за нея да меля морска сол. Химлйската трпезна сол на Аквасорс на дистрибуторска цена е 14 лв за 200гр. Peace

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 14:14 от Mimito

# 72
Здравейте момичета. Случайно открих този форум и от известно време ви чета с големо удоволствие. Ще приемете ли  в редиците още една Симеоновка?  Praynig Аз почти от месец съм на режима на Оги и съм много доволна. Е не всеки път успявам да съм режимна, но полагам големи усилия. Резултата е -4 до 5 кг. променящи. Но имам воля и ще продължавам. Надявам се взаимно да се покрепяме newsm10 newsm10

# 73
здравейте мадами....  bouquet  bouquet  bouquet

как сте днес?и аз май ще бегам да си купя такова кантарче че моето не е точно и аз в последно време го карам на око....и хапвам по малко от грамажите които са ми в листите.

днес гледах часът на мама и разбрах че ако почна работа преди детето ми да е навършило 1 година няма да получавам майчински(50%),защо се получава така.обаче пък може таткото да излезе в майчински и да получава 240лв.много странно са го измислили.иначе ако детето е на 1година и започнет работа ще получавате майчински 50%+заплата+детски(ако си под минимума от 350лв на член от сем)....защо става такА newsm78 newsm78 newsm78

за подаръците за 14-ти смятам утре да се поразходя и да видя какво ще ми роди главицата Thinking

а да ви се похваля още 1кг го няма.на см незная но и тях ще ги измеря в неделя.

добре дошлА КАМИ Hug Hug Hug

хайде лек ден и умната с храната Joy Joy Joy

# 74
Момичета благодаря още веднъж за пожеланията.

От тумпи нямам никакви вести. И в отчетната тема нищо не е писала. Ще стискаме палци всичко да е ок с нея и бебока и скоро да се похвали с добри новини.

Джинджи ти започна ли режима? Ако да, как ти се отразява на кърменето?
При мен нещата тръгнаха много добре с коластрата и сегаот два дни нещо все едно взима да намалява вместо да се увеличава и съм малко  Shocked Хапвам житце на поразийка , за да стимулирам ама де да видим.

Сега бърз разказ за раждането.
На 28 Януари ме приеха в болницата с диагноза ретардирал плод. Тогава влизах в 38 седмица, а бебо отговаря на 35. Лекарите решиха една седмица да бъда под наблюдение да пия едни хапченца и да решаваме след това какво ще правим. Плацентата ми беше 3-та степен с доста калцификати и това доста ги притесняваше, защото бебо не се хранеше пълноценно.
След една седмица престой се оказа, че бебо по размери пак отговаря на 35 седмица. Взехме решение да индуцираме раждане. И така на 5 Февруари в 8 часа ме включиха на системи. Влязох в родилното с 2 см разкртие. Към 11 часа се оказа, че системата си изтича, аз съм с контракции, но разкритието си остава 2 см и бебо не мърда надолу. Тогава се събраха някоко лекари, които решиха, че при това положение е по-добре да се премине към вариант секцио, за да не се мъчи бебока.
За няма и 15 минути ме подготвиха, преведоха в операционната и в 11.51 се роди моя малък мъж Йоан.  Показаха ми го много набързо, дори не ми дадоха да го пипна. След това си постоях 24 часа в реанимация, където направих страхотна бъбречна криза. В онзи момент контракциите ми се струваха като песен сравнение с болката, която изпитвах.
Няколко дни бях на антибиотики започнах да се възстановявам. Бебо си беше през цялото време с мен в болницата. Само вечер към 12 ми го взимаха и на сутринта в 6 пак се гушкахме.

Сега съм изклюючително щастлива, че всичко отмина и вече сме си вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт