Отговори
# 75
  • Варна, морето и сините вълни!
^desika^, приемаш ли съвети относно кърмене?Ако не приемаш не чети следващите реодве Peace

По бебто ти е на 7 дни и кърмата ти не намалява, а просто се регулират нещата. Ти произвеждаш колкото на него му е нужно, а той яде повечко, защото има повечко силици! Не се притеснявай! Дори и да е намляла, бебо ще огладнаява на по - малки интервали и ще иска да яде. А ако ти му даваш да суче, вместо вода ще се увеличи производството на кърма Peace Не е сложно, просто се води от бебето! То ще те научи!

# 76
Привет и от мен  Hug
Малкия днес ми разказа играта , то не бе рев , то не бе тръшкане ... ко му става на туй дете от снощи  newsm78
Вечерта като ревна след банята, ма рееееееев, червено син стана целия и нищо и никой не е в състояние да го спре - само цица. Та цока гол голеничък , неможахме да сложим дори памперса от зор . Съдра си гъзеца горкото от реване. Се е ревал, ама баш така  #Crazy #Crazy #Crazy
Айде оплаках ви се набързо  ooooh!

michel7 , хайде бе сладурка, би ни един шут и ни заряза тука ... и хептен го закъсахме откъм рецептички  Mr. Green Heart Eyes
Много се радвам да те "видя" отново сред нас 
Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet

Питче , мерсаж ,че ме светна. Само дето така и не вдянах от къде ми е познато туй цвете  ... ама карай.
После като прочетеш книжката, ще кажеш за какво иде реч  Hug Hug Hug

rusalka_vn , да ти е живо и здраво майчето !!! И хич не се коси , че режима е отишъл на кино - голям праз , от утре пак  Peace
Честито ти кантарче и със здраве да си го ползваш !

Kami_al , приемаме те веднага newsm53  , добре си дошла сред нас Hug
Скоро предвиждам да им видиш сметката на килцата  Party  Hug

^desika^ , почнах с режима и в началото много се радвах на скорострлното сваляне на килца , но скоро усмивката ми замръзна.
Кърмата ми намаля тотално . Обикновено сутрин цедя най-голямо количество кърма - 150 мл , след 3 дена на режима познай ... едва 50 мл изцедих.
Че звънях на Оги , каза ми да следя да ям задължително по 12 блока на ден , а от там нагоре да не ги следя, ако съм гладна да си ям колкото искам, мо да не падам под 12 блока. Сега тия дни закрепих положението пак с варено житце (аман вече от него ).
И така ... Моят съвет е да не бързаш с режима  , за да закрепиш положението с кърмата и после можеш да го подпукаш , като си хапваш повечко блокове  Peace Цункай малкото патенце по сладкото дупе от леля му Джиндж Heart Eyes

Енита , как си сладурка ? Драсни 2 -3 редчета  Hug

Айде банда , досвидания  , че терминаторчето ме чака  bouquet

# 77
Djindjari ,Mimito благодаря за съветите. И аз определено мисля да поизчакам малко с режима.
Надявам се само да задържа килограмите си на това ниво да не тръгват още нагоре, че после голям зор ще видя.

Kami_al
  welcome

Джинджи
пусни някоя по-актуална снимка на малкия сладур.

# 78
Момичета  Hug Hug Hug
Залретвам ръкави и започвам с рецептите с извара,че нещо трудно я включвам обикновено в менюто си, а е добре за разнообразие.

Та значи: извара 1 блок с 1 лъжичка кисело мляко (за да може да се разбърка)+сол + чесън на прах (който иска само) + 1 натрошен орех.Става чудесно за мазане върху филийка.

Същото нещо, само че с добавени на ситно краставички и малко копър = на млечна салата.

Доматена крем супа (и броколена по същия начин) по нормална рецепта, но заменяме сметаната с извара - става режимна вкусотия.  chef

Дано да съм била полезна  newsm78
Успех на всички newsm51

# 79
Добро утро, то добър ден, де!   bouquet
Сипвам кафето и бягам, че .... деня ми е м****

Чести ви петък 13-ти  Joy!!! Днес режима ще ни се отдава най-лесно (така рече един астролог). Днес трябва да сме най-стриктни, че да се отървем от най-много от старото. Изхвърляте и стари вещи (не мъже!)

Добре си се завърнала michel7. Айде на рецептичкитееее  Hug Hug Hug
Добре си се завърнала, Десика!!!  Hug Hug Hug Сега бубата е най-важна. Цунки!
Kami_al , добре си ни дошла! Браво за вече постигнатото!
Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички

# 80
  • Варна, морето и сините вълни!
^desika^ , Djindjari  за стимулиране на кърма много помага лактогоння чай на ХИП. Има и хомеопатично за кърма. Ако ви интересува е кажа Peace
Аз снощи никак ама никка не бях режимна Embarassed Embarassed

Преди да наруша режима обаче се мерих и бях -3кг. Възможно ли е за 2 дни да се свалят или кантара ми се е побркал и трябва да го сменя? newsm78

# 81
Нищо му няма на кантарчето ти, Мимче!!! Изхвърлила си задържани течности. За да си сигурна в резултатите се тегли и мери по едно и също време на денонощието (най-добре след ставане от сън)  Hug
Момичета, забравих да ви почерпя. Моята майка днес е юбилярка! Да ми е жива и здрава!

# 82
Michel, много добри рецептички, благодаря!!!!  Hug

ЧРД на мамчето на Борянка! Да ти е жива и здрава и да си те радва много!   bouquet Hug
Борянке, я разкажи за тоя астролог....
Аз съм решила да пробвам лунната диета сега в понеделник. Да видим един ден на вода и фреш как ще ми се отрази  Thinking

# 83
desika^ честито ти рожбичка. Ама и ти бая перипетии си имала ама всичко се забравя важното бебчо да е добре.
Желая ти бързо възстановяване и направи всичко възможно да си кърмиш бебето аз и двете деца не можах и още страдам.
А пък и по -бързо ще се възстановиш а с това и фигурата и бюста абе плюсовете са много. Така че успех.
Джинж нищо не обичайно с реването на бебока то май си е някаква такава криза на възрастта. Не се плаши временно  е после пак ще си е сладура Дидко.
Айде чао от нас , баткото си дойде от у-ще и ще пишем домашни.
Целувки на малките сладури и режимен ден на мамите.

# 84
Питчеее, това с астролога го чух  по радиото (то по цял ден бръмчи до мене). Казаха, че някакъв руски астролог направил изчисления (не ме питай какво точно - нямам идея) и казва, че н`ам кво си на планетите там давало за днешния петък 13-ти такива инструкции. И аз понеже винаги се възползвам от ИЗХВЪРЛЯНЕ ... много се заинтересувах.  Whistling
Пълнолудието в понеделник ли е? Щото, ако е така - това трябва да ти е третия ден на вода и фрешове, за да е пълен резултата.
Между другото изхвърлянето на стари, залежали, непотребни вещи се отразява и на отслабването моооого добре. Пробвайте!
Оф, някой друг път ще пиша повече, че трябва да излизам

# 85
Пълнолудието в понеделник ли е? Щото, ако е така - това трябва да ти е третия ден на вода и фрешове, за да е пълен резултата.
Абе аз друго чух - 24 часа се прави на течности четири пъти в месеца при фазите на луната и в точния час на навлизането й в тях. Ама да не оспамвам нашта темичка.

# 86
Питче  Hug
аз миналата семица я направих лунната, но на айрян  newsm78 - нали уж 24 часа на течности  Crazy, че аз реших да я съчетая с ражима и си слагах и натрожен орех. Joy,но сега и ти като каза се замислих,че може да стане и само на айрян от домашно мляко (то нали е с по-висока масленост)

Лек и РЕЖИМЕН ден на всички  Hugи много усмивки  Party

# 87
куку  newsm53

здравейте маменца.как сте днес.аз вчера я оплесках.вечерта хапнах малко оризец Embarassed......кой ще ме  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

утре реших да водя милото на ресторант travel lalalala,днес ми се струва много духливо навън а бебераната и текна сопола/я кажете какви капки слагате на бебоците.аз и слагам стеримар ама май никакъв ефект за сега.

хора голям мързел ме е налегнал........не ми се прави нищо.......

хайде за сега отивам да wash hang 1ironing

лек и усмихнат ден муцукнки

# 88
gali4ka не слагай капки какви да е. Моят съвет е ако се усили хремата веднага на лекар, че от една хрема моята госпоица направи бронхит и .............................. за малко в болница. Така че наблюдавай я и ако нещо не ти хареса на док. И аз си мислих , че предишня опит ще ми е от полза ама на стават грешки.

# 89
Привет момичета, да се похваля имам са малък юнак Деян роди се на 30, вече смеа цели 14 дни голяма радост ми е. Още свикваме... и аз се претеснявам дали имам достатъчно кърма и ям жито. Надявам се да се регулирам и да се върна към режима ама ще изчакам мабско. азоста се посвих след раждането и имам само  кила отгоре за сега от момента когато забременях. Ще се опитам да сложа снимка на моят любим мъж.ако някой има съвети да кърменето моля да сподели. Пожелавам лек режимен ден на всички и много целувки на малкия юнак Йоан и Десика да сет много щастливи.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт