Септември '09 - 6

• 12 362
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Толкова рано да се вижда - на 3Д ли? То не се ли виждат първо тестиси, а после пишка?  Grinning

# 196
Здравейте мами!
Записвам се сред вас.Бременна съм във втори месец.
Днес  бях на лекар и това бе потвърдено .
valkata78,чудесна новина,поздравления!
Желая на всички мами лека и безпроблемна бременост!

# 197
  • Габрово
Толкова рано да се вижда - на 3Д ли? То не се ли виждат първо тестиси, а после пишка?  Grinning

Нямам идея, но в нета четох, че по това време започват да се оформят външните полови белези. Предният път имаше мами на които още в 12 г.с видяха пишки и останах с впечатление, че момченцата по-рано се показват.
Правиха и ранна ФМ без да знам даже, гледам замерваше нещо доктора, а той мерил гънката на вратлето и каза, че засега няма данни за Даун.

Mihles, Petyascorpion , добре дошли и леко бременеене  Hug

# 198
valkata78  вие вече сте видели и пола на бебето. Страхотно. И аз имам час за ултразвук 11 седмица и страшно много се вълнушам.

Днес обаче бях на лекар защото ми се появи малък обрив на гърба и се оказа на вирусна основа. Появява ми се от малка но лятото когато прекаля със слънцето. Сега обаче е зима а и не съм ходила на солариум. Много се бях притеснила, чакам лекаря да се консултира с кожен лекар специалист за да ми кажат дали ще навреди на бебето. Аз обаче попрочетох из нетта и уж пишат, че не е опасно за плода  Praynig

Hug

# 199
Mihles, Petya добре дошли! Валка, честито, хубава новина! Hug
Много съжалявам за лошите новини при Весела и се надявам скоро отново да ни се похвали  Praynig
И аз да споделя,че изследванияата ми са хубави Party Иначе ... имам проблеми с апетита,ядат ми се главно плодове,а при мисълта за някои любими неща, ми се повдига  Sad надявам се това скоро да отмине,за да мога да хапвам пълноценно . вчера на ЖК ми препоръчаха наякакъв витаминен сироп на HIPP , ползвал ли го е някой?

# 200
valkata78, аз пак да питам - нали на 3Д това? Аз, където ходя в поликлиниката на ЖК е 2Д, да взема да ида на триизмерен след 2-3 седмици, че много ме чопли любопитството  Laughing

# 201
Eden и аз нямам апетит и мъжът ми казва че ям като пиле, даже мисля че съм свалила 1 или 2 килограма ---
но мисля че всичко ми е наред. Мъжът ми е ужасен да не кача 30 килограма - хахаха

Много мои познати които сега ще раждат са качило по 30 кила

# 202
  • Габрово
Atrakcia , нямам представа каква е разиката от 2Д и 3Д и не ги разпознавам  ехографите, ама казват, че този доктор има най-добрата апаратура в града и затова си мисля, че е 3Д  Rolling Eyes

# 203

Мисля утре да отида на женска консултация в Токуда при  -  Лазарова, Диков или Илиев - някой може ли да ми каже някой добър лекар , че тази която до сега ме гледаше е разкошна но ще ражда след 1 месец и сега така и така трябва да се запиша на ЖК така че дайте съвет  Praynig

# 204
  • До хладилника, който обичам
На женска консултация не знам, но на концерта на Мадона ще ида.

Пък да видим ще имам ли после вила на Ривиерата или не...

# 205
Здравейте момичета!!!

Бу, да питам нещо.
От зърната ми тече нещо не знам какво. Не съм сигурна но май е коластра. Не е ли рано за нея в 11 седмица?
А ако е това може ли да е заради едрия ми бюст (може би над 95см)  newsm78
Не знам и съм объркана и притеснена. Вчера го забелязах.

Валка честито пишле!!! Много се радвам.   bouquet  Дано и ние видим същото на 18.02. Ще ви кажа ако видим.

Лека на всички!!!
 Hug Hug Hug

# 206
  • До хладилника, който обичам
Не е рано, коластра е налична още в 5-6 г.с.
Носи сутиени, които да не притискат и да обхващат максимално добре гърдите (т.е. да няма банели, които да се впиват някъде).

# 207

Мисля утре да отида на женска консултация в Токуда при  -  Лазарова, Диков или Илиев - някой може ли да ми каже някой добър лекар , че тази която до сега ме гледаше е разкошна но ще ражда след 1 месец и сега така и така трябва да се запиша на ЖК така че дайте съвет  Praynig
Диков е израждал първото ми дете.Много съм доволна.Но откакто е в Токуда при него е страшно.Има час за след 2 месеца.Аз се отказах.Ще ходя при Гунев. PeaceМежду другото май ще раждаме по едно и също време  bouquet

# 208
Добро утро момичета! Как сте днес?
Аз да ви разкажа една смешка - отивам снощи да кажа лека нощ на дечко, а той ме гледа угрижен и пита: мамо, как бебето се е качило в гърдите ти? Аз се опулих и казах, че не е там, а в корема, а той пак: а мамо защо тогава са ти станали големи гърдите   hahaha
Как сте с дрехите? Аз вече трудно закопчавам ципа на панталоните, а това което гледах в два магазина за бременни беше  ooooh! а и на мене ми стоеше ужасно...

# 209
Valkata много се радвам за Вас, че сте видели вече пола. И на мен ми се иска да го знам вече Simple Smile. Ще взема и аз да отида в 11 г.с. с настояване да го видят Simple Smile

mam_ma интересна история за детенцето Simple Smile. И моята дъщеричка се вълнува много. Всяка вечер ме пита дали ми е пораснало коремчето и кога ще излиза бебето. Дори напоследък е малко ядосана, че не излиза и се криело. Вчера се опита да го види през пъпчето Simple Smile

Според мен тези емоции на малките деца в очакване да станат каки и батковци сигурно ще ги помнят като пораснат и са наистина страхотни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт