Удължаване на косата- 11

• 144 270
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Купих я от и-бей,но от препоръчан доставчик.

Мими, би ли споделила кой е доставчика  Praynig

# 736
Купих я от и-бей,но от препоръчан доставчик.

Мими, би ли споделила кой е доставчика  Praynig

Наде,само на лични който има интерес Peace

# 737
Мисля че трябва да се създаде нова тема Simple Smile))))

# 738
момичета, моля които е ползвал коси лиа да кажат как стои въпросът с боядисването, изобщо ли не хваща цвета.Също дали се влошава косата- дали пада, дали и пада блясъка и изсъхва?

# 739
момичета, моля които е ползвал коси лиа да кажат как стои въпросът с боядисването, изобщо ли не хваща цвета.Също дали се влошава косата- дали пада, дали и пада блясъка и изсъхва?
Изкуствените коси не хващат боя, естествените се боядисват без проблем при моята нямаше падане и изсъхване, дори доби повече блясък.  Peace

# 740
kiticat- Твоята от къде си я купувала (ако не е тайна разбира се)

# 741
kiticat- Твоята от къде си я купувала (ако не е тайна разбира се)
От ebay казах вече.  Peace

# 742
kiticat- това с естествените и изкуствените коси ми е ясно, питам конкретно за косите от коси лиа , дали те могат да се боядисват - дали са естествени.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 21:49 от energys_

# 743
Здравейте .. не знам дали тук е мястото но искам да си присъдя кичури знаете ли къде в София мога да го направя и колко ще струва  Simple Smile

# 744
искам да ви попитам за боядисването на тресите естествена коса може ли боята да е амонячна,четох някъде че трябвало да бъде безамонячна,но ако искам да стане като цвета на косата ми ,исках да използвам същата боя,благодаря предварително

# 745
  • Пловдив
Аз знам, че тресите от естествена коса могат да се третират точно като собствената ти коса. Така че съвсем спокойно можеш да си намажеш с амонячна боя. А ти от какъв цвят ще сменяш и на какъв?

# 746
Няма да е драстична промяната ,но ми идва малко светло русото и исках да я боядисам светло бежаво русо,поне аз така се боядисвам и е много естествено

# 747
  • Пловдив
Тогава нямаш грижи. Ще стане!

# 748
Sunny мн.ли е тънка косата от -spam105-?Аз не искам да е мн гъста,може ли да сложиш снимки на твоята?

# 749
няма ли отговор на моя въпрос   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт