Новият брой на Грация-2

• 119 914
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
аз априлската чанта не си я взех.. толкова много ми хареса .. и като видях още на 1-вия ден след излизането на списанието.. половиния ми малък град пълен с тази чанта.. ии просто се отказах .. тцтцт Sad

точно така е само дето аз си я купих

# 106
Искам да попитам ако някой вече си е купил броя дали става да събере учебници,че с племенницата ми се чудим а тя много иска да си я купи ако става за училище  Wink

# 107
Момичета, на някой случайно  да не му трябва или да не му харесва чантата ? Защото аз не можах да си купя броя Sad А СТРАШНО МНОГО ми хареса чантата .. Някой ?!  Cry Cry

# 108
Момичета, на някой случайно  да не му трябва или да не му харесва чантата ? Защото аз не можах да си купя броя Sad А СТРАШНО МНОГО ми хареса чантата .. Някой ?!  Cry Cry
Аз мисля че още се намират броеве, поне наскоро мярках

# 109
В Добрич не вярвам да намеря.. той месеца мина Sad Затова питам тук Sad

# 110
  • Lost in a fairytale ...
В Добрич не вярвам да намеря.. той месеца мина Sad Затова питам тук Sad

Провери ли на будката пред ПМГ и на тази до България?
Мисля, че го мярнах някъде там... Wink

# 111
Днес си купих зелената чанта,материята е тънка,има по-широко дъно, има цип.
Ето я:

А тези ще са в следващия брой:

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 15:14 от Ilenia

# 112
новата чанта ми е странна.... каква е на допир?пускали ли са досега чанта от такава материя...
а тия дето са в следващия брой направо ми приличат на торби  Close

# 113
Зелената чанта, колко е голяма горе долу, май не е като предишната?

# 114
Зелената чанта, колко е голяма горе долу, май не е като предишната?

Широка е 40 см долу и нагоре много леко се стеснява.Височината е 34 см.

Материята е нещо такова като гумено,не мога съвсем добре да го опиша,но то всичките им чанти са долу горе една материя.

# 115
# 116
А с какви дръжки е зелената, в смисъл дълги ли са? Връзва ми се с цвета на количката и се чудя дали ще мога да я закачам на дръжките newsm78

# 117
Аз лично не съм си купувала до сега списанието но мисля да започна да го правя защото ми харесват чантите и не само те и хавлиите които бяха пуснали миналата година бяха готини!!!Не мога да разбера хората които са против списанието и които казват че чантите са боклуци  newsm78 newsm12 smile3506 

# 118
А с какви дръжки е зелената, в смисъл дълги ли са? Връзва ми се с цвета на количката и се чудя дали ще мога да я закачам на дръжките newsm78

Ами цялата дръжка е дълга 55 см,а като ги опъна нагоре от тях до ципа е 28 см.

# 119

[/quote]

Ами цялата дръжка е дълга 55 см,а като ги опъна нагоре от тях до ципа е 28 см.
[/quote]
Благодаря! Hug Засилих се днес да я купя, но видях по жълтото има обелено, както си е сгъната в торбичката и се спрях Thinking Толкова ли бързо ще се обели ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт