Новият брой на Грация-2

• 119 900
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Някой да снима какво ще има в следващия /юнски/ брой моля?  Praynig Hug

# 121
Някой да снима какво ще има в следващия /юнски/ брой моля?  Praynig Hug

А тези ще са в следващия брой:

На предната страница имаше снимка  Peace

# 122
Еххх, няма ли да пуснат пак едни мънички куфарчета/чантички за козметика, както преди време, още съжалявам, че не си взех тогава.  Sad

# 123
Оййй, да, съвсем изключих, че я бях видяла Sad Сори..

# 124
  • велико търново
Момичета видях новия брои с една бяла чанта ,а дръжките и са от синджир.ако някои си я е купил моля да я снима дали е хубава?моля даите своя коментар.а и цената и е нова уш е намалена от 14,99 на не помня мисля че е около 10лв.но не съм сигурна.

# 125
  • Пловдив
Момичета видях новия брои с една бяла чанта ,а дръжките и са от синджир.ако някои си я е купил моля да я снима дали е хубава?моля даите своя коментар.а и цената и е нова уш е намалена от 14,99 на не помня мисля че е около 10лв.но не съм сигурна.
Това ми се струва,че е стар брой от Нова година.Тогава бяха пуснали такава чанта и цената беше 14,99.Вероятно не са могли да я продадат и са я намалили сега на 10лв.
Новият брой излиза на 5-то число и ще  е с една от показаните по-напред чанти-бяла или цикламена.

# 126
Защо всички си говорят само за чантите?
И аз се бях запалила и сега имам последните 2....ама като се замисля,май стават само за плаж......Особено последната розова е доста пумиярска  Laughing -все едно съм я купувала от китайски магазин за 1 лев...
Но ще я нося на плаж......вече имам 3 плажни чанти....уау!

# 127
Дами имам въпрос...какво мислите за годишния брой на списанието-има ли нещо интересно за четене?А въпросната голяма чанта,която си е чисто останали чанти от предния път...дали става за носене...на мен ми се видя просто гигантска?Вие какво мислите?
А относно следващия брой...бялата чанта със сигурност ще си я взема...бял цвят...отива си на всичко,а и за летния сезон ми се вижда подходяща. Peace

# 128
Извинявам се много ,но имам проблем спешно търся чанта ,,Грация" черно-бяла  с  лице изографисано на нея ? Не съм много в час но ми трябва за подарък на приятелката ми. Ако някой има и не му трябва да се разберем за някакша сума $  ? И с наложен платеж да ми го прати. За повече инфо Skype : irc_help  

Благодаря предварително !

# 129
Някой знае ли дали някъде мога да намеря априлския брой на грация!Много ми харесва чантата!  bouquet

# 130

здр мила,аз вчера си  купин  списанието,чантата наистина е галяма но пък е красива щом в този малък град всеки срещнат има тази чанта значе е хубава Wink                                                                                                                                                              

# 131
Запис да следя   bouquet

# 132
  • Стара Загора
Аз пък искам да пуснат сак, за тренировка много ще ми е полезен.

# 133
  • Русе
Дали някой си е купил новия брой?Ако може размерите на чантата да сподели Thinking

# 134
тцтц....защо всички се оплакват....,че чантите били грозни,миришели ,че платът бил гаден и какво ли още не...ми като не ви харесва е си ги купувайте.... пък и за 8 лева какво искате?чанта която да ви издържи с години ли ми няма.....

Общи условия

Активация на акаунт