Новият брой на Грация-2

• 119 886
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Някой взе ли си новия брой ? хубава ли е чантата ,  а в новия какво ще има  Simple Smile

# 136
Здравейте, ако някой има новия брой може ли да даде снимчица какво ще има в следващиа?  Praynig Благодаря предварително!  Rolling Eyes

# 137
аз си взех новият брой - бялата чанта и мн ми харесва.В следващия брой ще са плажни хавлии в розаво и синьо. А за размеери не мога точно да ви кажа но е сравнително голяма,става за плаж,но на мен ми върши работа и за вцекидневието Simple Smile взех си я заради цвета  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 138
аз си взех новият брой - бялата чанта и мн ми харесва.В следващия брой ще са плажни хавлии в розаво и синьо. А за размеери не мога точно да ви кажа но е сравнително голяма,става за плаж,но на мен ми върши работа и за вцекидневието Simple Smile взех си я заради цвета  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Супер, и аз бялата ми се иска да си взема, ще може ли да я снимаш да видим как изглежда на живо.Също искам и да видя следващите плажни кърпи.Мерси предварително   bouquet

# 139
аз си взех новият брой - бялата чанта и мн ми харесва.В следващия брой ще са плажни хавлии в розаво и синьо. А за размеери не мога точно да ви кажа но е сравнително голяма,става за плаж,но на мен ми върши работа и за вцекидневието Simple Smile взех си я заради цвета  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Супер, и аз бялата ми се иска да си взема, ще може ли да я снимаш да видим как изглежда на живо.Също искам и да видя следващите плажни кърпи.Мерси предварително   bouquet
И аз много искам да я видя  Praynig

# 140
Ето бялата чанта,на мен лично ми идва доста голяма.

Това е в следващия брой:

# 141
  • Пловдив
А как се затваря чантата?С магнитно копче ли и има ли пак надпис Грация?

# 142

Да,с магнитно копче е.Няма надписи.

# 143
  • Пловдив

Да,с магнитно копче е.Няма надписи.
Добре,благодаря.
След малко и аз се запътвам да си я купя,че ми трябва голяяяяма чанта.
Хавлиите в следващия брой също ми харесват.

# 144
# 145
колко струва 1 списание грация

# 146
колко струва 1 списание грация
7.95лв.

# 147
Ох, и аз ще си го взема.

# 148
Охооо нови плажни кърпи Simple Smile Май и тази година ще си направя комплект "Грация"  Hug
Имам жълтата плажна чанта и жълтата хавлия от миналата година (за съжаление нямам плажните рокли Tired) и съм адски доволна от тях Simple Smile Подхождаха ми перфектно на банския костюм yes А като гледам новите цветове май ще подхождат доста добре на един бански,който мисля да си купя Hug

# 149
Днес го търсих в нашия квартал и беше свършил, утре ще го търся другаде?! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт