Новият брой на Грация-2

• 119 893
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Охооо нови плажни кърпи Simple Smile Май и тази година ще си направя комплект "Грация"  Hug
Имам жълтата плажна чанта и жълтата хавлия от миналата година (за съжаление нямам плажните рокли Tired) и съм адски доволна от тях Simple Smile Подхождаха ми перфектно на банския костюм yes А като гледам новите цветове май ще подхождат доста добре на един бански,който мисля да си купя Hug

И плажни рокли ли е имало? Thinking

# 151
има ли мострички

# 152
Охооо нови плажни кърпи Simple Smile Май и тази година ще си направя комплект "Грация"  Hug
Имам жълтата плажна чанта и жълтата хавлия от миналата година (за съжаление нямам плажните рокли Tired) и съм адски доволна от тях Simple Smile Подхождаха ми перфектно на банския костюм yes А като гледам новите цветове май ще подхождат доста добре на един бански,който мисля да си купя Hug

Дамммм Simple Smile Ето тези двечките бяха Simple Smile http://prikachi.com/images.php?files/239397X.jpg

# 153

Дамммм Simple Smile Ето тези двечките бяха Simple Smile http://prikachi.com/images.php?files/239397X.jpg
Eхее, че те много 'арни! Дано пак пуснат Praynig
 Иначе и аз съм мераклийка за хавлийка Wink

# 154
  • плевен

Супер.Аз досега не бях виждала рокля в списание.Наистина дано пак пуснат Praynig

# 155
  • Благоевград
Аз днес се сдобих с бялата чанта от новия брой. Наистина е огроооооооооооооооомна и ще си я ползвам с кеф за плажа. Мисля да си вземе и кърпата. Харесват ми, дано са хубави  Grinning

# 156
  • велико търново
момичета някой може ли да ми измери дръжките на новата чанта.благодаря ви

# 157
  • София
Moите миналогодишни кърпи още си ги ползвам, бях си взела и двата цвята. И сега мисля да направя така.  Simple Smile

# 158
момичета някой може ли да ми измери дръжките на новата чанта.благодаря ви

Писах ти на лични

# 159
А има ли някой купил си новата чанта на Грация-в бяло и да няма намерение да я ползва. Rolling Eyes

# 160
  • София
Аз си купих юнския брой с бялата голяма чанта и не смятам да я ползвам. Но гледам, че си от Стара Загора, FaBiaNNa, а не ми се занимаваше с пощи и разходи....

# 161
Бялата чанта наистина е огроомна Simple Smile)))

# 162
  • София
Преди време май бяха пуснали същия модел, в черно. Само с едно копченце. Така и си седи неизползвана.  Crossing Arms

# 163
Аз пък си купих цикламената, повече ми хареса от бялата.

# 164
Взех си бялата, харесва ми, но аз принципно обичам огромни чанти...

Общи условия

Активация на акаунт