Новият брой на Грация-2

• 119 917
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Ами благодаря все пак Peace

# 166
Е, не е чак пък толкова огромна.

# 167
на коя дата излиза новия брой... няколко пъти видях тази цикламената из града и в какви ли не магазини ги търсих и от сестра ми разбрах, че са чантите на Грация за юни...дали ги има все още....идеални са за плаж...мн ги харесах.  Heart Eyes

# 168
Аз си търсех бялата от някой....ама всички казаха аз имам и до там...

# 169
Момичета чанти на Грация видях на сергия на вестници на спирката на Плиска откъм хотела. Продаваха се самите чанти за 2-3лв. Имаше розова(наситено розово) и бяла с розово( отпред откъм надписа розово отзад бяло. В магазин ХИТ люлин също видях списания с чанти - отново розови преди 3-4дни.
Вероятно още ги има тук там...

# 170
Аз на морето си купих юнския брой с цикламена чанта, мостра на парфюм, мостра на душ гел, мостра на крем виши...егати мостреното списание било... Едва ли са изчерпани още ги срещам по сергиите, мисля че видях във "Фантастико" newsm78

# 171
Да, в София още се намират.

# 172
  • Belgium
Тези с мострата на парфюм, по-трудно се намират.

# 173
  • Пловдив
И аз си взех списанието с бяла чанта,но нямаше мостра на парфюм Confused
Има мостра на крем на Виши за бръчки,който няма да пробвам,мостра на слънцезащитен  лосион на Гарниер и на Нивеа-лосион за тяло.
Винаги като си купя списание много се радвам на мостричките.

# 174
  • Belgium
Просто партидата списания с мостра парфюм е била малка.

# 175
Moите миналогодишни кърпи още си ги ползвам, бях си взела и двата цвята. И сега мисля да направя така.  Simple Smile

Колко са голями кърпите? И аз съм и хвърлила око.

# 176
  • плевен
Moите миналогодишни кърпи още си ги ползвам, бях си взела и двата цвята. И сега мисля да направя така.  Simple Smile

И аз ще помоля за размери и удобни ли са наистина за плаж,да не са малки

# 177

И аз ще помоля за размери и удобни ли са наистина за плаж,да не са малки
Кърпите са големи,колкото обикновена кърпа за плаж Simple Smile Адски са удобни,а и са тънки,което означава,че не задържат влага и съхнат бързо Heart EyesАз имам жълтата миналогодишна кърпа и съм влюбена в нея Hug Сега очаквам с нетърпение новите кърпи и се надявам да са също толкова хубави Praynig

# 178
  • София
Момичета, на 1 юли ли вече можем да търсим новия брой на списанието с плажните кърпи?
Някой купува ли си списанието заради самото него или само задачи чантите?
Аз лично си го купувам само, когато подаръкът ми хареса  Hug

# 179

Кърпите са големи,колкото обикновена кърпа за плаж Simple Smile Адски са удобни,а и са тънки,което означава,че не задържат влага и съхнат бързо Heart EyesАз имам жълтата миналогодишна кърпа и съм влюбена в нея Hug Сега очаквам с нетърпение новите кърпи и се надявам да са също толкова хубави Praynig
[/quote]

Благодаря много zori  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт