Тайната на перфектната кожа - 2

• 91 895
  • 400
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И аз при вас  Heart Eyes

# 31
И аз и аз  Crazy Може ли да помоля да сложите линкче към предишната тема някъде в първия пост,за да мога да се връщам и към нея,тъй като още нея не съм я изчела  Blush Вие вече направихте 3 страници на тази,как ще чета не знаммм  ooooh!  bouquet

# 32
има линк точно в първия пост на тази тема Peace

# 33
Включване и от мен с линкче към любим мой блог на няколко химички, които също като CI  отговарят на всякакви въпроси  Peace

Ето как е правилно да изпробваме продукти върху кожата си, за да проверим дали имат ефекта, който предполагаме (или ни се иска да имат) :http://thebeautybrains.com/2009/02/05/how-can-you-conduct-a-beauty-product-experiment/   Peace

Мерси на iguanka за чудесната темичка   bouquet Поздрав с нещо любимо мое : http://www.youtube.com/watch?v=42SyowRmOF8   bouquet  Hug

EDIT: ей, днес "любим" ми е любимата думичка  Blush

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 15:19 от Myriad Canaan

# 34
  • София

И мое също  Heart Eyes Laughing Прегледах предишната тема (признавам, че не я изчетох цялата, но скоро и това ще свърша  Embarassed ) и се запалих по маслената баня, но честно казано ме притеснява да не ми се появят много пъпчици по челото особено (това е моята проблемна зона)   Confused Мисля, че не видях някой да е споменал избиването на пъпчици като резултат, но ако има някой да сподели! Myriad, тези пъпки може ли да бъдат почистени след като са се появили на повърхността или пречи на процедурата  Embarassed Извинявам се ако някъде сте го обсъдили, но не съм стигнала до там явно! Мерси предварително за отговора и се надявам скоро и аз да се присъединя към доволните от маслената баня! Hug

# 35
Привет, reproche  Hug

Тъй като предполагам правиш банята отскоро, е възможно изхвърлянето на това-онова от кожата ти ( масажът подпомага това)  Peace Според мен е нормално да почистиш каквото намираш за необходимо, но да изчакаш до следващата процедура (докато по лицето ти няма пресни ранички)  Peace Пробвала ли си рициново масло? То е чудесно за почистване, особено ако кожата ти има проблемни участъци. Надявам се този период бъро да премине   bouquet,но все пак да не забравяме, че  нищо не е универсално подходящо а всяка кожа. Затова ще се радвам в темата както досега да споделяме различни начини за грижа за кожата и така всеки да намери най-подходящото за своята  Hug

П.С. Шакира ми пълни душата с този глас...  Blush

# 36
  • София
На мен ми избиха доста пъпки след 2та маслена баня  Blush  Tired Но не съм сигурна, че проблемът беше само от нея.

# 37
И аз ви чета  Flutter

# 38
аз също си направих маслената баня...но не знам дали както трябва,защото кърпата ми изстиваше за 10 секунди...така ли трябва да е Blush  ина4е мисля,4е има положителен ефект Sunglasses

# 39
И аз тук Днес пак си правих маслена баня с масло от карите.Моето е на Икаров.
Ще продължавам определено Peace

# 40
аз също си направих маслената баня...но не знам дали както трябва,защото кърпата ми изстиваше за 10 секунди...така ли трябва да е Blush  ина4е мисля,4е има положителен ефект Sunglasses

Водата от чешмата и на мен не ми е достатъчно гореща, и кърпата много бързо се охлажда. Затова просто кипвам каничката за кафе (от тези, пласмасовите) и разреждам с малко студена вода, докато се получи желаната температура, и си сипвам директно оттам.  Peace Само внимателно, защото по този начин има опасност от опарване, ако не се разреди достатъчно водата     bouquet

Бъни , разгледах ти тортите... ти си артист!  Hug

сега се сещам - reproche, бих ти препоръчала, ако ще махаш пъпчиците, да ги мацваш със Цикалфат за по-бързо зарастване и да не ти останат петънца от тях  Peace

# 41
А може ли горещата кърпа да се замени с парна баня?  Crazy  Blush

Харесва ми тази маслена баня и ще продължавам. Myriad Canaan,  Hug

# 42

Абослютно съм "за" всякакви експерименти, за да намери всеки уникалното съчетание от нещата, които го карат да се чувства добре   bouquet  В миналата тема бяхме зачекнали въпроса за парна баня накрая  - аз дори в сауна съм го пробвала, но спазвам латвийската традиция и честичко излизам за по бърз контрастен душ, при който маслото пада (т.е. стоя намазана вътре около десетина минути).  Peace

anastangelche   Hug

# 43

Бъни , разгледах ти тортите... ти си артист!  Hug

Embarassed Embarassed Embarassed.По добре не поглеждай в тортената тема в Готварски подфорум, че ще станеш  #Crazy.Аз там съм абсолютен аматьор.
Но все пак ти благодаря Hug Hug Hug

# 44
  • Бургас

Абослютно съм "за" всякакви експерименти, за да намери всеки уникалното съчетание от нещата, които го карат да се чувства добре   bouquet  В миналата тема бяхме зачекнали въпроса за парна баня накрая  - аз дори в сауна съм го пробвала, но спазвам латвийската традиция и честичко излизам за по бърз контрастен душ, при който маслото пада (т.е. стоя намазана вътре около десетина минути).  Peace

anastangelche   Hug
ooooh!Аз пък преди маслената баня си напарих лицето,около 5 минути,после изключих уреда и си правих масаж и после с кърпата.
А сега като чета,то значи цялата процедура мога да си правя над парната ми машинка newsm78,защото и така наистина ще ми е по лесно.Неразбирам кърпата каква роля има и може ли значи да се замени newsm78Все нещо не съм разбрала Rolling Eyesи на мен ми изстива бързо Rolling Eyes
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт