14 февруари, ден на ЛЮЛИНските влюбени гъзари

• 23 173
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
dgudge , ще ме умориш ,бе жена!
От първата снимка вдигнах захарта и килограмите, от втората адреналина!

# 226
  • София
Важното е , че всичко е вдигнато Wink

# 227
Важното е , че всичко е вдигнато Wink
Joy Joy Joy

# 228
  • София
Хей ме на bowuuТака,да започвам.Добре дошла на Вейвей Wink,честито на зеленото човече,да и е живо и здраво човечето.
Какво да ви кажа за работата,ужасТ.Днес като отидох ме посрещнаха с новината,че ще идват от ХЕИ на проверка,та се започна едно бързане и пришпорване.....Мноооооого е гадно.Вече имам мазоли по ръцете,а от препаратите ми се разказва играта.Добре че съм в група с малко деца,та поне да свикна.Вчера съм заспала в 21:00,работата в Метро беше супер,в сравнение с тази.Аре,стига съм се оплаквала,отивам да пия една бира Wink

# 229
Ели мила, тежи ти значи. Дано да свикнеш и да не ти е толкова тежко. А и дечицата да са послушни.

# 230
Ели, дано да свикнеш и да нямате много работа!

# 231
Елии пий едно и за мен.Леле как ме скова зъб Shocked Пих 2 аналгина и стана още по-зле.След 30 мин. отидох аптеката и се заредих да посрещам ноща с по-силни лекарства.Прибирам се в нас и няма помен от болката  Crazy
Та извадихте ли шейните пак? Joy
Айде нещо за Ели

и нещо за лека нощ  Hug

# 232
Момичета, ама то ще ни затрупа. Какви са тези снеговалежи, какво е това чудо  Shocked Shocked Shocked

veihaivei, в 3 съм в момента. Thinking С този студ и снегове май ще се прибера по-скоро от плануваното.

# 233
  • София
Леле какъв  е този сняг направо ще ни затрупа Shocked
Ели дано свикнеш скоро Hug
Вени работя като експерт в Държ. агенция "Архиви" и затова правим тези справки сега по нашата база данни. Някаква правителствена програма ама нали се сещате, че скоро идват избори и сигурно другото правителство друго ще измисли Laughing

# 234
  • София
Ели, ще свикнеш  Peace пък и няма всеки ден да идва ХЕИ Twisted Evil

Хайде лека нощ и сладки сънища Crazy

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 00:08 от dgudge

# 235
dgudge , обличай ги тез младежи, че измряха от студ!
Каква е тази зима какво е това чудо!

# 236
Добро утро. На вън е страшно студена, дняг и духа вятър. На места има вятъра да е издухал снега. Вятъра вдига и завърта снега. Ужасно е.

# 237
  • София
Пресни новини от Зеленкото, от преди 5 минути:
"Точните данни на Калин: 18.02.2009 г., 14.32 ч., 3.300 кг, 50 см. Секцио, д-р Николова, д-р Ташков. Още не ми го дават, защото е на система, но е добре."
Мила, с теб сме, душке. Бързо да наддава Калин и скоро да се гушкате!!!!
Ели, дано да свикнеш на новата работа и те слушкат дечицата....
Та, кога се махат решетките на леглото (без страх, да не се преобърне детето - на каква възраст/ ръст, горе-долу, имате ли спомени? значи, все пак 17 см е много  newsm78

# 238
Много хубаво име за малкото зеленко! Тя е родила заедно с Венета Райкова.
 rossykv не го мисли още от сега това махане на решетката, всяко дете си е различно- има някои спят спокойно, моят се върти като пумпал и постоянно се отвива и изпада от леглото!

# 239
  • София
Незнаех за Венета... кога, как и къде е родила, дайте малко клюкини  Mr. Green
Ами, мисля го за решетката, не за друго, ами да реша 10 или 17 см матрак да вземем (все пак не мисля всяка година да купуваме, та затова.. ама май всичко пак си зависи...)

Общи условия

Активация на акаунт