14 февруари, ден на ЛЮЛИНските влюбени гъзари

• 23 176
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
Четох някъде, че е родила на 18.02. в Шейново, момче Патрик. Не ме бива много за клюкарка. И аз мисля, че 17 см. е много, но ако не е много мек и не потъва може и тази дебелина.

# 241
о ние сме още с решетките.Може би след 2г. се махат
Венета е родила момче Патрик и е продала снимките на бебето си на някакво списание
да си продадеш детето....... Shocked

# 242
Деси, ти така приемаш нещата явно, но това да си продадеш снимките на детето не значи че го продаваш него. Много различни неща са.
 А за това кога се маха решетката си е много индивидуално. Моите и двете отдавна са без решетки. Йони с прохождането се научи са де набира и да прескача решетката за това е махнахме.Просто си зависи от детето.

# 243
Привет и от мен. Не съм писала само от 2-3 дни, а вие сте изпиали ...   ooooh! ...  Браво на вас. Само така.

Честита рожба на новата мама. Нека малкият Калин да расте здраво, щастливо, умно и будно дете 

Ели, дано по-бързичко свикнеш с новата работа. И да ни държиш в течение как вървят нещата при теб.

Щях да пиша повече, ама малкият вече надава вой за хранене.
Само да пусна една снимка на детенце (че досега не съм му пускала снимки) и бягам:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10640723

# 244
Благовеста,няма да спорим-това си е мое виждане.Защо не гръмна по Нова,че е родила?...както и да е,няма да я обсъждаме.
Решетката не съм махнала,защото много се върти и с 300 като се засили...добре,че има решетка и здрава глава Joy

Добре дошъл на Калинчо  Hug

# 245
Ами да, всеки си има свое виждане.  И аз не съм искала да я защитавам, не я обичам много, но и не се и интересувам от такива личности и не им се дразня на подобни неща и ги приемам като нещо нормално. Те са малко публични личности и за това за тях е нормално да си продават снимките на децата,нали има и такива които да се интересуват. Това е, търсят неината снимка, това ще се продава, а не снимките на моето бебе.

# 246
  • София
И ние няма да махаме решетките и наш Влади като на Деската си удря често главата като се засили сам да се клати Joy hahaha
Според мен докато не прескача решетките не пречат Peace
Ние не сме мерили колко е дебело дюшечето, че беше по важно да влезне в леглото, защкото са с нестандартни размери Naughty
Ако кошарката е дълбока си слагаш какъвто искаш, те май всички вече са кокос пяна кокос  bouquet
А зеленото човече е късметлиика , д-р Ташков е супер добър и любезен лекар Peace Hug носи кафе на пациентката после за да си вдигне кръвното  Crazy
Ние днес бяхме на мерки и бях много горда като попита лекарката : Вие болни ли сте или за мерки? и аз - За мерки! Party
Малкия шушон е цели 8кг и 70 см Heart Eyes и вече ще папа и попара newsm53

# 247
  • София
Венетка родила,а,браво на нея,ама Патрик да се казва newsm78
Джудже,браво на вас.
Деси,вярно си станала раздразнителна Whistling
Камен още е в легло с решетка,но сме му махнали две пръчки за да може да слиза.
Днес най-накрая дойдоха от ХЕИ.Какво лутане беше,какво бърсане.......,а те, взеха че не се качиха до втория етаж,където съм аз.Карък съм си и това е.Едната ми госпожа е 85`набор #Crazy,иначе съм най-млада аз bowuu

# 248

Деси,вярно си станала раздразнителна Whistling

Днес най-накрая дойдоха от ХЕИ.Какво лутане беше,какво бърсане.......,а те, взеха че не се качиха до втория етаж,където съм аз.Карък съм си и това е.
много съм раздразнителна  Grinning

и си е*ати каръка  Joy

# 249
Мацки, в групата на Маринка има 2 деца със скарлатина. Това са децата с които МАринка играе и сега ме е много страх да не е заразена. ПИтах днес дали ще им взимат секрет, те не знаеха и не са им взели. Ако е заразена тя и зарази и брат й не знам. ДАно все пак да не е.

# 250
  • В сънния Люлин, прибулен...
За решетката - четох, че ръстът на детето като стигне дотам, че да се извисява над 30 см над решетката, детето е готово за обикновено легло.
Във форума на януарчетата `08 две ли, три деца бяха тръгнали да излитат...

# 251

Мацки, в групата на Маринка има 2 деца със скарлатина. Това са децата с които МАринка играе и сега ме е много страх да не е заразена. ПИтах днес дали ще им взимат секрет, те не знаеха и не са им взели. Ако е заразена тя и зарази и брат й не знам. ДАно все пак да не е.
не се шакай, на племенника ми в групата имаше скарлатина, взеха им секрет и 2/3 от децата се оказаха вирусоносители, вкл. и ние Simple Smile, после(след 3 месеца)изкара истинската скарлатина. Мисълта ми е, че и да им вземат секрет, пак не е ясно, само дето, 2 пъти лекувахме детето  #Cussing out

# 252
май забравих да се представя...ми ... Калина съм и съм от Л4, ЗДАВЕЙТЕ!

# 253
  • София
Хей да разведрим малко ........ наехме си апартамент в 7-ми  Crazy newsm44

# 254
dgudge ха честито. Оставяте си пак тук, нали така искаше ти.
kkalina благодаря, но само дето това много не ме успокоява. И добре дошла в Люлинската тема. Може и да не сте далече от нас. Ние сме до детската градина в 5-та част.

Общи условия

Активация на акаунт