14 февруари, ден на ЛЮЛИНските влюбени гъзари

• 23 535
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
Джудже,викам да черпиш,а? newsm47
я кажи в кой блок си,да се постопли да се моткаме двете  gydi

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 13:40 от `Деси`

# 256
  • В сънния Люлин, прибулен...
Те ако са плащали предплата и капаро, само им е до черпене, по-логично е да минат на издръжка на форума за един месец  baby_neutral

Джудже, да не си честолюбиво и да се вържеш?

# 257
dgudge ха честито. Оставяте си пак тук, нали така искаше ти.
kkalina благодаря, но само дето това много не ме успокоява. И добре дошла в Люлинската тема. Може и да не сте далече от нас. Ние сме до детската градина в 5-та част.
в четвърти до Медивата съм Simple Smile. Знам, че не те успокоява, ама по добре изчакай да мине инкубационния период, да не тъпчеш излишно детето с антибиотици. Кофти е 2 пъти да караш скарлатина, а следващата година 2 пъти варицела, заради разни кукувици в детската градина.

# 258
kkalina кажи твоя РД и на деца ако имаш за 1 стр. и термина си Hug
аз ходя в Медивата при Дякова.От 2м. е болна Close...Кога ли ще намеря свестен доктор? Thinking

# 259
  • София
Здравейте,как сте,що сте.Снимки на кафета няма WhistlingДжудже,да кажеш в кой блок,не се крий Naughty,аз всяка събота или неделя съм там при свеки Sunglasses

# 260
Здравейте,как сте,що сте.Снимки на кафета няма WhistlingДжудже,да кажеш в кой блок,не се крий Naughty,аз всяка събота или неделя съм там при свеки Sunglasses
и не свиркаш,а?

# 261
Колко е инкубационният период на скарлатината? В градината обявяват по 1 седмица, пише от понеделник до петък, но явно са се обадили по-късно, та чак на края на седмицата сложиха бележката, като същият ден вече и второ дете обявиха. Не знам, това са деца с които тя си играе и не ми  иска да се е заразила, та да зарази и брат й , че две болни деца е гадно да има, то и няма как да ги деля за да го предпазя. Да е  Варицела да се радвам да я изкара, но от такива дето не се придобива имунитет направо се плаша.
Иначе ние сме точно зад денонощният магазин, до Мечо Пух.

# 262
Благовеста, не съм сигурна за инкубационния период, но беше сравнително кратък за скарлатина - нещо между 2 и 5 дни ми се мотае. Пусни секрет на Маринка за всеки случай. Ние така направихме, нали и при нас имаше скарлатина и слава богу излезе отрицателен.
dgudge, честито. Оставате си пак в Люлин. Не успяхме да се видим съвсем по комшийски, но и 7 не е толкова далеч.
kkalina - добре дошла в Люлинската тема.
Балинска, много ти е сладко момчето.
Аз да ви се оплача. Почти преборихме сополите и дори в четвъртък следобяда като я водих на преглед, казаха, че е ок, и снощи вдигна температура - 38,6. Малко я смъкнахме с лекарства, сутринта пак имаше, но по-ниска и сега преди обедния сън - пак 38 и нещо. И сега се чудя да я мъкна ли някъде на спешен кабинет и къде - в Превент май нямат дежурен педиатър и няма смисъл. Ама и да чакам до понеделник и то следобяд за личната, не знам.  newsm78
Ако имате добър педиатър, който приема да посещава по домовете през уикенда - естествено срещу заплащане, дайте моля координати - на лични.

# 263
kkalina кажи твоя РД и на деца ако имаш за 1 стр. и термина си Hug
аз ходя в Медивата при Дякова.От 2м. е болна Close...Кога ли ще намеря свестен доктор? Thinking
моя Рд 14 юли , термина ми е за 20 авг., да Дякова е болна е ме записаха на ЖК при другата, ама нещо не ме кефи

# 264
dgudge, честито радвам се за теб!
Добре дошла на Калина! Ние бяхме на рожден ден на баща ми, ей то и цял ден на маса не е лесно!

# 265
  • София
Доредих се да седна и пред РС  Flutter
Блока ни е 711, може да си пием кафенцето с удоволствие Peace
То , че предплащаме и капаро и куп глупости измъкване няма ама.... ще почерпим , то като нямаш все за толкова ще намериш Hug
Радвам се , че сме тук , макар че аз вече нямах претенции , че много досадно това с обликалянето по апартаменти  ooooh!
Сега си знаем , че ще си е само занас  и няма да има някакви откачалки отатък Naughty
Там района ми е малко странен , защото съм била само отдругата страна на булеварда   bouquet
Иначе моята баба е в 714 , Ели да не ти е някаде там свекито Joy
Деска, нямаш проблем за излизането само да не ни спират асансьора , че ще сме на 11 ет. #Crazy

# 266

Вместо кафе, че в тоя студ си е само за свинско и винско!
Леле утре съм на работа, ще гледам като паднала от Марс!

# 267
  • София
Хайде и от мен Добро утро  bouquet
Много спите бееееее hahaha

# 268
Джудже,близко си до нас  Crazy Във вашия блок има барче с найлон отпред.Предната зима когато детето беше малко,изкарахме зимата в това барче заради найлона.И сега понякога ходим там,но влизаме вътре.Детето се лепва за вратата и гледа ту-ту(влакчетата-трамваи Joy).Така,че скоро може да се видим  Flutter

# 269
  • София
Ами аз найлон не видях ама еротичната видеотека е предния вход  Joy, аз мислех , че това долу е магазин newsm78 , а отсреща Снейка няма найлони Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт