Любители на кучета-6

• 31 954
  • 430
  •   1
Отговори
# 255
Здравей arcana.
Видях че си тук и искам да попитам:Само твоето куче ли изглежда толкова мило или е от породата ?
Преди да изберем какви да са нашите кучета доста се чудех.
Сега разглеждаме снимките с децата и те направо се разтапят.

# 256
Милко Калайджийовица, ха добре дошла! ...
Ха, добре заварили! Hug

...Защо токова малко? Мястото му е при майка му на един месец! Захранено ли е въобще?
...
Защото майка му имала някакъв проблем с храненето на бебетата Confused
...и не, не е захранвано... Confused

....За отаналото накратко:
....
Какво е това "гранула"? Blush newsm78
Другата информация я усвоих... Hug

Първо - никакво прясно мляко. Само кисело. ...
А сега де Shocked
Кисело, или прясно? Thinking

...иначе много ви благодаря Hug

# 257
Милко Калайджийовица,добре дошла   bouquet
Чакаме и снимки по-нататък  Simple Smile
Момичетата са ти дали добри съвети,те гледат малки кученца в момента,аз съм забравила вече  Thinking
Гранулите са твърда храна,хубаво е да вземеш храна от висок клас-премиум,а не обикновени евтини гранулки.Можеш по-нататък като започнеш да даваш да ги размачкаш с вода,за да омекнат.

Ето сайта на Роял Канин-те са хубави
http://www.sambs.bg/royalcanin/index.php?dogproducts&type=4&vid=5
Други марки са Еукануба,Бош.
Не го извеждай докато не му поставят  ваксините.

# 258
Ма разбира се, че знам какво е гранулирана храна ooooh!
...просто терминът "гранула" ми прозвуча така,
като че ли става въпрос за нещо по- специално Blush

Благодаря ви...ще пусна и снимка после Hug
(че сега бебето ми скимти да яде) Crazy

# 259
Здравей arcana.
Видях че си тук и искам да попитам:Само твоето куче ли изглежда толкова мило или е от породата ?
Преди да изберем какви да са нашите кучета доста се чудех.
Сега разглеждаме снимките с децата и те направо се разтапят.

Не е само моето куче! Simple Smile По пририда ротвайлера е спокоен и уравновесен - това е същтността му, това излъчва, така се държи. Женските са мили в общия случай. Като са ядосани изглеждат страшни (и стават страшни). Мъжките излъчват също спокойствие и сила  Heart Eyes Няма зверове (поне не и сред тези, дето си ги въдим ...)

Милко Калайджийовица, щом не е захранвано, бих давала първо само мляко и извара. Ако дадеш директно гранула, неподготвения организъм няма да я приеме никак добре.
Пак за млякото, ДА може и прясно, както писах по-горе. Количеството на меда е не повече от количеството барут върху кибритена клечка и е задължително!
Въпреки, че майката имала проблем с храненето, мястото на бебето на тази възраст е при нея. Захранването би следвало да е задължение на що-годе отговорния стопанин на майката. Това е куцо като аргумент,  ама карай.

# 260
...Това е куцо като аргумент,  ама карай.

Така е. Стопанинът е тема на друг разговор.
Толкова ме е яд на него, че не искам и да го споменавам даже Close
Отговорността му пък съвсем не заслужава и обсъждане. Close ooooh!

Както и да е. Кученцето е тук и аз се чуствам отговорна за доброто му здраве и развитие...

Благодаря ти Hug

# 261
Спокойно, всичко ще е наред.
Карай с млякото и изварата и след няколко дни почни да добавяш по малко разкисната гранула. Постепенно увеличавай гранулата
 Не бързай с гранулата. Броим, че почваш захранването от нулата, което си има и своите предимства (предимно, че не е хранено с боклуци преди това).
Щтракни го да го видим бебето.

# 262
Спокойно, всичко ще е наред.
Карай с млякото и изварата и след няколко дни почни да добавяш по малко разкисната гранула. Постепенно увеличавай гранулата
 Не бързай с гранулата. Броим, че почваш захранването от нулата, което си има и своите предимства (предимно, че не е хранено с боклуци преди това).
Щтракни го да го видим бебето.
А гранулата в какво да я размеквам? Във вода, или в пр. мляко? newsm78

Ето ви една снимка от онзи ден... Heart Eyes
...като се събуди, ще го щракна да видите кооооооолко е пораснал Wink Hug

# 263
# 264
  • София
Добре дошла на Милко Калайджийовица     Hug   много е сладко бебето     bouquet
Ох, не ми остава време да пиша     Blush  
erota  много хубав аватар, това ти ли си?    Rolling Eyes
Нещо Найтуш  изчезна не пише  newsm78

# 265
Добре дошла на Милко Калайджийовица     Hug   много е сладко бебето     bouquet
....
Мерси  Hug...казва се Бъки bowuu

# 266
Еее,голямо е пухче Бъки,малка сладка топчица  Heart Eyes

erota  много хубав аватар, това ти ли си?    Rolling Eyes
Не съм аз,а Дженифър Лопез  Laughing
Много уроци ли имаш,че нямаш време?

# 267
Момичета, спрях да пиша, защото мъжа ми "изхвърли" Сахара  Cry Cry Cry newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Можете да ме махнете от колажа и въобще от всякъде!
Търсих я дни наред навсякъде, из целия град, обикалях , виках я , никъде я няма....
Той твърди, че просто я е пуснал пред блока  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Нямам думи да изкажа болката си!Много ми е мъчно за нея!Единственото , на което се надявам е да я е прибрал някой добър човек и да си я гледа!Тя е толкова красива!
Колкото до братчетата й й двете са осиновени от хора в квартала, видях да ги разхождат, на стопанина на Мечо подарих останалия след Сахара калций,гранулите и шампоана й...
Майката също е осиновена, от жената, която я спаси когато я сгазиха, вчера видях да я разхожда облечена в плетено палто .....
Щастлив край , но не съвсем..... Cry Cry Cry
Не съм спирала да ви чета, но вече нямам място в редиците ви .....Иде ми да плача ...... Cry Cry Cry

# 268
Момичета, спрях да пиша, защото мъжа ми "изхвърли" Сахара  ....
Shocked Е, как така, бре?? Shocked Shocked Shocked
Не знам историята на Сахара и мъжът ти, но това ми се струва нечовешко...ще ме извиняваш ooooh!

# 269
  • Пловдив
Добре дошъл на Бъки  Hug  голям чаровник е той, да го нагушкате хубаво, че много бързо ще порастне  Wink

Nightwish, съжалявам много за малката, каква съдба само има това кученце, ти я спаси от улицата, а сега е пак там  Tired

Дано, някой я е прибрал, защото е още мъничка Confused

Момичата, на Бриджит от няколко дена ужастно й капе козината, направо се побърквам от чистене Mr. Green

При вас как е, знам че с наближаването на пролетта има такъв период, но колко продължава???????????

Общи условия

Активация на акаунт