Още около стотина ФЕВРУАРКИ чакат рожбите си малки!

• 16 997
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, няма проблем Hug Дано всичко се нареди бързо при вас и да сте скоро четиримата в къщи!

# 121

Фокси ти имаше ли си платен екип за раждането или на късмет?

Абсолютно на късмет.Не съм платила една стотинка нито за раждането,нито за престоя,нито за използваните консумативи...Нищо.Просто попаднах на добър екип.

# 122

ЧЕСТИТО СЛЪНЧИЦЕ НА ВИВИ, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЕМАНУЕЛА!

# 123
Благодаря за полезната информация момичета. Hug

# 124
Честита бебка Емануела (много ми харесва името!)!!!

Мацки, които чакате своите бебоци, направо ви съчувствам  Sad Ние с таткото тази сутрин си мислехме, че Хилендара е само на 12 дни, но все едно цял живот сме си я имали. Как сме живели без нея до сега чак не знам  newsm32

И аз да се включа по темата с възглавничките - ние слагаме в легълцето една мнооого сплескана специална бебешка възглавничка (не по-висока от 3-4 см.) А в количката не слагаме нищо, защото гръбчето й се регулира и наклонът може да се увеличава. Я да питам за спането по коремче. Ние открихме, че й е голям кеф да спинка по корем върху на баща си (или моя) стомах. Явно се успокоява от равномерното дишане и ритъма на сърцето. Разбира се не спи така по цяла нощ, а съвсем за малко. Защо мислите, че е не е добре?  newsm78

А за козметиката: ние използваме на Чико (гел за коса и тяло, крем против подсичане и мляко за тяло) и да ви кажа доста съм доволна. Пу, да не й е уроки, ама кожичката на Дара е прекрасна.

Единствената ни мъка са акитата  Cry Пълним по 3-4-5 памперса на ден и доки каза, че е ок (само на кърма сме и смята, че това значи, че я усвоява почти изцяло). Ама много се мъчи горкото, като гледам как се напъва и какви звучни пръцки прави, чак ми се свива сърцето. Идеи, момичета?

Слънчев ден на всички!  Hug

# 125
Привет,привет!
Честито на мама Виви и Клави!!!

Много се радвам за вас момичета!
Сияние,и аз имам проблем с венците,кървят от самото начало,а сега и болят,но няма как все някак ще се оправим!Нищо специално не ползвам,освен "Лакалут" понякога.Но без това след раждането ще се ходя на зъболекар,понеже така и не се престраших по-рано Embarassed
Линката,-при нас е същото.Сега контракциите станаха по-болезнени и при всяка такава-голяма радост!Но с това си оставам Rolling Eyes LaughingЕ,не задълго...Доки каза,ако не родя до термина ,ще изпробваме хапчето и системката...има време де,макар и да нямам търпение,днес като бяхме в болницата такъв спек ме удари!Игли,системи,кръв,"магарета"...уф...уж не ме беше страх до сега!
Иначе така и не намерих в околностите малновите листа,но за босилека..ще си помисля Wink
Хайде лек ден на всичко и леко раждане на мамите днес!

# 126
  • София
За козметиката говорите,ние имаме проблем,кожата на Ники се люпи на цели люспи.Вечер след къпане го мажем с бебешко олио на Нивеа,дали е достатъчно веднъж на ден?Или трябва да сменя козметиката?Доки каза да преваря зехтин и с него да го намажа,според вас добра идея ли е?

# 127
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ЕМАНУЕЛА НА МАМА ВИВИ! Да е жива, здрава, обичана и много щастлива!
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВЕСИТО И КЛАВИ! Да са живи, здрави, послушни и да растат щастливи!
А на мамите- бързо възстановяване!
               bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Лори в, добре дошла! Леко, бързо и безпроблемно раждане!  Hug

Добре сте се завърнали на родилите мамчета! Много хубави емоции през майчинството!

Фокси, много хубав и позитивен разказ! Много се радвам за вас! Пожелавам ти скоро да се гушкате всички у дома! Да са живи и здрави малките сладури!

Аз съм купила козметика на Себамед- миещо блокче, измиващ гел за тяло и коса, крем за тяло, крем против подсичане и олио!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ ПЛАНУВАНИ И НЕПЛАНУВАНИ РАЖДАНИЯ! Да мине леко, бързо и безболезнено!

# 128
Момичета, бързам да ви съобщя щастливата новина - mother of pearlS днес роди син - Йордан - 4 000гр, 50 см!
Да са живи и здрави! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На вас желая леко раждане и щастливи мигове!  bouquet

# 129
Честити бебета на Виви, Клави и Весито !!! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати !

bouquet   bouquet   bouquet
И ние сме си още 2 в 1 и си чакаме. Няма страшно момичета и нашия ред ще дойде! Peace

Охооо, честит син и на мама mother of pearls! Много здраве, щастие и радост на мъника!!!

# 130
  • Пловдив
Честито на Виви, Клави, Весито и Mother of pearls! Здрави и щастливи бебчета им желая!
Биби, моля те почисти си кутията!

# 131
Честити бебета на Виви, Клави, Весито и mother of pearls!!!!!Нека пълнят къщите им с детски смях!

# 132
Честити бебчета на Виви и Перличката! Да са живи и здрави, много щастливи и да са радост за семействата си!   bouquet Hug

k.penkova , аз дохранвах дъщеря си с Аптамил и знам, че е най - добрата добавка, най - добре адаптирана и пречистена, особено подходяща е при склонност към алергии. Така, че бъди спокойна.  Peace

dor77 , сещам се пред кой кабинет си чакала... ooooh!  Не се притеснявай излишно. По - добре да те проследят сега, отколкото да си в напрежение или в последния момент да трябва да се предприема нещо. В общи линии, лекарите там са добри специалисти и ще направят каквото е нужно. Носи си чехли, хавлия, лични принадлежности, прибори за хранене, разни такива неща. Нощници дават от там - всички са еднакви - на слончета... Laughing

Аз също се върнах преди малко от преглед - никакви желания да излиза няма това бебе. Така, че до последно пак не се знае дали няма да опра до секциото. Но Божа работа - ще чакаме и ще видим.

# 133
Честито на новите мами! Много здраве и радостни мигове със бебоците! newsm51 smile3525 newsm51

# 134
  • Sofia
Привет и от нас!

Честито на всички нови мамчета!!! Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват! Не пиша поименно, че ме е страх да не пропусна някой, дните така ми се сляха, че не помня кой поздрави х и кой не... Embarassed

Добре дошли на завърналите се! Много хубави мигове желая с малките съкровища! Simple Smile

Фокси, страшна фога си, душа! Браво за нагласата и настроението! Действаш ми хем хубаво, хем се засрамвам, че само нещо се оплаквам  Embarassed А всъщност няма по-щастлива от мен! Simple Smile Толкова го обичам това малко човече, че ще се пръсна!!! Mr. Green

Ние вчера пак малко се поизпотихме, ама вече всичко е наред. Дано! Praynig Praynig Praynig Голямо ядене и будуване беше вчера, но днес се хараним на 2,5-3 часа и нещата май вървят добре.
Вашите бебоци по колко време седят будни? Нашия все повече се оглежда и си мърмори нещо  Laughing

За козметиката - ние взехме на Себамед, ама се чудя доволна ли съм  newsm78 Първо, кремът против подсичане май се пресече  #Cussing out Така си мисля, защото на 5 ден стана един такъв на парцали и се появи вода в тубичката. Не съм го изхвърлила, но си ползвам мостричките на Судокрем за дупето и като ми свършат ще си взема голямата разфасовка. Иначе другото, което имаме на Себамед е бебешкия крем за тяло, който е доста плътен и мажем само гънките на бебчо, не го мажем от глава до пети. Кожата му е добре май, има някоя и друга пъпчица тук там, но е ок. Как мислите, трябва ли да го омазвам целия? Третото нещо е измиващото от глава до пети - то е ОК!

Да ви питам - мина ли ви жълтеницата? Нашия ми се вижда още леко жълт и се чудя да се притеснявам ли? Давам по 5 мл водичка след хранене, но той не винаги я иска, даже по-често стиска уста и не дава да му се пъхне нищо, много е смешен  Mr. Green
Другата ни болежка е, че нещо му тече ту от едното, ту от другото оченце - слагам на тампонче физ. разтвор и почиствам, ама минава за ден и после пак. Вие нещо такова имате ли? В болницата ми казаха, че било нормално и да почиствам с тампонче  newsm78

А чистите ли си ушите? Аз досега не съм. Имам клечки, ама като го гледам нищо няма по ушната мида и засега не съм го почиствала.

За пъпчето - мисля да го дам на тати да го хвърли на някое готино място по света, или направо аз да си му го хвърля по-натам като отпрашим пак нанякъде Simple Smile Ще гледам да е в Европа, да не ми се юрне момчето през океаните да живее, да си ми е тук наблизичко Simple Smile

Айдеее, пак изписах света! Извинявайте за фермана  Embarassed
Отивам да го гушкам малкия принц. Хубав ден от нас! Стискам палци на всички мами, за които днес е денят! Hug

Общи условия

Активация на акаунт