Още около стотина ФЕВРУАРКИ чакат рожбите си малки!

• 17 242
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро мамчета Hug

Честити бебковци на Йоана79 и Биби, да са живи, здрави и да слушкат много!

Януш, Зитка, добре завърнали се с Габи и Жанет Hug
Гея, силно стискам палци, прегледът да мине перфектно и да си приберете слънчицето Мила Hug

Много спадна активността в нашата темичка, но така ще е вече вероятно, още чакаме вести от Албенка, а вчера не трябваше ли да е денят на Карбо newsm78

Приятен ден на всички Peace

# 166
Скъпи, мамиИмам огромното удоволствие да ви съобщя,  днес в 8.30 мама Wondertedi7 е родила бебе Ева -3000 гр 49 см- родена нормално, но инцидентно в гр.Сливен!!!!, защото мама била на разходка на Карандила. И така да им е жива и здрава малката Ева. Явно от сега иска с мама и тати на разходки .

# 167
  • София
Честити бебчета на Mother of pearls, joana79,bibi_iv и Wondertedi7 да са ви живи и здрави рожбичките и много да ви радват! newsm51
Гея Стискам палци утре да си вземете малката кукла при вас!

# 168
Eх, тая мама Wondertedi7, в 9 месец на екскурзия тръгнала, луда глава Mr. Green
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЕВА, ВИЖДА СЕ, ЧЕ ОТ МАЛКА ЩЕ Е АВАНТЮРИСТКА!
/10 ФЕВРУАРИ Е ЕДИН ОТ ИЗБРАНИТЕ ОТ МЕН ДНИ, АМА КОЙ ЛИ МЕ ПИТА Mr. Green ЗАСЕГА ИЗГЛЕДИ НИКАКВИ/

# 169
Добро утро!!!
Честито на Биби и и на Wondertedi7 - да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват!!!

Лелеле, това с Wondertedi7 направо ме шашна - явно девойката ще е планинарка от малка  Joy

Ние сме още 2 в 1, като гледам няма ама никакви признаци скоро да е събитието  ooooh! Младежът си стои на топличко и не му се излиза  Joy
Карбо, къде се губиш? Взех да се безпокоя за теб - дано вече да се гушкате с малката принцеса  Hug

# 170
  • София
Добро утро!

Виждам, че все още не е поднесено кафето тази сутрин  Laughing Ние от 5 часа сме будни, та и аз имам нужда от една доза  Mr. Green

Да са честити съкровищата на Mother of pearls, joana79,bibi_iv и Wondertedi7! Да са ви живи и здрави!

Гея Стискам палци утре да си приберете в къщи малката принцеса!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Дано днес вече да има информация от Албена и Карбо.

Стискам палци на тези, за които днес е денят  Hug Hug Hug

# 171
добро утро   Nature Sunny
Честита радост на новите мами да са им живи и здрави бебоците. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedза Гея.бобси мерсаж за закуската тъкмо се чудех дали да захапя хладилника Laughing
на тези на които днес е денят пожелавам много кураж и бързо раждане.хубав ден на всички,и ако може някои да ме инструктира за снимките вчера питах на 10 страничка. Praynig

# 172
  • София
ей момичета аз явно съм много неграмотна та имам 1 въпросче.там където някои от вас си слагат линииките има и снимки а аз не знам как да си сложа снимка.ако може някой да ме насочи ще му бъда много благодарна.им а и едни такива карета дето ви се сменят снимките и тях от къде ги взимате.много ме е срам ама няма как трябва да се пита. Embarassed Embarassed Embarassed

alximika ето тук например можеш към линийката да си сложиш и снимка, но първо ще трябва да се намали размерът на снимката. За сменящи се снимки не мога да ти кажа, защото не съм ползвала, респ. търсила  Mr. Green

# 173
Вече сме си в къщи ! По-късно ще разказвам !
Честито на всички нови мами !

# 174
  • в сърцето на един мъж...
Честити бебоци на Mother of pearls, joana79,bibi_iv и Wondertedi7! Да са им живи и здрави, да папкат, да слуша и да наддават!
А на Уондъртеди момата явно планинарка ще я правим Mr. Green
Благодаря за палците!  bouquet
Успех на всички, за които днес ще е деня! Peace

# 175
Привет и от мен.Честито на всички мами-родилки.Искам да питам за комплектите за изписване,с какво облякахте малките съкровища?Тези комплекти,които масово се предлагат по магазините ми се струват пълни с ненужни неща,включени за да имат по-висока цена.Едва ли всичко от тях се облича на бебето при изписване.Дъщеря ми беше лятно бебе и тогава не го мислех толкова,беше само с боди,ританки,горна блузка и панталонче, с тънка пеленка повита.А тази седмица се очертава по-студена и съм в чуденка ако родя как да го облека.Моля за съвет.

# 176
 Здравейте,мами!
Вчера се прибрахме и ние благополучно.Малката рошла спи и яде засега доста добре.Учудващо и за мен самата кърменето потръгна..пък ще видим..

Честито на всички нови мами!!!!Успех на тези,за които чудото предстои!!!

# 177
  • Пловдив
Честито на joana79 и Wondertedi7, да са им здрави и много щастливи дечицата!
Имам един въпрос към мамите с второ детенце които вече са родили. Имате ли проблем с ревността? Ние нашата кака я подготвяме отдавна, уж и тя чака с нетърпение бебето но усещам че много не си представя че бебето ще е живо, а не кукла примерно. Живеем с нашите и до сега тя е получавала голямо внимание, без обаче да е глезена, поне по моя преценка.
Поздрави на всички!   bouquet

# 178
  • в сърцето на един мъж...
Линка, и аз го имам този страх. Реално още не сме видяли дали ще има проблем, но миналия ден носих една играчка в болницата и малкия рева и се тръшка с думите, че това е негово и не го даваше. Той също още не осъзнава, че има сестричка, понеже не я е виждал на живо. Все по снимки, иначе знае коя е и каква е, ама не я е пипал и не е говорил с нея. Ще видим как ще е.

# 179
Хехеххеее, Теди, знаех, че си откачалка, ама чак толкоз......направо Joy newsm51 Важното е да сте живи и здрави! А и малката ще е като мама и тате-пътешественик! Честито и на Mother of pearls, joana79,bibi_iv !!! Да са живи и здрави всички бебоци и техните мами и татковци! Толо, добре дошла! Hug
Ние си поспахме добре тази нощ след вчерашната разходка и днес ще си направим пак, защото пак е едно слънчевичко! lori_v, аз също ги намирам за безмислени и си купихме комплект от ританки и блузка, а отделно си взехме пелена и нещо като горна дрешка и стана много добре! Гея, дано утре сте вече заедно с малката красавица! Цунки на всички и един хубав бебевалеж днес!  love001 smile3508 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт