Още около стотина ФЕВРУАРКИ чакат рожбите си малки!

• 17 008
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Привет и от нас с Мишо на всички мами и бебоци   bouquet

Ние също вече сме вкъщи от днес. Възстановявам се добре, мога да правя всичко с бебето, независимо от операцията. От вчера имам по малко кърма, но човека с характер отказва да суче от дясната ми гърда, та за момента я цедя. Все още се дохранваме с АМ, притеснява ме, че връща по няколко пъти след ядене и реално нямам никаква идея колко изяжда в момента.

Честито на всички мами, благодаря ви за пожеланията, все още не съм прочела всичко. Ще кача и аз снимки, като имам време.

Хубава вечер от нас!

P.S. Sve82, аз родих в клиниката на Щерев, изключиелно съм доволна от всички и от всичко, няма от какво да се притесняваш

# 151
Hetera, много бебета се белят след раждането-имаше някакво обяснение, че е защото кожата е била във вода преди това... Общо взето-нормално е, ще се обели кожичката и ще се оправи!

# 152
  • София
Благодаря ти много yanast много ми беше притеснено,значи да си го мажа с олиото и да чакам да спре да се бели  Simple Smile

# 153
Здравейте мамчета  Wink

Аз съм от мартенките и влизам при вас с една добра новина - днес в 10ч joana79 роди своето малко слънчице - Йордан  Големият малък мъж тежи точно 3кг ! Да и е живо и здраво детенцето и много много да я радва   bouquet

Честито на всички мами и леко раждане на останалите  Hug

# 154
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Аз сега се връщам от преглед при моя доктор. Оказва се че бебето за 3 седмици е наддало не 100-200 гр. и към момента е около 3300 гр. Малко съм притеснена, дъщеря ми се роди 4130 гр. и това бебче уж беше едричко, но в момента в който преди месец се оказа, че плацентата ми е вече 3-та степен на зрялост спря да расте  Confused Доктора каза че според него до седмица ще родя - ще видим.
Честито на joana79! Да й е здрав и много щастлив малкия мъж!
Пожелавам приятна вечер на всички!   bouquet

# 155
Честит син на Мама на перличките!!!

# 156
Честити момченце на joana79!!! Да е живо и здраво, да расте щастливо и много да радва мама и тати!!!   smile3525  smile3504

# 157
Здравейте, сладки мами.
Ние днес се прибрахме и сега ще се учим да се гледаме, за сега сме кротички само спим и ядем.
Честито на всички обебили се, сега се връщам да ви чета и после ще пиша.
Лека вечер

# 158
  • Пловдив
Зитка,добре дошлаааа   bouquet

# 159
  • Пловдив
zitka, добре дошла!   bouquet

# 160
Здравейте и честито на всички мами и бебета, които съм пропуснала да поздравя.
Вкъщи сме си вече и е много хубаво. Габриела се роди на 5 февр. В 5 часа бяхме в Тина Киркова след като ми изтекоха водите и след 2 часа се появи бебо. Имаше малко неприятни моменти, но утре ще разкажа подробности. При мен имаше усложнения и инфекция, но да се надяваме, че всичко е свършило. Добре, че бебето е здраво. Качих набързо няколко снимки, знам че ви се гледат http://www.bostandjievi.snimka.bg/album.php?album_id=339852.  Каката е при баба си все още, вчера видя Габи по скайпа и само скачаше към монитора за да целува бебето. По телефона само казва: Габи, Габиииии. Ще я видим какви щуротии ще върши като се видим другата събота.
Лека вечер и успех на всички, които скоро ще познаят това прекрасно чувство и изживяване раждане и майчинство.

# 161
Януш, добре дошла с Габи!   bouquet Много е сладка малката!  Hug

# 162
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, стискайте ми утре палци - ако прегледа на малката е добре и няма проблеми, вероятно ще си я вземем в петък Party

# 163
  • Пловдив
Добро утро на всички раннобудни мами!
Влизам с прекрасна новина снощи в 20,30 часа bibi_iv е родила със секцио син Кристиан. Мерките на юнака са 3 300 гр. и 49 см. Да й е жив и здрав, много да слушка и много да радва мама и тати!   bouquet Сега говорих с щастливата мама, тя и бебето са добре. Биби праща поздрави на всички!   bouquet
Стискам палци на всички очакващи днес да станат мами!
Geia, късмет и на вас и да си приберете детенце вкъщи дне!   bouquet
Лек и приятен ден от мен!

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 07:49 от Linkata

# 164
Здравейте маминки!

Честито на всички новообебили се и на всички майчета, които са за завърнали със сладкишите си Simple Smile.
Гея, стискам ти палци мила, късмет, успех, и приятно гушкане с малката принцеса Hug.
Фокси, благодаря за оптимистичните постове и разказа ти за раждането. Успокоих се малко. Тук от няколко дни  ме подлагат на тормоз, който ме види, започва да ми обяснява, колко е гадно и тн.
Някои от мамите бяха писали за любезните коментари относно килограмите. Аз за такива мили и любезни хора имам отговор:
"Виждам, че и ти не си поумнял/а, при мен поне външният вид ще се промени скоро" - грубо е, но все пак,  не сте длъжни да щадите чувствата на никого, особено сега. А за хора, на които не можете да отговорите така, просто кажете: Бих ти отговорила подобаващо, но за да не те накарам да се чувства толкова тъпо колкото аз в момента, ще си замълча". ВеРВАЙТЕ ми, тези хора ще си вземат бележка за доста дълго време...Вече даже ще мислят, какво казват, на кого и по какъв точно начин.

Да ви се похваля, моето майче вече е при нас. Много ми помага, тоест, аз нищо не правя, тя вилнее с пълна сила из къщи, днес ще перем и ще гладим дрешки. Много ми е добре от както мама е тук. Успокоих се май Simple Smile.

Това от нас.

Отново искам да поздравя всички обебили се и да ви кажа, че много ви се радвам!
Много ценни съвети давате за кърменето, мерси!!!

Общи условия

Активация на акаунт