Още около стотина ФЕВРУАРКИ чакат рожбите си малки!

• 16 873
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
бульовче,
Ясмина пъшка и сумти след хранене.  Crazy Много е смешна! Но после пълни памперса и край.
Забелязвам, че ако не я оригна добре пъшка повече.

Ох, аз незнам дали не е рано да се радвам, но е много кротко и добричко бебе. Гласеца още не сме й чули.  Praynig

# 241
Успокоих се, значи. Болничният ми е от 05.01, да се надяваме, че ще получа поне януарската част до средата на месеца.
Преди секунди ми дойде смс-а от НОИ за болничния от 5.01. Grinning
Ха! Ще си проверя утре картата. Че на няколко пъти ми се случва смс-а да идва след превода.
Плуемпер, първия път отидох на термина за запис на тоновете, задържаха ме уж за раждане с 4 см разкритие, а си седях 2 дена преди да родя. Без болки, без нищо. Този път ми се иска да вляза в болницата, да родя , да поседя 2 дена и да си ме изпишат. Не ми се стои предварително. Ама дано да е като тебе, до утре да съм родила. Mr. Green
Ивонк, няма страшно, и ние с тебе ще се запишем Laughing Аз даже не разбрах, че Теди е родила- да и е честито бебчето!

# 242
  • в гората
 Честито на всички мамчета сдобили се със своите беборанчета!А на всички останали  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover .
 Ние вчера бяхме на лекар.Казха че нашия бебо е слязъл много ниско и сега само се надявам да устискаме до другата седмица, когато е датата за секциото  Praynig.Най-неприятното е, че ми откриха стрептококи и стафилококи при последната микробиология  Sad.И сега трябва да пия антибиотици, цялата бременност успях да устискам без лекарства, а точно на финала се изложих.А и чувам отзиви, че особено стафилококите са много опасни, някой има ли наблюдения по въпроса?

Между другото много мило ми става като чета какво споделят обебилите се мами - за памперси, кърмене и т.н., направо нямам търпение да дойде време да се включа и аз по тези теми  Hug.

# 243
За протокола - малката ни принцеса се казва Калина , роди се 3 650 / 51 см.
За сега хапваме , акаме и спинкаме  Laughing

# 244
  • Sofia
Честито бебче на мама Пебълс! Да е живо и здраво! Много да папка и да слушка!

Добре дошли на всички завърнали се мами!

Ехеее, Силве, PUNKS NOT DEAD!  Joy Колко е готинааа! Страшна прическа сте докарали Simple Smile Направо ни ударихте в земята с тая голяма коса! И сладка, сладка муцка!

За смяната на памперса през нощта - сменям го поне веднъж. Гледам на 3-4 часа да го сменям през целия ден.

Весе, за изцеждането да ти кажа - аз се цедя след кърмене, но не всеки път. Ако успея да го прилъжа да похапне и втория път след паузата (правим пауза от около 15 мин и пак се нахвърля) не се цедя, защото няма какво  Rolling Eyes Надявам се да му стига папането, пълни памперса, даже днес ме НААКА  #Crazy Редовно ме опишква докато го преобувам, ама днес надмина себе си Simple Smile
Не знам, вече хапва само около 8-9 пъти на денонощие, вижда ми се малко на фона на 10-11 пъти преди това, но надявам се да е нормално...

Пак се размрънкахме...отивам...

# 245
включвам се само да кажа, че мъжлето на Карбо си е казал тежката дума - беба ще се казва Белослава!

# 246
Привет отново мами, не съм често в нета, много ни мори нощното будуване с Михаил.
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА - ДА СА ВИ ЖИВИ, ЗДРАВИ, КРОТИЧКИ И ЯЩНИ!!!
НА ОЧАКВАЩИТЕ ОБЕБВАНЕ - ЛЕКО РАЖДАНЕ, БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПО ЕДНО ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕ В РЪЦЕ!!!
  Да дам и аз отчет най-после - на 31.01 ми изтекоха водите /не дочаках датата на планираното секцио/, нямах разкритие и болки. Резнаха ме и готово. Сега се опитвам да го държа буден, за да спи нощес, иначе - ще будуваме заедно. Кърмата ми е малко, ама колкото - толкова, дохранваме се. Пъпа падна на 5-тия ден и се къпем спокойно. На мен раната ми зараства бавно и ходя още на превръзки, но не ме боли. Чакам с нетърпение да мине поне малко време и да започнем разходките навън. Сложих една снимка в албумчето, че днес нета ни е ужас. Фокси, моля те да я сложиш на 1-ва стр.
 Толкова от мен, не съм ви чела, но ще гледам да наваксам /обещавам  newsm78/.
  bouquet  bouquet  bouquet
  love001  love001  love001  love001

# 247
  • София
Честити съкровища на Карбо, Све82 и Пебъл!Да са ви живи и здрави!  
А на мамите - бързо възстановяване  Hug Hug Hug

# 248
Честито на новите мами! Много да ги радват малките бебоци! newsm30 newsm30 newsm30

# 249
ние пък сме с рядко ако (лактазна недостатъчност), откъдето идват и проблемите с коремчето, газове, неспокоен сън.
И нашето ако е рядко  newsm78 и излиза под налягане. Ама то и няма как да е гъсто, като сме на кърма. Забравила съм батковците как бяха  smile3555 има чувството, че за първи път съм мама  Sad
На 13-ти сме на док. и ще питам.

# 250
И моята бебка е с рядко ако и обикновенно излиза точно като сменям памперсите и буквално изригва като вулкан Shocked не помня как беше с брат й, ама чак такива експлозии май нямаше newsm78 тъкмо сменя памперса и бум наново Crazy сменяме около 12 памперса на ден.

# 251
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ С НОВОРОДЕНИ БЕБЕНЦА  ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛАДУРЧЕТА  
Толо, голяма коса, голямо нещо - направо се е родила готова за прически и да й връзваш панделки! Заплювам си я за снаха!

# 252
  • София
Честита госпожица на Пебълс да жива и здрава! newsm51

Чао от мен и стискам палци на всички, които тръгнат да раждат докато ме няма, утре ще се видим вече с беба. Wink Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 253
Здравейте мамииии  Hug
цяла седмица не съм влизала, но се наложи да ни преинсталрат windows-a че сме си свалили една програмка с едно вируусче. И така първо
Честито на новите мами! Да са ви живи и здрави бебоците и мнооого да ви радват!
Ние вече не спиме толкова и не ни се стои и сами, та Криско е постоянно в мене, и сега пиша с него  Heart Eyes А тези колики трудно ги преборваме. Пиеше Еспумизан, но днес му взехме Саб, дано да са по-ефикасни. И той след ядене много пъшка, свива се и се напъва, докато се изпръцка хубаво. Иначе днес бяхме пак на разходка и ни беше мнооого хубаво Grinning
В неделя му направихме погачата, и Крисето побърза да опровергае твърдението че малките бебета не плачели силно  Crazy Направо се скъса да плаче  Rolling Eyes Като имам повече време ще кача снимки от погачата в албумчето.
Гея, Фокси знам какво ви е и стискам всичките си палци скоро да си вземете малките съкровища у дома!  Hug
И така, това е засега от нас, спокойна вечер мили мами Hug

# 254
tesori стискам палци утре всичко да мине бързо и леко!  Praynig Praynig Praynig

`Reni` Моята мома прави същите номера с пишкането и акането. Най-много се кефи като й сваля памперса да опишка и оака повивалника ..... а последния и хит беше да се изака в коритото докато я къпем  Mr. Green Естествено, къпането беше преустановено веднага и тя не можа да се наслади на банята, а толкова и харесва да жвака във водата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт