Зарибихте ме и мен, от утре и аз ще пробвам да Дюканосвам

Все пак аз не съм тази която ще реши проблема ти
За мен няма значение 
Все пак има МНОГО деца родени април месец и незаписани в този списък и това никак не е обидно.Просто идеята е,че все пак тук си споделяме неща относно развитието на дечицата,за нас самите и т.н. и е ненужно да се влачат някакви дълги ЧЕЛНИ списъци,при това в тях да фигурират майки и бебоци,за които нищо не се знае.

Все пак може да напише нещичко или тя иска просто бебчето да се вижда на красивата заглавна страничка? 

Е, не е като за цял месец ( а само до датата на изтичането на 315-те дни), но все пак е нещо.
И вкъщи, и навън с тях ходи. И като казвам "ходи", съвсем не се шегувам. Вярно, че сам не се отпуска, но той мен ме държи за пръста, а не аз него. Много е стабилен. Очаквам всеки момент да тръгне и сам (не че бързам...'щото тръгне ли веднъж, спиране няма). Да се похваля - изобщо не ми се е налагало да се надвесвам над него, да ходя сгъната, за да мога да го придържам...Подавам му малкото пръстче на едната си ръка, той се хваща за него и тръгва. 

вместо да се сърдите влезте и попитайте жените как са ,децата как са ? извинете се обяснете защо не сте писали толкова време и помолете отново да ви включат
с рогата напред няма да стане

за въпросното кремче лекуващо бързо и ефикасно ползваме атисптичен крем на хималая
утре дано намеря време да пиша повече