LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 067
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 765
да,много ти благодаря  smile3525

# 766
vaflichka би ли ми казала от къде им пишеш,че и аз имам една поръчка от 9.01. и още не е дошла.Да им драсна и аз един ред.Не ми се рови да търся в момента, моля Praynig

http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1 заповядай  bouquet предполагам се оправяш къде какво да попълниш
Изобщо няма да ти обърнат внимание Simple Smile
А и поръчки от 9-10 още се точат Simple Smile
Чак към края на февруари почвай да се шашкаш..

# 767
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-ring-bebe-fille-et-garcon-de-puma. … tegoryid=54194789-и тези са хубави,не знам дали отговарят на номера,че ги взех с перспектива  Rolling Eyes Стелката на №25 е 15 см.

За тези детски Пуми MamaB беше писала, че на номер 25 стелката е 16 см. Би ли я премерила пак, моля...

# 768
  • Sofia

ето примерно попълнена форма за запитване за всички, които не се оправят с френския

http://img10.imageshack.us/img10/3998/formaproblemsporuchkatb4.jpg

# 769
Момичета знам, че е неприятно това мрънкане, но все пак да попитам дали има такива, които чакат поръчки за поща от преди 17.01, защото вече се притеснявам  Confused

Да, аз чакам поръчка за поща /само 1 рокля/ от 16.01.

И аз чакам от 16.01 на поща

# 770

Някой има ли рзмера на ходилото на N 40 или поне дайте размер на този който имате  Simple Smile
Знам, че номер 37 е със стелка 23.5см..

На 39 номер, който получих, е 25,5 см. Аз нося 39 по принцип и ми паснаха супер Simple Smile

може ли линк, 4е нещо не ги намирам. Благодаря Hug

Мисля, че се изчерпани, защото и аз не мога да ги намеря Sad

# 771
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-ring-bebe-fille-et-garcon-de-puma. … tegoryid=54194789-и тези са хубави,не знам дали отговарят на номера,че ги взех с перспектива  Rolling Eyes Стелката на №25 е 15 см.

За тези детски Пуми MamaB беше писала, че на номер 25 стелката е 16 см. Би ли я премерила пак, моля...
Да,права си,извинявам се  Blush,стелката наистина е 16 см.За разлика от Адидаските на тези не я извадих,а я премерих както си е вътре.Иначе на кутията пише 15,5 см...Ще коригирам и в албума.

# 772

Aз я имам 34/36 в оранжево и кафяво. Много е хубава,от хубаво трико памучно, добре ушита и много хубаво стои. Не мога да кача снимки, но няма да сбъркаш, ако ти е на сърце и цената не те спира. Цетовете си отговарят като на снимката, така и изглеждат блузките  Peace.Размерът си отговаря.

Има ли някаква еластичност блузката?
Да, има, все пак не е чист памук. Материята е доста добра и за двата цвята, които имам, е една и съща( за разлика от някои модели, при които различните цветоте са от различни материи). Заслужава си, затова съм си взела два броя.

Само да допълня,че украсата е нещо като нашити метални пластинки,а не пайети, не са лъскави.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 22:33 от laki

# 773
  • София
Струва ми се, че някъде бях срещала реална снимка на тези
,
моля за отзиви и линк към албумчето, евентуално.........  bouquet  bouquet

# 774
Здравейте,
предварително се извинявам ако е обсъждано, но нямам възможност да следя темата. Някой има ли реални снимки на това и евентуално отзиви, и разм. 42 за каква гр. обиколка е? Благодаря!!!  

# 775
За балеринките-черните на снимката

Като модел са много хубави! И са мекички.. и биха били много удобни Simple Smile
Ама нъц Simple Smile Нещо не мипаснаха на крачето..
Ама змейката много им се радва  Laughing

Та.. истината е някъде там  Joy

Не..не не са по-размера..по-малки са дори с БЛИЗО два номера  Peace
Иначе са удобни-аз ги взех за дъщерята.Детето ги чувства доре ,леки са!Само дето се хлъзга...ама те-всики балерини ги правят с такава лека и изистена подметка

# 776
За балеринките-черните на снимката

Като модел са много хубави! И са мекички.. и биха били много удобни Simple Smile
Ама нъц Simple Smile Нещо не мипаснаха на крачето..
Ама змейката много им се радва  Laughing

Та.. истината е някъде там  Joy

Не..не не са по-размера..по-малки са дори с БЛИЗО два номера  Peace
Иначе са удобни-аз ги взех за дъщерята.Детето ги чувства доре ,леки са!Само дето се хлъзга...ама те-всики балерини ги правят с такава лека и изистена подметка
хахаха якооооо Simple Smile
значи засега колебанията са от +2 до -1  Joy
Ще излезе, че всеки номер е сам за себе си  Whistling

# 777
  • На морето!

ето примерно попълнена форма за запитване за всички, които не се оправят с френския

http://img10.imageshack.us/img10/3998/formaproblemsporuchkatb4.jpg
Една корекция към формуляра- nom е фамилното име, а prenom е собственото, малкото име.

# 778
Абе я да питам ,пък ако искате ме бийте после. Последно намалението е до днес нали, че аз се чудех дали да не изчакам до утре и тогава да пускам, ама май утре ше върнат старите цени  Blush

# 779
  • София
Така пише в сайта намаление 10/02. И аз сега направих последната поръчка и се спирам до летните намаления  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт