LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 389
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 620

систъра ми ги има в дългия вариант аз в късия...уголемени са и вземи един размер по - малки...много е хубав и мек (не като повечето от ленените продавани в БГ)..реална снимка на бял и пудре (много бледо розово)

Благодаря ти! Аз попринцип нося дънки 31ви номер. Видях, че отговарят на 40ти по френската номерация. Значи панталона ще го поръчам най-вероятно 38, но се чудя дали пък ще се побера. Знам, че лена се разпуска, но... newsm78 Ще помисля до утре и пускам пак поръчка.  Hug

# 1 621
Да кажа и аз за моя случай с липсващите потници ... писах и Сабине ми отговори, че понеже не са в наличност естествено ще ми прати ваучер, чек или там каквото и да е, което вече е от отбелязано в рембус-то.
Би ли обяснила ,моля, живо ме интересува,защото и  аз имам такова писмо"ще ви пратим", но до сега нямям нищо пратено !
 Какво имаш предвид с "рембус-то."

# 1 622
  • Русе
Оказа се че моите поръчки от 10 и 11.01 са от 10 и 29.01.
Май тази година французите съвсем са се сбъркали  newsm78
Всички неща са коментирани и няма да ги хваля и аз.

# 1 623
Днес получих поръчката от 29.01- 4,200 кг., а от 25.01 я няма още, но тя ще е към 10 кг. сигурно. Незнам дали за това ли се забавя. Поръчката от Франция е тръгнала на 5.02.
Много е хубаво, дебело и на много добра цена. Детето ми е високо около 95 см. и 86 размер му стои добре, даже може и на малко по-високо дете да стане
не е кой знае какво, предния път поръчах черен пак 40 размер и ми е голям, този белия е пак същия размер, но ми стои по-добре. Явно не си отговаря на номерата.
Излезе ми 16Е, а за тези пари е идеален.
15Е ми излязоха. Много трудно уцелих номера който ми трябваше, но незнам дали ще са удобни. Доста им е твърда подметката, трудно се огъва, кожата е изкуствена, и отпред също е било от изкс. кожа и сигурно доста ще се обели. Според мен са за по-големи деца, които добре вървят, вече за 26-27 номер.
Добре изглежда, и ми е точно. Отговаря си на размера.
много са хубави
Едното полу, и поставката за микровълнова нещо не мога да ги намеря.
реални снимки

А с кой код намали анцунга на адидас  newsm78

# 1 624
Той си беше толкова, дали не беше с кръглите цени. Защото и маратонките и тях бяха ги направили на кръглите. А кода ми беше само с подарък шалтето и безплатна доставка. 

# 1 625
  • София
Получихте ли вече тази поличка? Кажете как е цвета и дали добре седи! Flutter

http://www.laredoute.fr/vente-jupe-a-volants-lulu-castagnette.as … tegoryid=56946356

# 1 626
  • Sofia
Този анцунг на Адидас който си показала е от новата колекция, този който беше на кръглите цени е друг и беше 20 евро, този код със шалтето не намаляше ли и 20 евро освен всичко останало?

# 1 627
Моля някой ако има от тези мъжки дънки 48 номер да ми даде мерки.
http://www.laredoute.fr/vente-jean-gabardine-5-poches-longueur-3 … tegoryid=22904451

# 1 628
Момичета, пуснах поръчки на 03.02, 04.02 и 12.02, но все още нямам потвърждаващ мейл. Чета, че вас ви уведомяват за направената поръчка - трябва ли да ги притеснявам?
 Аз година и половина  не съм получавала потвърдителни мейли, а имам 12 поръчки   за този период. Получавам  потвърдителни  от ноември  миналата  година!Дано те успокоя1Щом са ти в суйвито - не се тревожи

# 1 629
  • Пловдив
Един върос и от мен. Имам един отказан артикул от доста стара поръчка. От прочетеното назад оставам с впечатлението че ще ми пратят ваучер. Да попитам ваучера на имейла ли да го чакам или ще дойде по пощата? Дано въпроса ми не е много глупав  Embarassed

# 1 630
  • Шумен
Един върос и от мен. Имам един отказан артикул от доста стара поръчка. От прочетеното назад оставам с впечатлението че ще ми пратят ваучер. Да попитам ваучера на имейла ли да го чакам или ще дойде по пощата? Дано въпроса ми не е много глупав  Embarassed

По пощата, моя дойде неска (поръчка 14.01). Peace

# 1 631
# 1 632
Този анцунг на Адидас който си показала е от новата колекция, този който беше на кръглите цени е друг и беше 20 евро, този код със шалтето не намаляше ли и 20 евро освен всичко останало?

Да, май така е било. Аз вече се обърках с тези поръчки, какво съм поръчвала, с какво съм ги намаляла. Защото и другия адидас с качулката, от кръглите цени за 20Е и него съм поръчала, но тя поръчка още не е пристигнала. А този новия модел съм го намалила с този код за шалтето Peace

# 1 633
Извинявайте ако са обсъждани - върнах се малко назад, но не намерих отзиви за тези детски маратонки само че розовия вариант...
Ако някой ги има или се сеща къде са коментирани, моля да помогне Simple Smile

# 1 634
  • Пловдив

По пощата, моя дойде неска (поръчка 14.01). Peace
Благодаря ти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт