Бела,миличка съжалявам
Чувствам се малко по облекчена от това че си споделих с вас, защото се оказа че колкото и да са състрадателни близките ти не могат да те разберат. В стремежа си да ми помогнат ми казват, че едва ли не трябва веднага да забравя и да продължа напред, а аз още нямам сили прекалено рано е
Лошото че е вече съпругът ми не иска, казва че не може да ме подложи за нищо на света на това отново.

Чувствам се малко по облекчена от това че си споделих с вас, защото се оказа че колкото и да са състрадателни близките ти не могат да те разберат. В стремежа си да ми помогнат ми казват, че едва ли не трябва веднага да забравя и да продължа напред, а аз още нямам сили прекалено рано е
Лошото че е вече съпругът ми не иска, казва че не може да ме подложи за нищо на света на това отново.

Пожелавам ти бременността ти да завърши щастливо и в ръцете си да държиш своето живо и здраво детенце през февруари догодина.

. Много е тежко да загубиш детето си по такъв начин. Не се измъчвай от взетото решение. Не се оставяй чувството за вина да те смачка. На мен ми е познато другото чувство за вина и за ужасна безпомощност - да гледаш детето си в болници, на системи, всеки нещо да го боде и тормози и тогава вечния покой ти се струва по-доброто решение пред ежедневното страдание.

всичко ще е наред!
Мир за всички малки АНГЕЛЧЕТА
Аз също имах тежка бременност,лежах 3 пъти в паталогична бременност заради кръвоизливи.Последния път даже неискаха да ме приемат,а тогава бях с най-силен кръвоизлив.Понеже лежах 3 пъти за период от 2 м,а трябва да мине поне 1м. от изписването,за да лежиш отново.Иначе се води рехоспитализация и не им плащат клиничните пътеки.Представяте ли си
Добре,че им дадохме зор,та ме приеха.Отговора на доктора беше:Няма нищо,всичко е наред,ще лежиш и ще се оправят нещата.Няма смисъл да те приемаме у вас ще ти е по-добре.
Казаха и че трябва да изчака поне 1,6г за да забременее отново,но този път не ги послуша и 4-5м след това забременя.Лежеше си вкъщи само ходеше 2 пъти месечно в болницата и слава на Бога роди здраво момиченце.Сега му се радват и всичко е наред.Искам да ви кажа само,имайте вяра.Пожелавам на всички ви да се сдобите с детенце,да мине този път всичко благополучно и не се отказвайте.Не се страхувайте,има Господ
Само не се отказвай,не се страхувай,всичко ще се нареди.Сигурна съм,че и на вашата улица ще изгрее слънце,моли се на Бог да мине всичко благополучно,да си имате детенце,да е здраво,да е живо,всичко да е наред и с теб и с него и ще видиш,че ще стане.Когато искаш едно нещо много силно то става,затова не се отчайвайте.А колкото до тези "лекари" си мисля,че трябва да направим нещо,всички майки да се обединим без значение дали сме или не преживели загуба.Но си мисля,че трябва да се даде повече гласност на проблема,за да се знаят имената на всички тези "доктори" и да няма повече пострадали.Но наистина ние сме силни и ако се обединим си мисля,че можем да направим нещо.
Все не могат да разберат как точно при нас се е получило, в какво е точно проблема. Защо въобще правим изследвания и ни гледат на видеозон когато накрая все нещо не е както трябва. При мен ме гледаха почти всяка седмица, всеки път всичко било наред и аз много съм се "шашкала ". Толкова ме гледа моят лекар, че не видя миомният възел с размери 5 см. Относно кървенето, така и не ми обясни причината. Когато настоявах да му измери нухалната транслуценция го направи едва ли не за да ме накара да млъкна. Според него всичко било наред и аз съм параноична. Да бе само че се оказа че не съм параноична а наистина нещо не било наред
После след всичко чух следният бисер" Тя природата е искала да изхвърли плода, знаела си е работата, но ти като настояваше да го задържиш и пиеш лекарства..." Толкова бях бясна че ми идеше да го застрелям на място съответният лекар. Това ми го казват в деня в който ще ми правят аборта по медицински причини, обяснява ми се как това е най доброто за мен, как иначе ще се мъча и т.нат
Трябва да съм едва ли не благодарна че са ме отървали от ненужното бреме.