Слави Трифонов и Емануела май са гаджета...

• 14 331
  • 150
  •   1
Отговори
# 60
А  стига  бе.Тя  май  само  си  прави  реклама  с  тях.

# 61
То човека не може вече да си легне с някой, без да го спрегнат за гадже.
Съмнявам се Слави точно по тази /сега за 1 път я чувам/ да въздиша.
----------
Извън темата ,някой знае ли нещо за болестта му?

# 62
Не го вярвам.

# 63
Славчо оздравя и снощи сам си води шоуто! Peace Peace Peace

# 64
Има таз' девойка очи на настъпена жаба!  Shocked Много ми е антипатична, гледала съм я в Сблъсък. Биеше се в гърдите, че е полигамна и не може да е само с един мъж. В друго интервю пък я слушах, че излиза само с богати мъже. Общо взето типичния чалга-интелект!

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 10:00 от Михалко

# 65
 smile3506
Има таз' девойка очи на настъпна жаба!  Shocked Много ми е антипатична, гледала съм я в Сблъсък. Биеше се в гърдите, че е полигамна и не може да е само с един мъж. В друго интервю пък я слушах, че излиза само с богати мъже. Общо взето типичния чалга-интелект!
  Sick

------------------

Болестта на Слави е по-сериозна. Дано да се оправи на пълно Praynig

# 66
Аз пък мисля ,че дори и да имат връзка Слави си освежава колекцията с нея.

# 67
Някъде каза, че е абсолютна невярно. Първо реших, че не е достатъчно инвтелигентна да лъже, но май тук прочетох, че била изкусна лъжкиня. На мен ми е симпатична - видях я в Къде е батко.

# 68
  • out of space
Слави още си ходи с Маги- инфото е сигурно  Grinning

# 69
Общо взето типичния чалга-интелект!
Che kakvo drugo ste ochakvali newsm78

# 70
Наистина ли - тя е тук от Варна и е голямата му любов!!!
Много я обича и умира за нея - инфото също е 100%%%!!! Grinning Mr. Green Grinning

# 71

Ако е вярно това, че са заедно....
Когато аз се хваля през вечер, че съм страшно ерудирана и "съм прочела една каруца книги", редно е човека до мен да е прочел поне "половин каруца с книги". В противен случай само си възстановявам хормоналния баланс, но пък тогава критерия ми за визията, която мога да си купя ще е много висок.

# 72
Болестта на Слави е по-сериозна. Дано да се оправи на пълно Praynig

И каква  е тази мистериозна болест, която по форумите наричат със страхопочитание просто Болестта  newsm78

# 73
  • out of space
Наистина ли - тя е тук от Варна и е голямата му любов!!!
Много я обича и умира за нея - инфото също е 100%%%!!! Grinning Mr. Green Grinning

О, да! Заедно са си. Мацката следваше клинична психология, сега се занимава с онкоболни. Колежката ми е доста близка с нея, до преди малко ми разказваше забавни историйки с нея. Свестна и чаровна мацка била.

# 74
  • София

Ако е вярно това, че са заедно....
Когато аз се хваля през вечер, че съм страшно ерудирана и "съм прочела една каруца книги", редно е човека до мен да е прочел поне "половин каруца с книги". В противен случай само си възстановявам хормоналния баланс, но пък тогава критерия ми за визията, която мога да си купя ще е много висок.

Може да не сте чели книгите в каруцата, а само да сте ги возили. А може и каруцата да не е била пълна с книги,  а с нарязани вестници, удобни за закачане на пирона. И в крайна сметка , независимо от всичко, пак може да си каруцар.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт