Нашите бани-7 тема

• 73 471
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Fresh  за пода доста мислих,първо исках да е от тъмните,но моята баня е много малка и реших да е светъл.
Заповядай,толкова е малка,че се чудих как да се въртя да я снимам 
http://snimka.bg/album.php?album_id=336648
 PraynigСъжалявам,че пратих отговора два пъти!

# 136
Fresh  за пода доста мислих,първо исках да е от тъмните,но моята баня е много малка и реших да е светъл.

нищо,4е е малка много е хубава  Hug
п.с. и нашата е 1,80 на 1,80  Laughing
ако може да споделиш колко горе долу ви излезе всичко и какви са и размелите  Hug
със здраве да си я ползавте   bouquet

# 137
Ами уж гледам да не скачам на скъпи неща......Плочките ни са 20лв /кв.м - 800лв. Сменяхме вратата /много държах да е алуминиева с огледало опред- 350лв/, таван - около 100 без лунички, моноблок - около 200, параван - около 300, смесители  за мивка и душ - около 300, шкаф-мивка - 600, горед шкаф - 290, бойлер - 250, материали само то тука - около 200лв и разни аксесоари и осветително тяло.... и ето ти ги ooooh!
Общо взето имам чуствто че банята е най- голямата инвестиция в едно жилище Tired

Ето това са ни плочките .....

Eva_Beva страхотни плочки  Shocked Shocked Shocked....супер се радвам на такива свежарски бани Peace

Страхотни плочки! Браво! И ние май от Досев ще купуваме. А къде се намира този Керамик Център?

# 138
Свет, а вашите плочки от къде са? Утре ще минем и през Сима да разгледаме. Някои друг да има идея от къде във варна можем на напазарим за баня?

# 139
Страхотни бани и проекти сте направили, момичета! И аз се записвам да черпя идеи, т.к. ни предстои основен ремонт на банята. Помещението е много малко - 1,35/2 , 2в1 баня и тоалетна и сега оглеждам по-малки модели на душ паравани и мивки с шкафове.

# 140
  • варна
Страхотни плочки! Браво! И ние май от Досев ще купуваме. А къде се намира този Керамик Център?

Керамик маркет-а е точно до Симата. Имат още един магазин-склад /зад Мтел-а...една висока сграда...някъде след Практикер-а мисля че се намира / Peace

# 141
Благодаря ти Майченцето   bouquet А някакъв магазин Джорджо или нещо подобно, някой беше препоръчал тук за бани, знаеш ли къде се помещава?

Най накрая си поръчахме шкаф с мивка

# 142
  • Русе

нищо,4е е малка много е хубава  Hug
п.с. и нашата е 1,80 на 1,80  Laughing
ако може да споделиш колко горе долу ви излезе всичко и какви са и размелите  Hug
със здраве да си я ползавте   bouquet

Jvd,много ти благодаря!Банята ми наистина е много малка 1.50/1.50 Grinning
Излезе около 6000 лв. като в това влиза абсолютно всичко,включително и разбиването на старата.
Nivea Simple Smile,ако въпроса е към мен плочките ми са купени в Русе,вносител е "Сико-С"

# 143
  • Пловдив
,много ти благодаря!Банята ми наистина е много малка 1.50/1.50 Grinning
Излезе около 6000 лв. като в това влиза абсолютно всичко,включително и разбиването на старата.
*sve*  много ти благодаря за този отговор   bouquet. Вече си мислех, че аз нещо съм сбъркана , като една толкова малка баня като моята  Rolling Eyes погълна цял куп пари  #Crazy. Сега видях  Peace ,че не съм само аз и се успокоих  Hug.

# 144
  • Русе
mrancho ,спокойно не си само ти Wink
Банята е помещението,което гълта най-много средства ooooh!

# 145
  • София
Страхотни бани и проекти сте направили, момичета! И аз се записвам да черпя идеи, т.к. ни предстои основен ремонт на банята. Помещението е много малко - 1,35/2 , 2в1 баня и тоалетна и сега оглеждам по-малки модели на душ паравани и мивки с шкафове.

има една фирма - Емир, те правят врати за душкабини по размери и имат много добри предлжения. Варненска е фирмата, имат магазин и в офия, не знам дали ще ти е удобно в някой от тези градове Peace

# 146
  • Варна
Благодаря ти Майченцето   bouquet А някакъв магазин Джорджо или нещо подобно, някой беше препоръчал тук за бани, знаеш ли къде се помещава?

Най накрая си поръчахме шкаф с мивка

Здравей. Моите плочки са от Джорди 22 - http://jordy22.com/. Тук можеш да видиш адресите. Единия магазин е под книжната борса надолу в уличките, а другия е в западна промишлена зона. Не съм много добра в ориентацията, мъжа ми кара, но ти ще видиш точните адреси в сайта. Embarassed
Нашата баня е с плочки от там. http://snimka.bg/album.php?album_id=315714. Гледай зелената баня, в началото са старите ни нескопосани плочки от "Досев". #Cussing out
 Hug

# 147

има една фирма - Емир, те правят врати за душкабини по размери и имат много добри предлжения. Варненска е фирмата, имат магазин и в офия, не знам дали ще ти е удобно в някой от тези градове Peace

Благодаря, get_real!  Hug Ще проверя, Варна ме устройва идеално /така или иначе от там се очертава май почти всичко за ремонта на бянята да пазаруваме/.

# 148
Кой питаше за Осака на КАЙ - аз много ги харесвам и даже, като ги сложихме ми харесват още повече  Mr. Green - Лесни са за поддръжка. Проблем се яви само при първоначалното почистване. Самите плочки са грапави и в цепнатинките им беше останало  тук-там малко от лепилото, което е било явно по пръстите на майстора - нооооо няма страшно - ЧИСТИ СЕ!

В Плевен не видях никъде лилави Осака - можеше да си взема от тях ... Сега банята е в синьо и бяло. Не че съжалявам  Laughing На мен си ми харесва. Утре ще дам снимки. Съжалявам само, че я нямам снимана банята преди ремонта.

# 149
  • София
Кой питаше за Осака на КАЙ - аз много ги харесвам и даже, като ги сложихме ми харесват още повече  Mr. Green - Лесни са за поддръжка. Проблем се яви само при първоначалното почистване. Самите плочки са грапави и в цепнатинките им беше останало  тук-там малко от лепилото, което е било явно по пръстите на майстора - нооооо няма страшно - ЧИСТИ СЕ!

В Плевен не видях никъде лилави Осака - можеше да си взема от тях ... Сега банята е в синьо и бяло. Не че съжалявам  Laughing На мен си ми харесва. Утре ще дам снимки. Съжалявам само, че я нямам снимана банята преди ремонта.

Аз питах. Лилавата серия е просто великолепна. Но аз обичам принципно този цвят. Интересуваше ме като качество, въпреки че майсторът ще дойде с мен в магазина да ги погледне преди да ги платя. Проектът ми вече е готов, така че само остава да ми пусне банката парите и да отивам да пазарувам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт