Автоимунен тиреоидит на Хашимото (5)

• 92 131
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Erota, Честит Рожден Ден!
Желая ти много хубави емоции, сбъднати мечти и много, много усмивки!  smile3525

# 361
erota и от мрн честит празник:))
всичко добро ти желая:)  bouquet

# 362
erota, честит рожден ден и от мен!
Пожелавам ти най-напред да си здрава, много щастлива и късмет! Hug

# 363
erota ,честито и от мен!  bouquet

# 364
Благодаря на всички за пожеланията   bouquet
Радвам се,че ви открих и съм с вас вече 2 месеца.
Пожелавам ви най-важното-здраве и малки съкровища  Hug

# 365
  • София
Здравейте, момичета   bouquet От опит знам, че споделянето на проблема е като терапия, особено с хора в същото положение:-) Надявам се, да ме приемете ! На 24 февруари, ми поставиха диагноза тиреоидит на Хашимото, извен с хипофункция. Имам изменения с структурата на жлезата и един възел. Единствено ТСХ ми е завишен 8.3, а Т3 и Т4 са в долната граница, без да са под нея. Антителата са в норма. Изписаха ми L-тироксин, начална доза 0.25 за седмица, сега пия по 0.5. Симптомите ми бяха - високо кръвно, завишена захар сутрин на гладно, уморяемост, проблеми с паметта, нервност, сутрешна подпухналост, наднормено тегло и трудност при сваленето му и още знайни и незнайни...Simple Smile)) За кръното пиех бета блокер, който стана излишен много бързо и спрях за моя радост:-) Не пуша от 6 месеца заради сърце-прескоците, които се появиха миналата година , в края на една ужасно стресираща година...не знам дали това е отключило Хашимотото, но мисля, че по симптомите го влача от бая време. Онова, което много ме притеснява е, че от 4-5 дни получавам пристъпи на паника, имам засилено чувство за безпокойство без особена и конкретна причина...Пристъпи на паника имах преди 7 години за около 6 месеца без рецидиви в годините. Дали нервно-психическото ми състояние има общо с проблема и дали да се надявам на подобрения...( Предварително ви, благодаря и леко се засрамвам защото тук сте страхотни мамчета-бойци, с къде по-сериозни проблеми около бременност и износване, раждане и отглеждане на бебоци...Simple Smile Пожелавам на всички, много положителни емоции и вяра !:-)

# 366
  • ВАРНА
erota , честит рожден ден! много здраве, любов и късмет! весел празник!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 367
erota, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти най-вече здраве!   bouquet

# 368
  • София
Ерота Честит Рожден Ден и от мен!  bouquetБъди здрава,обичана и сбъдване на всичките ти мечти!  bouquet

# 369

TSH: 11.33 uIU/ml    ref: 0.4-5.00
MAT(Anti-Tpo): 62.3. IU/ml   ref: до 12
TAT(Anti-Tg): 337.1 ref: до 34
 Това са !

# 370
Здравейте, момичета!

Идвам да Ви се похваля с новото попълнение в семейството ми: На 28.02 се роди прекрасната ни дъщеря Тия 3600, 50 см.
Притесненията ми бяха големи през цялата бременност, добре че хормоните ми се държаха в границите, при постоянен контрол и промяна в дозировката на Еутирокса. Общо взето нямах никакви проблеми през бременността и искам да пожелая на всички момичета: кураж и успех!

# 371
Мечо Пуух , честита рожбичка! Нека расте здрава и безгрижна, обкръжена с много любов и красота! Желая ти от сърце бързо възстановяване! Hug  bouquet За избора на име поздравления!  bouquet

# 372
  • ВАРНА
Мечо Пуух, това е чудесно! най-красивото нещо на този свят! да ти е жива и здрава! много и само здраве и радост в семейството ти ти пожелавам!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 373
Ерота, Честит рожден ден, да си жива и здрава!  bouquet
Мечо Пух - да ти е жива и здрава рожбичката на мама! Two Hearts

# 374
molestosa, аз мисля че проф.Коев е във Варна и работи заедно със съпругата си
проф.Коева, която също е ендокринолог.

Общи условия

Активация на акаунт