Автоимунен тиреоидит на Хашимото (5)

• 92 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Това звучи много обнадеждаващо Peace

На мен обаче взе да ми пристъгва вече. Зор ще бъде май. Отивам да пия преварена вода. Чешмяна. Де да го търся този извор Simple Smile

Всъщност май имаше някаква бутилирана изворна вода. Или поне за такава е обявена Wink

# 61
Момичета ,кажете нещо повече за този житен режим или от къде мога да прочета. Hug

# 62
до двете ни гостенки  Mr. Green
пий си предписаните хапчета и си гледай живота, антителата се свалят и с добро настроние.  Елда има в ВМВ /БМБ/, кафе аз не пия, и мед не консумирам/ от1/2 година/ То пък нескафе абсурд ooooh!
аз треперя цялата от него.
Спирайте цигарите, кафето и тестените изделия. Майка ми често казва, че не сме родили с потребност към първите 2, можем и без тях да си живуркаме.  bouquet

Ехо, много те харесвам,  аз и без това не пуша, ох... без мляко с нес не мога а за доброто настроение днес мога да благодаря на теб защото ми звучиш много положително и чистосърдечно. Хубав ден.

# 63
Гина, радвам се, че се харесахме  Mr. Green , аз съм на моменти днешния ден ми е много емоционален ще ставам леляяяяяяяяяя  Hug Hug Hug и двете ми сестри са бременни просто чудо на чудесата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Иначе аз се спрителих с Хашимотото, гледам да не говоря отрицателно за него да не вземе да ми отмъсти все пак е вътре в мен  Joy и не го виждам какви ги върши. За кафето има и друг начин, аз пия чай и си мисля за кафе с чуден аромат  Heart Eyes самозалъгвам се, но действа. Свиква се с всичко, време, търпение, постояннство и мечти е формулата  Peace
птица знае за този режим тя е новоЖитна днес  Simple Smile Hug

# 64
Ето го житния: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=353805.0

Няма да го бъде май -вече си изядох и втората порция и не се виждам до довечера с още само една Rolling Eyes А медът разяжда според мен.
Освен ако не си легна в 6 newsm78

Честито на лелята  bouquet Хайде и ти - да им по-весело на децата Peace

# 65
А в кафето кофеина ли е вредния или нещо друго?

# 66
Здравейте момичета,
незная дали съм за тази тема, но от снощи се ровя в интернет и вече съм  #Crazy
затова ще обясня какво ми се случи през последните дни, ако може посъветвайте ме нещо или ме насочете към инфо.
 Та..през септември започна да ми капе косата, после не ми дойде менструацията..ходих на гинеколог - изписа ми Агнукастон /билкови таблетки/, които и до ден днешен пия сутрин. Но за да ми дойде менструацията ми предписа хормонално Дуфастон - след третото хапче направих алергичен шок, не можех да си поема въздух..ужасно беше. и тогава се започна. Както и да е, предписа ми други хормонални дойде ми, после след 40 дни пак ми дойде...сега пак го чакам и закъснява...НО от както пих тези хормонални нещо стана в гърлото ми - трудно преглъщам, налице е косопада, и закъсняването на менструация....вчера ходих на ендокринолог -той откри възли/2-3/ на щитовидната жлеза, довечера ще си взема резултатите. Кръвната картина - всичко е наред, вклю. и Т3 и Т4   ...можете ли да ми кажете какво би било това, че докато чакам за час за ендокринолог ще изперкам, а и менструацията закъснява отново /днес е 32 ден/
гениколожката - казва, че няма  нищо обезпокоително в яйчниците ми.
кожния лекар - казва, че косата ми е наред, изписа хапчета, шампоан,ампули за 200 евро
изследванията на кръвта и хормони - са ОК
само Ехографа показва възли на жлезата? и каза всяка година да ходя на ехограф за профилакт.преглед.  newsm78 - имал ли е някой подобен проблем, ...и аз вече се обърках и незнам какво ще е, а да седя в неизвестност...само се притеснявам.
...а час за ендокринолог имам чак др.седмица....и ...
моля за помощ

# 67
Честито и от мен лелче страхотни новини.
А към Хашимотото определено имаш подход, ще пробвам Joy Joy Joy

# 68
Трудно ще можем да ти отговорим. По принцип повечето от твоите оплаквания ги имаме и ние или сме минали през тях, но щом хормоните са ти наред newsm78 А и възлите явно не са особено сериозни, щом само за профилактични прегледи е ставало дума.
Изследвай си антителата ТАТ и МАТ за всеки случай.
Да нямаш силно стресови ситуации напоследък. Понякога и това се отразява така.

И не се притеснявай излишно! Дори и жлезата да е, ще ти назначат лечение и нещата ще се оправят Peace

# 69
Благодарности големи   bouquet  bouquet  bouquet
kaninova , да изчакаме заедно  Hug изследванията до довечера, да умуваме както си е му реда. Чакам те довечера да споделиш  Hug Hug Hug до тогава се радвай поне за това, че хормоните са в норма ! Милата стана ми мъчно, аз бях така уплашена в началото  Sad

# 70
  • София
Лельо, честито, ще чакаме след няколко месеца да се похвалиш за малките попълнения!!!  bouquet
kaninova, щом до тук всичко е наред, не се шашкай толкова. Успокой топката. Възможно е всички тези оплаквания да се държат на стрес. Писала си, че са ти предписали козметика за 200Е, предполагам, че си някъде в чужбина. Да не би да си се преместила скоро и да не можеш да се настроиш още?

# 71
Май започнах да се замислям за житната диета  newsm78

# 72
НОВА_М на мен също Начев ми откри Хашимотото и мисля,че ако имаше нещо притеснително или нужда от лекарства би ти казал.Ти спомена ли му какво са ти изписали преди това?
птица дръж се ,не се отказвай.  bouquet
kaninova и аз бих те посъветвала да пуснеш ТАТ и МАТ.Когато е в началото хормоните може да са в норма ,но антителата-не.
Що се отнася до храненето мисля,че не са добре за нас диетите ,които се ограничават само до приема на няколко неща.Трябва да има разнообразие.А аз кафето съм го заместила с Инка Mr. GreenВсички ми се смеят ,но на мен не ми пука.

# 73
момичета, и на мен ми се иска да започна житната диета, но елдата и аз прочетох че съдържа йод, а на мен ендото ми каза, по-добре за мен да не приемам много-много йод (аз съм с хипофункция и Хашимото). Чудя се как да разбера колко е малко и колко е много?

# 74
Тzвета, мисля, че щом е естествено е добре. Доколкото раzбрах е добре беzгултенова диета  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт