Весел Трифон Зарезан!
Романтичен и изпълнен с изненади Свети Валентин!
Но нямам време сега да попиша 
Поднесе ми червена роза, ама аз нали съм тъпа с един учуден поглед я погледнах и тъкмо да го попитам защо днес , а не вчера ми я връчва и той ми вика :"Ти празнуваш ли днес?"
А после ми подари и някакъв вид Калатея в саксия
Много си го обичам
:
Мами, наистина съм ви страшно признателна и благодарна, че вече повече от година споделяте с мен всяка моята радост, тревога, несгода...Приятелството ми с вас не може да се сравни с никое друго. Може би защото човек много по-лесно написва, отколкото споделя на глас, всичко, което го вълнува или притеснява...Искрено се надявам, че това ще продължи дълги години, ако не и цял живот
На този етап не бих могла да си представя живота си занапред без вас
Вие ме направихте по-добра
Със своите безценни съвети, ме накарахте да променя много неща в живота си, да осъзная, да се устремя и да почувствам хубавите неща от живота. И ако Юле, ти мислиш, че съм мила жена, то една от причините за това сте вие
Толкова често ми го казвате, че ме накарахте да повярвам в думите ви, да ги приема, да се стремя да не ги опровергая. Аз лично не мисля, че съм чааак толкова мила, но щом вие го казвате
, но така и не съм открила разковничето
Освободихме детската стая , за да могат дечицата да си играят в нея, а ние спокойно да си пием кафето с майките и да си побъбрим сладко. Така се получи нещо като заведение за празнуване на РД с обособен детски кът. Имахме си и "какичка" в лицето на мъжа ми
Той наблюдаваше и се занимаваше с децата
В резултат , на което мамите ми казаха, че ми завиждат за мъжа, а сестра ми допълни :"То за много неща има да и завиждате за мъжа!"
А моят отговор беше "Ти пък откъде знаеш???"
Доста се посмяхме и за това и за други неща
Времето неусетно мина и посрещнах на разтурена маса и къща, де майка си и баща си, които пък дойдоха с баба ми и дядо ми
Въобще вчера денят ми бе изпълнен с изненади

Както вече писах, вие сте хората, които променихте начина ми на мислене, дори и да не го подозирате.
Много забавно беше. Накрая се измори и отиде да си ляга. Легна в нашето легло и се зави с юргана
Сладурана! Ицко пък пощуря от кеф, че цял ден бе засипан с вниманието на всички 
Нали искаме все повече и повече
Но носи добра душа и сърце и силно вярвам и се надявам, това да му носи много щастие в живота и много по-мъничко тъга
Майка ги оплита за 5-6 дни и сега чакам поредното в розово 
По-късно ще пиша още

, Дита успя да ме заблуди снощи, че е ларедутска покупка рокличката
Че и цена указа 
Много увлекателно и чистосърдечно описваш всичко.
Сега ще влизам да си мия косата. 
Романтиката ми нещо ми куца явно. 

Много се радвам,че сте изкарали страхотно,задушевно и непринудено! И Лилия е мацка,винаги ли я гласиш така
Аз Ивчето все с панталони-като мене
Браво и на Сашо! КОлко малко му трябва на човек 

Препоръчани теми