НОЕМВРИЙЧЕ на разходка,ходи с пъргава походка

• 14 643
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Весел Трифон Зарезан!
Романтичен и изпълнен с изненади Свети Валентин!

# 181
    Добро утро момичета! Честит празник на влюбените и на тези,които празнуват имен ден!Честит Трифон Зарезан!Приятни почивни дни!

# 182
  • някъде там
бъдете винаги влюбени
[/color][/size]

# 183
  • Хасково
ЧЕСТИТ ТРИФОН ЗАРЕЗАН! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВЛЮБЕНИТЕ! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!

ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ!!!

# 184
Честит празник на всички влюбени!
Обичайте и бъдете обичани!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Честит празник на виното!
Бъдете много здрави!

Обичам ви!

# 185

Честит Свети Валентин и весел Трифон Зарезан мили приятелки! Любов и хубаво настроение ви пожелавам  Hug!

# 186
Защото виното не може без пържолки и мезета:

И поздрав от мен за всички влюбени:

# 187
Мами, успях да ви изчета  Party Но нямам време сега да попиша  Confused Дано се поосвободя по-късно, че много взех да изоставам  Crazy

Искам да споделя с вас, че мъжо днес ме изненада много приятно  Heart Eyes Поднесе ми червена роза, ама аз нали съм тъпа с един учуден поглед я погледнах и тъкмо да го попитам защо днес , а не вчера ми я връчва и той ми вика :"Ти празнуваш ли днес?"  Laughing Тогава се усетих и погледнах хубаво розата, та видях, че в нея има преплетени 3 сърчица  Heart Eyes А после ми подари и някакъв вид Калатея в саксия  Heart Eyes Много си го обичам  Heart Eyes

Знам, че ставам досадна , затова снимки от РД у дома няма да ви показвам /може би само тортата по-късно  Mr. Green/ , но искам да споделя и ето това с вас  Heart Eyes :

http://vbox7.com/play:b9e8079b

Пожелавам ви много положителни емоции днес, изпълнени с много любов   bouquet

П.п: Я докато закуско-обядвам , да попиша малко  Mr. Green

Денят ни вчера наистина бе вълшебен. Голям принос за това имате и вие  Hug Мами, наистина съм ви страшно признателна и благодарна, че вече повече от година споделяте с мен всяка моята радост, тревога, несгода...Приятелството ми с вас не може да се сравни с никое друго. Може би защото човек много по-лесно написва, отколкото споделя на глас, всичко, което го вълнува или притеснява...Искрено се надявам, че това ще продължи дълги години, ако не и цял живот  Heart Eyes На този етап не бих могла да си представя живота си занапред без вас   bouquet Вие ме направихте по-добра  Hug Със своите безценни съвети, ме накарахте да променя много неща в живота си, да осъзная, да се устремя и да почувствам хубавите неща от живота. И ако Юле, ти мислиш, че съм мила жена, то една от причините за това сте вие  Heart Eyes Толкова често ми го казвате, че ме накарахте да повярвам в думите ви, да ги приема, да се стремя да не ги опровергая. Аз лично не мисля, че съм чааак толкова мила, но щом вие го казвате  Mr. Green Шегувам се, разбира се. Много често съм се замисляла над това и съм се връщала да си препрочитам постовете и съм се чудила какво сте открили в него , че да ме нарочите за "мила"  newsm78 , но така и не съм открила разковничето  Rolling Eyes

Та, да си кажа, че вчера в нас беше абсолютна лудница  Crazy Освободихме детската стая , за да могат дечицата да си играят в нея, а ние спокойно да си пием кафето с майките и да си побъбрим сладко. Така се получи нещо като заведение за празнуване на РД с обособен детски кът. Имахме си и "какичка" в лицето на мъжа ми  Crazy Той наблюдаваше и се занимаваше с децата  Heart Eyes В резултат , на което мамите ми казаха, че ми завиждат за мъжа, а сестра ми допълни :"То за много неща има да и завиждате за мъжа!"  Sick Joy А моят отговор беше "Ти пък откъде знаеш???"  Joy Доста се посмяхме и за това и за други неща Heart Eyes Времето неусетно мина и посрещнах на разтурена маса и къща, де майка си и баща си, които пък дойдоха с баба ми и дядо ми  Heart Eyes Въобще вчера денят ми бе изпълнен с изненади  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всички много се забавлявах. Всички за първи път бяха докрай отпуснати и предразположени. Тайната? Тайната беше в това, че за първи път оставих нещата да си вървят без предварителни уговорки, очаквания, подредби,...нищо, ама нищо не бях предвидила. Не очаквах нищо, а получих страшно много!!! Дадох си сметка, че ако някога нещо ни е спъвало към недостижимото щастие, това са били моите мисли, моите нагласи, моите очаквания...Затова ви обичам и ви благодаря   bouquet Както вече писах, вие сте хората, които променихте начина ми на мислене, дори и да не го подозирате.
Никой не искаше да си тръгва, но стана 23.00 часа, а Лилия вече умираше за сън. Полудя милата. Танцува непрекъснато въртейки се в кръг, замайваше се, падаше, но пак ставаше, стремейки се към нашето щастие от това, което ни поднася  Joy Много забавно беше. Накрая се измори и отиде да си ляга. Легна в нашето легло и се зави с юргана  Joy Сладурана! Ицко пък пощуря от кеф, че цял ден бе засипан с вниманието на всички  Heart Eyes

Деска, не ми е толкова хрисим, бе. Или на мен така ми се струва  Thinking Нали искаме все повече и повече  Whistling Но носи добра душа и сърце и силно вярвам и се надявам, това да му носи много щастие в живота и много по-мъничко тъга  Rolling Eyes
А "рокличката" на Лили, Арабелка, всъщност е по-дълго елече, оплетено от майка ми  Mr. Green, но на мен много ми хареса как се върза с лилавата блузка и клинче, та така я премених. То в ръкавите си и личи , че и е доста големичко  Laughing Иначе има същото в по-малък размер, но прасковено  Peace Майка ги оплита за 5-6 дни и сега чакам поредното в розово  Heart Eyes

Пожелавам на всички болни дечица, мами, татковци ,..скорошно оздравяване  Heart Eyes По-късно ще пиша още  Sick

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 13:03 от Роси_

# 188
  • София
Роси, страхотно си го написала  Cry, разчуства ме. Пожелавам ти от все сърце да запазите искрата в сърцата си, и дълги години да сте такова прекрасно семейство  Hug .

# 189
Честит Трифон Зарезан!
Честит празник на любовта!
Бъдете здрави и винаги опиянени от любов!

Валентиновците май празнуваха преди няколко дни, според християнския календар, но тъй като пропуснах, днес е подходящ ден да честитя, на патерици, на Валенсия  Laughing Много здраве, късмет и щастие, Вале!

Ааааааааааа, Роси  hahaha, Дита успя да ме заблуди снощи, че е ларедутска покупка рокличката  hahaha Че и цена указа  Joy
И на мен, нали са ми слаби ангелите, мислих довечера да я потърся, все пак  Mr. Green
Много е хубаво елечето, със здраве да си носи Лили, всички разцветки, оплетени от баба!
Страшно много се радвам на твоето щастие!  Heart Eyes Много увлекателно и чистосърдечно описваш всичко.
Благодаря за поздрава, от порасналия Ицко! Още веднъж, да е жив и здрав и да расте добро дете!
Скреч, не му се сърди на Коце. Изнервящо е сигурно, но е нормално да е загрижен, пък макар и да му се различават представите за хранене от твоите. Просто му връчи лъжицата и буркана и да се опита той да го нахрани  Crazy
Успех с изследванията!
И дано се радвате скоро на оправен климатик!

# 190
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ И ОТ НАС!
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!
МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И ХУБАВО ВИНО ТАЗИ ВЕЧЕР!

# 191
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ!НЕКА ДНЕШНИЯ ДЕН НИ НАПОМНЯ КОЛКО ВАЖНО Е ВСЕКИ ДЕН ДА КАЗВАМЕ НА ХОРАТА, КОЙТО СА НИ СКЪПИ - ОБИЧАМ ТЕ!

Завърнахме се от гостито при свекърите, Симона примъкна де що имаше книга в краката на баба си, много щуря, много се радва. Heart Eyes Сега ще влизам да си мия косата. Wink

арабелче, така заблуждавам, защото си правя разни асоциации и си мисля, че всички ме разбират, а често сигурно звуча странно. Mr. Green Та тук беше следната - подобна плетена рокля, но не същата имаше намалена в ларедут. Непрекъснато я следях дали ще я намалят, защото първоначалната й цена не ме устройваше. И после се появи тази приятелка на мама дето ще оплете същата на Симона. Та като видях Лили и се сетих. Laughing Куку съм. Mr. Green

На мен не ми е много свети валентинско, що така... Confused напоследък (от нова година май...) се усещам, че това масово изкрейзване по разни празници малко ми идва прекалено Crazy Романтиката ми нещо ми куца явно. Outta Joint

Но вие си празнувайте! Hug

# 192
                             Честит празник на всички влюбени и обичащи се.. 

# 193
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Честит ТРИФОН ЗАРЕЗАН! Нека първият пролетен празник ни донесе много здраве, благополучие и берекет! Wine Glass

Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers BouquetЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН! НЕКА ЛЮБОВТА НИ СЪПЪТСТВА ВЪВ ВСИЧКО, ВСЕКИ И ВИНАГИ! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 17:02 от TOTONTO

# 194
Честит Св.Валентин! Бъдете винаги влюбени!

Честит Трифон Зарезан!

Роси браво на Ицко! Представям си каква гордост ти е! Heart Eyes Много се радвам,че сте изкарали страхотно,задушевно и непринудено! И Лилия е мацка,винаги ли я гласиш така Heart Eyes Hug Аз Ивчето все с панталони-като мене Blush Браво и на Сашо! КОлко малко му трябва на човек Hug
Дита как е свекърва ти,оправя ли се? Днеска се сетих за теб най-вече защото Ивчето си викаше нещо ди-та Crazy
Цеце разпиши се непременно после дори и да е късно,как е Васето?
Дианче,Юлче добре ли сте? Hug

На мене нито ми е валентинско.нито зарезанско,хапнах много наобед и пийнах малко,тъй,че за мен празниците приключиха за днес Mr. Green няма да ходим никъде по ред причини...да се надяваме,че ще дойде ден да си наваксаме.

Общи условия

Активация на акаунт