Бързо оздравяване 
М/у другото, Иво вече е по-голям и ако искаш за хрема и кашлица му давай Умкалор...просто е вълшебно! След два приема Любака осезаемо се оправя.
Бързо оздравяване 
Дано я изкара леко 
Мисля, че ефекта е от Елгидиум-а, понеже от скоро започнах Енамел-а , но не мога да кажа със сигурност, че и от нея няма резултат. За възстановяване на емайла са - за чувствителни зъби
Преди време бях споделила, че на 10-тина зъба нямам емайл. Мисля, че се казва открит дентин
А аз и Алекс заразоносители ли сме? Защото снаха ми ще роди всеки момент. Тя не е карала варицела, аз май съм карала, а за мъжа ми няма достоверна информация по въпроса
Мисълта ми е дали може като роди (до 2 седмици, т.е. преди 3-ти) да отидем да я видим?

, затова исках душ кабина, но и вана.
Освен това не са ми удобни за бърз душ, сигурно защото нашият е подвижен, а и съм ужасно зиморничава - в душ кабината поне е по-топло. Вчера измерих с термометъра на Рони с колко топла вода се къпя: 45*
Питах в темата за ваксините във форума, но и д-р Бърди всичко препоръчва. Ти на какво мнение си? 
Ако беше момиче, не бих посмяла.
Миналата година най-популярното лекарство против главоболие също стана само по лекарско предписание, защото хората злоупотребявали с него, т.е. пиели го прекалено често. Четох по новините, че и в България вече не се продават антибиотици без рецепта, с изключение на Варна. 

Към кое, към съставката за хемофлус инфлуенце ли?
Ако не се поставят по схемата си, ваксините нямат ефект, т.е. губи се в случая ефекта от ваксинирането срещу хемофилус. Ако е било до алергизиране, да ви беше била инфанринкс три пъти и сега на година и половина пентаксим или инфанринкс и отделно АктХиб (има го и като самостоятелна ваксина, на прах е и се добавя към разтворител, т.е. няма консерванти, каквито има в пентаксима, който е готов разтвор). Не съм лекар, наистина, но за ваксини се интересувам отдавна и съм се наслушала на педиатърски глупости. Последно хванах в издънка нашата лекарка, която ми препоръча ротарикс, а те и двамата отдавна са минали максималната възраст за нея.