Като прочетох за толко болни дечица направо изтръпнах. Дано по-скоро се оправят милинките
. Ние за сега се разминаваме с вирусите. Мишка става все по-своенравна. Командва и налага всички наред, а ако недай си Боже имаш наглостта да и се скараш почва един рев, едни сълзи, абе става направо най-нещастното дете на света
. А и зъби бая са тръгнали, оная нощ към 1 като се разпищя дете, направо сърцето ми се скъса. Дадох Нурофен и намазах 2 пъти с едно лекарство за зъби и се успокои детето, но от тоя рев около половин час хълцаше в съня си, милото. Кате, да ти е живо и здраво ЛИБЕТО и все така да сте щастливи и влюбени

Гале, направо ти завидях и то съвсем не благородно
. За празника си направих един общ подарък-олекотен комплект за спалнята- черен на огромни червени рози и зелени листа и вече го сефтосахме 
Ванилия,
за апартамента. А за лекарствата всичките отворени шишета държа на вратата на хладилника и няма проблем

. Очертава се доста натоварена седмица - НОООО без шефове. Всички ще са на панаира в Пловдив. Аз отказах, че за седмица не ми се ходи без НИна.

Чудно кексче! И колко бързо пристигна...
най-накрая заспа с една огромна топка в ръце.
А преди това - аз се правя, че спя, тя си играе с едни батерии и като отворя очи идва и ми ги затваря. 

Пица за Елица !
, отвън не е нещо кой знае какво хотелчето, но базата им - Спа не е за подценяване, било то и подарък. хахаха