НОЕМВРИЙЧЕ на разходка,ходи с пъргава походка

• 14 612
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
  • от Луната
Здравейте и от нас Hug
Като прочетох за толко болни дечица направо изтръпнах. Дано по-скоро се оправят милинките Praynig Praynig Praynig. Ние за сега се разминаваме с вирусите. Мишка става все по-своенравна. Командва и налага всички наред, а ако недай си Боже имаш наглостта да и се скараш почва един рев, едни сълзи, абе става направо най-нещастното дете на света newsm50  angel008. А и зъби бая са тръгнали, оная нощ към 1 като се разпищя дете, направо сърцето ми се скъса. Дадох Нурофен и намазах 2 пъти с едно лекарство за зъби и се успокои детето, но от тоя рев около половин час хълцаше в съня си, милото.
Кате, да ти е живо и здраво ЛИБЕТО и все така да сте щастливи и влюбени  bouquet
Гале, направо ти завидях и то съвсем не благородно smile3534 newsm53. За празника си направих един общ подарък-олекотен комплект за спалнята- черен на огромни червени рози и зелени листа и вече го сефтосахме luvbed
ВанилияHands Thumbsup fingerscrossed за апартамента. А за лекарствата всичките отворени шишета държа на вратата на хладилника и няма проблем

# 256
Цялата къща ухае на пресен и топъл кекс, сега едва чакам да го резна и да си подложа едно парченце с кисело млекце Боженци!  Mr. Green
Сонче - откраднете си време от работния ден, хич не се замисляйте, това е супер подарък, оригинален и релаксиращ. Успех.
Виктория - честити ви  сефтосани чаршафи и завивки. Много познато ми е това със своенравието на децата.
Ванилия - дано бързо вече имате решение и развитие на нещата и апартамента си е ваш. Предтсавям си каква е еуфория/
Софи - и тук бая студ, за 30 мин отидохме и се върнахме и отново заседнахме по земята с играчките.
Ди/ Юлче - ама те вашите синове големи гальовници бре? И аз ще с еразтопя, ако Ники ми каже нещо подобно, смешно ми е като се обличам и той е около мен започва да ми шляпа краката на голо и да се гуши, а един ден се обличам в неговата стая след банята и той идва и ме гледа в гърдите, сочи, сочи нещо и аз се засрамих, защото искаше да ми стиска гърдата, т.е. стискаше я де. После ме гушка и сложи главата си на гърдата  Heart Eyes Embarassed Crazy
Мамини -златни!

# 257
  • София
Влизам на бегом.
Мерси момичета. Много ви обичам. За сега е обучаващо  Blush. Очертава се доста натоварена седмица - НОООО без шефове. Всички ще са на панаира в Пловдив. Аз отказах, че за седмица не ми се ходи без НИна.

Кате, честит рожден ден на половиката. Все така да те слуша.  bouquet

# 258
Галакси, хич не е еуфория, апартаментът не покрива много от изискванията и мечтите ни, но ни писна да търсим. Поне е хубав и нов, че такива боклуци се предлагат, не е истина.

Прати малко кексче. Laughing

Вики, благодаря за стиснатите палци и мнението.

Софи, оказа се, че нашата поща не работи в събота /нормално за санаториум/ Laughing, но дадох писмото на зълва ми и се надявам скоро да го пусне. Ще ти пиша когато тръгне за БГ.

# 259
Билба,Весе,Ванилия,Тали   bouquet

# 260
Ванилия -

hahaha  chef Mr. Green hahaha Mr. Green  chef  chef bowuu

# 261
Браво бе Гале,само за Ванилия,ааа  Crossing Arms

# 262
 newsm10 Чудно кексче! И колко бързо пристигна... Joy  chef

# 263
Привет, майчета!

Симона ми върна тъпкано за големия сън сутринта (спа от 9.30 до 11) и ей сега ми идеше да я ошляпам. Mr. Green Спи й се, а не иска ни на ръце, ни в леглото, 100 пъти сяда в количката, хвърля играчки, пищя... #Crazy най-накрая заспа с една огромна топка в ръце. ooooh! А преди това - аз се правя, че спя, тя си играе с едни батерии и като отворя очи идва и ми ги затваря. Laughing И вика - мама, ааАААааа ( с една приспивна интонация). Келешче. Laughing

Гале, ммм чак тук замириса това ми ти кексче. Набарах рецептите на една форумска мама и точих лиги цяла сутрин.  Ето линк, ако някой друг иска да поточи лиги с мен.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.0

Ей, всички болнички - бързо оздравяване! Hug

Чета, че кълцате косичките. Тя и на Симона една рехава, ама такива букли е заформила, сърце не ми дава да ги резна. Heart Eyes Особено като й се замърси малко направо на масури става. Ще си ходи с тях, много ми е сладка така. Heart Eyes

Гале, и Симона ме шляпа по краката като съм гола. Mr. Green И като ме види боса идва и ми носи чехлите.  Grinning

Кате, да ти е жив и здрав мъжът, много да ви слуша. Wink  bouquet

Айде после пак. Wink

# 264
Роси, на 18 и 19 съм в Пловдив в Новотела. Ще ти звънна да се разберем нещо  Peace

Кате, да ти е жив и здрав мъжа и много да ви обича, обгрижва и глези   bouquet

Юлче, Дианче, миличките дечица  Heart Eyes  Hug Юлче, още тази вечер ще пробвам Пулмекса за хремата  Wink

Гале, в понеделник, ще ходя до Старозагорските минерални бани. Презентацията ще е в х-л Калиста. Бях сигурна, че ще съжалявам, че няма да остана да спя там, но ми дойде в повечко без Лена, а вторник и сряда съм в Троян. Те и организаторите се понацупиха, че няма да остана за вечерята, но ....  Embarassed  Rolling Eyes

Тотонто, не си вкарвай в главата такива мрачни мисли  Hug Нали още тогава се разбрахме, че това ще е най-тежкото изпитание в живота на Лильонката и никога повече няма да й се случват толкова лоши и страшни неща  Peace А за кризата роман мога да напиша, но хайде като се видим ще говорим.  Wink

Канела, да не ти приседне слакишччето  smile3534 Стискам палци да мине безпроблемно сделката с апартамента  Peace

Катюша, съжалявам, че няма да се видим в Пловдив, но нали идва края на месеца и ще се видим на по пица  Party

Софи, много се радвам, че срещам по-честичко твои постове  Hug

За имуностимулаторите хич не ми се връзвайте, кой знае какво съм прочела, колко съм разбрала, а и май нищо не съм запомнила  ooooh!  Tired

# 265
  • София
 newsm68 newsm44 Пица за Елица !  newsm44 newsm68

# 266
Роси, на 18 и 19 съм в Пловдив в Новотела. Ще ти звънна да се разберем нещо
Иии,що през седмицата беее  Crossing Arms Ако беше събота и неделя,щях да накарам Любо да отскочим да хапнем пица с Елица  Tired То на един г`з място Асеновград-Пловдив,ама няма как да идем с Таничка   Sad

# 267
Ели - вчера точно в к-с Калиста ходихме, СПА Simple Smile, отвън не е нещо кой знае какво хотелчето, но базата им - Спа не е за подценяване, било то и подарък. хахаха
Мацки, това не е моят кекс, намерих ви снимка от нета, а моя е далеч по смотан, но няма да се излагам де... Simple Smile
Но поне е вкусен, опатках 3 парчета, излъгах, 4 бяха Simple Smile
Има за всички, не се карайте сега.
Оставих на Ники 1 парче от неговия кекс и си го яде сам. От ДК днес десерта е кекс. Ама си представям какво сътворява сега точно
бай

# 268
СОФИ, на 18-ти сутринта ще ходя първо до Агрия (завода). Той е близо до Асеновград и ако имаш време и желание, може като свърша там (имам съвсем малко работа) да ти звънна и да дойда да пием по кафе  Mr. Green Пускам ти моя GSM на лични  Peace

# 269
СОФИ, на 18-ти сутринта ще ходя първо до Агрия (завода). Той е близо до Асеновград и ако имаш време и желание, може като свърша там (имам съвсем малко работа) да ти звънна и да дойда да пием по кафе  Mr. Green Пускам ти моя GSM на лични  Peace
Ми,че как няма да искам  Mr. Green И в Асеновград има пица за Елица,ааа ма ха  Naughty Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт