НОЕМВРИЙЧЕ на разходка,ходи с пъргава походка

• 14 612
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро красиви,
 тук съм, хич не се спряхме и не съм седнала на 1 място, този уикенд беше страхотно незабравим, събота бяхме на РД на дядото на Николай старши и после оставихме малкото на баба му и се фейнахме по разходки, пазарувахме, кафенца, глезотийки, вечерта на 14-ти бяхме с прекрасна компания приятели, после прехвърлихме тайфата в едно клубче, че мъжо се отряза направо и на сутринта имахме лееек проблем и давах Алка Залцер или нещо подобно..... хахахаха. Подаръка на мъжо беше 1 ден СПа в новооткрит к-с в близкото място Старозагорски мин.бани, до града. Иииииеее кеф, бяхме с кумовете. То не бяха парни бани, сауни, тангентори, топли басейни,сауни с мента и т.н. После в един ресторант, после вечерта на кино, гледахме " Беднякът милионер" Хареса ми. И благополучно се прибрахме в 23,30ч.... ууухааа супер. Изхарчихме много пари, задоволихме си капризите и бяхме много доволни. За сметка на това Ники не спа много през ноща, сега съм отпаднала, но какво ми пука, като се замисля за вчерашния ден,  Grinning Mr. Green

Деси - изтръпнах като прочетох за Най!? Как се улучи баш там зъбчето бе, дано нямате псоледствия милите. Надявам се сте добре и ти си по-спокойна, напълно те разбирам с това че си се прибрала. Целувки.
Кате - как е на работа? Ако можеш драсни някой ред/// Simple Smile
Кате тг честит ти РД на мъжа. Да е жив и здрав. Радвам се и за успешния старт в яслата Simple Smile от това по-хубавооо.... Simple Smile
Роси - тук съм., благодаря ти че се сещаш за мен.

Всички дечица да се отърват от вирусите и неразположенията си , СЕГА!  Praynig Peace

Ох, главата ми е ...., замаено ми е,. Айде да полегна, докато спи младежа и после пак.... тъкмо да се насъбере материал за писане.

# 241
Добро утро!
Да се разпиша набързо, че ще ходя да уча урок по история  Crazy
Първо да се похваля, че благодарение на Катето, Елица си има чудесни пантофки!  Grinning
Кате, благодаря, залепнаха й  Heart Eyes
Да пишеш, как е минал първият ден в яслата  Hug
Катюшка, успешен старт и лека работа!
Медхен, не знам какво си чела, би ми било интересно, ако откриеш информацията. Не съм чувала за забрана на имуностимулаторите, по време на болест, освен при автоимунни заболявания, но то е различно. Може и да има нещо, де.
Изопринозина обаче, е преди всичко противовирусно средство.
Ти къде си, аз съм изтървала? Всъщност май вече не си там  Laughing
Рени, много отдавна, бях чела, че до четири години е хубаво децата да се подстригват всеки месец и да не се оставя много дълга косичката, за да не се изтощава. След това, може да се пусне по-дълга коса и да се подрязват само краищата през два-три месеца. Това уж, за хубава, гъста коса.
Може и да са бабешки деветини.  Rolling Eyes За каката го спазвах и наистина има много гъста коса. Не знам обаче, дали е от това или си е наследствено  Crazy /казвам ти дъще, сещай се снахо - да се пУфаля и аз  Mr. Green/.
Малката още не съм я подстригвала и ми се ще да връзвам опашленца от по-рано  Flutter
Майка ти май беше фризьорка, нали? Това с подстригването, неин съвет ли е?
Роси, уредихте снахата значи.  Laughing
Дита, разбрах какво си имала предвид за рокличката, преди да поясниш дори. След поста на Роси, обаче  Mr. Green
Цеце, юлче, бързо оздравяване на децата!
Уф, щях да забравя да похваля Цецето и Таш! Страхотно сте се справили!
Не че съм очаквала да не ми хареса  Crazy
А пък какво се чудите на Таш, малко ли красоти е показала досега, идва й отръки подобна творческа дейност  Simple Smile
По-късно ще надникна и аз в албумчето. Заинтригувахте ме, а откога не съм го отваряла  ooooh!
Хайде, чао!
Пуснала съм си да гледам "На кафе". Много се радвам, че го върнаха в ефир. Не че нещо гледах досега, само за фон върви.  Crazy
То и Елица много се заглежда по телевизора, а и на все повече разходки ще ходим сутрин, та едва ли ще съм редовен зрител.
Но се радвам, много харесвах предаването, преди да го спрат  Grinning

# 242
  • София
.... Подаръка на мъжо беше 1 ден СПа в новооткрит к-с в близкото място Старозагорски мин.бани, до града. Иииииеее кеф, бяхме с кумовете. То не бяха парни бани, сауни, тангентори, топли басейни,сауни с мента и т.н. .....

Joy Joy Joy хитър подарък за мъжа  Joy Joy Joy

# 243
Кате, честит ви рожденик! Да е жив и здрав, да го правите много щастлив, двамата с Мариян! Весел празник!
Тотонто, да е жива и здрава Лили! Пожелавам ви все повече да избледнява лошия спомен!

# 244
.... Подаръка на мъжо беше 1 ден СПа в новооткрит к-с в близкото място Старозагорски мин.бани, до града. Иииииеее кеф, бяхме с кумовете. То не бяха парни бани, сауни, тангентори, топли басейни,сауни с мента и т.н. .....

Joy Joy Joy хитър подарък за мъжа  Joy Joy Joy
оо-ооХооо Хитър - като гущера Димитър !

Пуснала съм си да гледам "На кафе". Много се радвам, че го върнаха в ефир.
Да и аз си го гледам, със страхотно настроение чаках да стартира отново днес, голям фен съм на Гала.

# 245
И аз много харесвах "На кафе" с Гала.  Жалко, че сега няма да мога да гледам, може би някое повторение, но не зная все още кога ще повтарят предаването.

# 246
Одеве се изкъпах и се каня да се суша със сушоар. Единствения начин да не ми залепне косата пак за главата е да я суша наобратно, т.е. да застана почти надолу с главата. Заех съответната щрауска поза и малкия фетишист веднага дотича и почна да ме гали по косата - "Ква си фубава! Ква си мека!" За първи път ми прави комплимент  Blush Размазах се. Питах го дали няма предвид каква съм рошава, но не - хубава съм  Blush И мека  Blush

# 247
Добър ден!

Честит рожден ден на съпруга на Катето! Да е жив и здрав и много любов им пожелавам и на двамата!

Бързо и безпроблемно оздравяване на болните дечица!И по-малки тревоги за милите им майчици. Hug

Гледам, че за Спа-процедури си приказвате, та и аз да ви се оплача за мойте неволи. На 17-януари, нали в нашето семейство празнуваме "национален празник" + годишнина от сватбата, та наши много добри приятели ни подариха ваучер за "Вип масаж за двама с шампанско и плодове" и разни други глезитии. Да, обаче ние двамката няма как да го използваме в съботно-неделните дни, тъй като няма кой да ни гледа децата. А ваучера ще важи още няколко седмици - до март месец. Та, сме решили да излезем от работа и двамата и да отидем "инкогнито" да си доставим удоволствие. защото иначе страшно ще съжалявам, пък и все пак немалко пари са дали хората, за да ни направят този страхотен подарък. Дано се организираме другата седмица, че време не остана.

Целувки и за Лильони Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от нас с Насето!

Роска, нищо все още не съм получила от този Ла Редут. Ще ги убивам вече. #2gunfire Предполагам, че ще почакам още доста време, защото и Просто-аз чакаше поръчка от 13-ти, която не е пристигнала. А моята е "чак" от 22-ри януари. А чантата все забравям да я снимам, но и тази работа ще направя.  Tired То, малко, как да кажа . ..... незнам дали ще ви хареса, защото е лаченка/демек доста лъскава/, ама важното е, че на мен си ми харесва и много исках да я имам.

# 248
Оф, сетих се..., то глава шамандура имам, ама...

Таш, знам ги всички снимки, чашки, сервизчета и тем подобни сувенирчета с репродукции на Климт. Не ги снимай, ужасни са! Нищо не може да се замени с оригинала. Аз не харесвах картините на Климт, докато не ги видях на живо във Виена. Те са Уникални!!!!!!!!

# 249
Добро утро!

Ще драсна два реда докато се поразсъня, че още не виждам добре, Joy за да чета по-подробно.

На този етап потръгна работата с апартамента, ще срещаме адвокатите си, остава да се разберем и по останалите въпроси и междувременно да не се появи друг сериозен купувач и на собственичката да й дойде на ума да наддаваме. Naughty На второ гледане спалните ми се видяха по-малки, а ваната е все така огромна като басейн и хич не знам как ще свикна с нея, но не върви да я  разбиваме. Има и гардеробна, не много голяма, но по-добре от нищо. Wink

Арабела, благодаря за разясненията. Основно ми притеснение беше да не дам на Рони неправилно съхранявано лекарство и да му стане нещо. А ново не е лесно да купя, защото ги продават само срещу рецепта, т.е. няколко часа чакане пред кабинета на лекарката. ooooh! Досега не е вдигал температура и не знам как би се държал, затова ми е притеснено да го оставя на друг човек, в случая - на свекъра ми. Затова ще си празнуваме вкъщи. А вие? Simple Smile
Много интересна теория за подстригването. На Рони му клъцкам само бретона. Отзад не, че мъжът ми има голям мерак да му се накъдри косата, а като е къса няма как да стане. Но щом е за каузата "гъста коса", ще режа. Wink

Ох, много мрънка като съм пред компютъра, изчезвам.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 12:31 от Ванилия Канелска

# 250
ЕхоУУУ,привет мами  Hug
Малиии,вънка щеше да ни отвее  ooooh! Взехме манджата и се прибрахме,че си е бая студенко вън  Whistling Сега си направих едно мокачино,резнах си малко шоколадов сладкиш,детето си шета по край мен,а аз на компито  Mr. Green Ех,дано тая седмица пощальонките да ме навестят,нито една от 4 поръчки не ми е дошла  Tired Вече взех да се ядосвам  Close
Роси,Таничка не е русокоса,по-светличка и е косата,ама не и е много руса  Rolling Eyes А лечението ми си върви,пия си хаповете,мажа гела и в началото на март като ида при доки ще видим какво-що  Peace
Цеце,много целувки за Васето и дано се оправя бързичко милата душичка  Hug Наистина е много гадно да гледаш детенцето си болничко  Tired И Таня като се беше разболяла по нова година по цели нощи не спеше милата ми от запушено носле,хем си искаше бибата,хем пък с нея не можеше да дише  Sad искаше ми се да съм на нейно място,само тя да ми е здравичка.Дано не се стига до АБ,но пък ако се налага...Абе дано мине по-бързо.Много  Hug и  Heart Eyes и за двете ви.
Ванилия,хайде успех с жилището  Peace Стискам палци да се подредят нещата добре за вас  Praynig
Гале,спа-ма,ааа  Flutter Кеффф
На всички болни дечица бързо оздравяване  Hug
Кате,честит рожден ден на мъжът ти!Да ви е жив и здрав,да се разбирате,подкрепяте и обичате още дъъъълги години!!!
Катюшка,успешен работен ден  Hug
Медхен,добре си ни дошла,липсваше   bouquet
Хайде,после пак  Stop

# 251
  • някъде там
здравейте маминки,
тук такава зимна приказка се беше завихрила  Shocked чак на виелица ми приличаше

арабела да майка е фризьор  Wink а за подстригването на Ема ами да ви кажа вече 3 път и се случва след като почне да и се тупира на тила обикновено, предстои 4-ти, косата и доста се промени по-сгъсти се и косъма не е онази перушинка от преди,  Wink

юлче да ти се оправят момчетата по-скоро, за Пулмекс и аз съм доволна позлвах го последно при една нощна кашлица на Ема, но незнаех и че при хрема помага  Hug

# 252
Момичета,пратиха ми от Ла редут код за безплатна доставка,ако иска да поръчва някой нещо,да свирка   bouquet

# 253
  • София
Кате, да ти е жив и здрав мъжа!Много да си ви обича ( и ти него, разбира се) и глези  Hug

Юлче, много е размазващо това, което си описала Simple Smile Любака сега е на вълна да премрежи поглед, да ме погали и да каже "мамо, обичам те!" Simple Smile А иначе след баня ми казва "аууу..изкъпа ли се? леле, колко си чистичка"  Joy

Канела, а пробвала ли си да поръчваш лекарства от някой сайт? Цецето поръчва от Англия (доколкото си спомням, да не сбъркам) и си мисля, че ще си по-спокойна така...
Стискам палци за апартамента  Hug Да ти имам проблемите с голямата вана  Laughing

# 254
Дианче, мерси за съвета. Всъщност няма проблем, ами аз съм голяма паника. Joy То си пише най-много до 15 градуса и да не се замразява, обаче аз нали съм много стриктна Crazy си мислех, че вратата на хладилника е прекалено близо до долната позволена граница на съхранение, а пък в килера е над допустимата Т. Хаху съм! Вечерта като казах на мъжа ми притесненията си, осъзнах за какви глупости се чудя, но ми се искаше да го съхранявам на температура близо до средната позволена. Flutter

Подстригах Рони, дано се посгъсти косата му, че засега е голяма перушина. Как ги омагьосвате да не се въртят? Аз така го подстригах ooooh!, но нищо ще свикна да му гледам прическата. Joy

Дианче, Юлче, блазе ви за комплиментите от синовете. Аз ще припадна и само "мамо" да ми каже. Joy Досега съм го чувала не повече от 3 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт