НОЕМВРИЙЧЕ на разходка,ходи с пъргава походка

• 14 617
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Агроном съм.

# 226
Едно къдрокосо момченце мернах-чие ли е Embarassed имам подозрения,ама Embarassed Whistling
Сега се сетих,че и аз не надписах кои сме Mr. Green

Моето е! Като приказката за гарджето и аз да си го похваля...

# 227
Едно къдрокосо момченце мернах-чие ли е Embarassed имам подозрения,ама Embarassed Whistling
Сега се сетих,че и аз не надписах кои сме Mr. Green

Моето е! Като приказката за гарджето и аз да си го похваля...
Ииих виках си аз,че е Насето,ама да не сбъркам Blushприказен е Heart Eyes

# 228
Мамчет вкл.се много набързо че решавам един онлайн тест
имам молба,ако някой повечко разбира от РС да ми прати линк от където да изтегля Ехел който мога да инсталирам и да ползвам на Уиндоус Виста ... (подчертавам виста,защото не знам дали МсЕхел 2003 например
ще може,ако може ще съм най-доволна!)

# 229
Мамчет вкл.се много набързо че решавам един онлайн тест
имам молба,ако някой повечко разбира от РС да ми прати линк от където да изтегля Ехел който мога да инсталирам и да ползвам на Уиндоус Виста ... (подчертавам виста,защото не знам дали МсЕхел 2003 например
ще може,ако може ще съм най-доволна!)
http://bg.openoffice.org/
пробвай все пак Peace

# 230
  • някъде там
и аз разгледах албума, много дългокоси всички сладури, ще кача снимки на редовно постригваната Ема, на която май трябва да остава косата да порасне за малко опашки Wink
очето и почти се е оправило, утре ще се види ако не е минало съвсем може би ще се консултираме с очната

# 231
Добро утро!

Хайде, по една скромна чаша кафе за сутрешно разбуждане:

Катюшче,
успешен старт отново на първия работен ден  Hug
Честита ви прощапулка! Нина е голяма сладурана  Heart Eyes Ама ти съвсем гола се разхождаш вкъщи  Whistling

Лилчо, Васето днес ли трябваше да започне яслата? Милинкото! Дано се оправя по-бързичко  Hug

Тианка, бързо възстановяване на баща ти  Hug Дано не е нещо много сериозно  Praynig
Целувки на малките пакостници  Heart Eyes

Юле, вие как сте  Heart Eyes ?

Дианче, Павчето опъпчили се или го подмина  Hug

Сладурче, този дрисък при Ивчето ми изглежда като от зъби  Thinking , особено като прибавим и нежеланието за хранене  Thinking Много ти е пораснала малката Сладурка  Heart Eyes
Аз сигурно съм мамата на момиченце, която най-малко кипри дъщеря си  Laughing Общо взето дрешки вече и купувам само от Ла Редута . Бухам в кошницата всичко, което ми се струва изгодно, пък после съчетавам  Laughing Вкъщи редовно я обличам с дрехи на батко и или някакви супер окъсели дрешки  Whistling Майка чак ми се кара, че все като цигане съм я мъкнела  Crossing Arms

Арабелка, да , бе, забравих да ти отговоря, че това ни е гаджето от 3 години насам  Crazy За кратък период ги бяха разделили, понеже девойката е дете на разведени родители и тук живееше при баба си, та баща и си я беше прибрал в Плевен за кратко, но по стечение на обстоятелствата баба и и дядо и пак си я прибраха  Rolling Eyes Тъжна история  Tired Детенцето е много хубаво, малко лигаво като моя синковец, ама те затова си допадат  Whistling Щели сме да я взимаме вкъщи, но когато се оженили  Sunglasses  Laughing

Мими, как няма да те помним , бе  Crossing Arms То такъв образ като теб трудно се забравя  Hug Много често се сещам за теб  Hug Много ми липсват свежи те ти постове  Heart Eyes Да нацелуваш Сандокана от мен  Heart Eyes

Сонче, гарджето ти е голям красавец  Heart Eyes Като ангелче е с тази руса къдрава косица  Heart Eyes
Аз все още чакам да видя чантата ти  Whistling
Имаш ли пристигнала поръчка от Ла Редута ? Все още се притеснявам дали нещата ще ви станат  Blush

Просто Аз, нормално е да се притесняваш и да искаш да си до Найчи Hug
Приготви ли романтична вечеря снощи?
И аз чакам от 12.01 най-големия си колет и сумата хич не е малка  ooooh! Моля се да няма проблеми  Praynig Нещо много се забавиха този път тези французи  Crossing Arms
Забравих да те попитам, получи ли ботушките за племенницата си? Станаха ли и? А дънките на мъжа ти?

Веси, ще се оправи Стела  Hug
Ама наистина ти е голяма бърборана-сладурана  Heart Eyes

Софинце, твоята щерка не очаквах да я видя с руса главица  Heart Eyes Много приятно ме изненада  Hug
Как върви твоето лечение?

Скреч, Митето как е?
Нормално е Коце да е объркан и да търси причина във всяко едно нещо. Все пак е баща  Heart Eyes Надявам се, че ще изгладите всички недоразумения  Hug

Деска, Симона е божествена  Heart Eyes Винаги съм си мечтала за едно такова момиченце  Hug Е, и моята Лилия си е сладурана  Blush И аз като приказката за гарджето  Mr. Green

Таш, интересно ми е да чуя и коментарите след вица  Whistling

Медхен, радвам се, че те "видях", ама за кратко, бе  Crossing Arms Я, пиши, как сте? Как е Лена? Как върви работата  Hug

Гале, къдеее си  Hug Пиши, де! Как прекарахте празника  Heart Eyes

Жу, забравих да ви поздравя за тризнаците  Crazy Дано има лека и безпроблемна бременност жената  Praynig

Дес, Цеце, как са момичетата? Силно се надявам вече да са по-добре  Praynig

Снимчице, предните няколко дни по-ми харесваше  Crossing Arms Много ми е приятно като се разписваш по-често  Heart Eyes Изключително интересни неща пишеш  Hug

Валенце, при Влади някакви нови щури бели напоследък  Whistling

Ренка, ти защо подстригваш Ема?  Rolling Eyes Аз чакам с нетърпение да порасне малко косичката на моята. Напоследък забелязвам, че леко и се завива отзад, което страшно много ме радва  Heart Eyes

Катенце, вие за Ямбол ли отпътувахте?

Бакси, щеше да пишеш още  Whistling

Диди
, и теб никаква те няма напоследък  Hug

Ми, аз както съм ви подкарала, то много хора не са писали напоследък  Rolling Eyes Особено Мерги, Марианка, Лучка, Тотонто...

# 232
  • София
Здравейте.

Василия вече е със сополи и разстройство и кашля.  Много се надявам днес вече да има подобрение, таязи сутрин й е 4-я приeм на имуностимулиращото лекарство. Бакси, благодаря за инфото, поуспокои ме, дано и Василия да се повлияе добре от него. Давам й прахче против обезводняване, сироп против кашлицата, панадол от време на време, капя капки в нослето, спи на ампулка с масла и какво ли още не.....Снощи е заспала в 1.30, не можеше да диша със запушеното носле. Направо сърцето ми се къса като го гледам детенцето. Ако до довечера няма подобрение, ще викам пак частното педи да решаваме за антибиотика, защото много се притеснявам да не й слезе надолу инфекцията.

След малко ми свършва ефира и се изстрелвам към къщи. Хубав ден на всички!

# 233
Dobro utro!
Ste pisha na latinica, zastoto pisha ot PC-to na kolejkata, che moia PC e v druga kola i sega chakam shofiora da ia dokara  ooooh!
Katiushka, uspeshen start na rabota  Peace Ste hodish li na izlojenieto tazi sedmica?

Rosi,  Hug

Tsetsi, az imam niakakav spomen, che kogato e bolen chovek ne biva da pie imunostimulatori, no sega mi e kasha v glavata i ne moga da kaja sas sigurnost  newsm78 Ili drugo ne bivashe da se pie  ooooh! Abe ne mi obrastai vnimanie. Natseluvai Vasilia  Heart Eyes

Ste osvobojdavam PC-to sled malko i ste pisha po-kasno ot moia. Samo da si pohvalia maja, che se beshe spravil otlichno s Lena i s kucheto. A kato si vkliuchvah skaipa vecher da gi vidia i Lena samo povtariashe "Mama, Mama, Mama ....." Hotela beshe 5 zvezdi - mnogo hubav, no na men si mi beshe machno za chedoto  Rolling Eyes Niama palno stastie i tova e  Wink

# 234
Цеци, ако имаш пулмекс бебе, можеш да мацваш лекичко една точка между веждите. На моите синковци (освен мазането на гърдите и гърба, разбира се) това много им отпушва носовете. Ние сме със същия вирус, за тези, които питат как сме - ами зле, кашлицата е нещо ненормално - не могат да изкарат храчките и грачат. Големият от събота вечер е на Зинат, но няма като че ли подобрение от самият АБ. От вчера и на двамата почнах да им капя антибиотични капки в носовете и като че ли понамалихме поне хремата и спят спокойно. Хич не обичам да играя на лекар, ама пусто като все се разболяват събота вечер  Tired Температура обаче не вдигат, което ме озадачава и почвам да се чудя дали не им е отслабнала много имунната система от разстройството. Абе ще се оправим, важното е, че тичат, скачат и се заяждат един с друг.

# 235
  • София
Много ми е неприятно да прочета за толкова болни дечица  Sad Пожелавам бързо оздравяване на всички!

Росинко, не, още не се е опъпчил, но то нямало сега да му избие обрива...две седмици след опъпчването на другото дете. Тогава ставало.

Ние изкарахме много хубав уикенд Simple Smile Вчера имахме годишнина от годежа...9 години. Догодина имаме кръгла годишнина Simple Smile

# 236
Милите дечица  Tired Надявам се скоро да преодолеят бързо и лесно гадния вирус  Praynig При нас още не е дошъл и се моля хич да не ни застига  Praynig

Ели, аз съвсем изключих , че и вие ходите на тези изложения  ooooh! Ние сме там най-вероятно на 19-ти  Grinning , ако не насрочат на Сашо изпита за тогава  Peace Много , ама много ще се радвам да се видим  Hug Знам, че не обичаш да ми вдигаш телефона., защото не обичаш да си говориш с мен, но пък може да имаш желание да ме видиш  smile3534 Защо ли ти казах? Сега ще вземеш да отложиш пътуването  smile3506

# 237
  Еххооооо  Simple Smile , добро утро нашата къща!  Wink  Hug   food010

Почерпете се днес по случай рожденния ден на нашия тати:

Днес оставих детенце, нали знаете къде Wink  Мисля, че всичко ще е ОК. Разделихме се бързо и безпроблемно Wink Какичките го поеха от вратата да го събличат, децата наизскочиха да го посрещнат и аз тръгнах за да не го дразня. Ще чакам да ми позвънят ако има проблем, но аз си знам че няма д има Wink.

Роси, да на Ямбол бяхме. Снощи късно пристигнахме и до като се оправим  Confused за това и днес закъсняхме с 5 мин и ми беше малко кофти, но реших че ще ни простят защото ни е за първи път  Mr. Green

Сега се заемам с къщата, че ако знаете какво ми е ... 300 избити и 1 неизвлякън  Laughing

Пожелавам ви слънчева и усмихната седмица!  Hug

Успешен старт и на Катето  ! Hug

# 238
Катенце, да ви е жив и здрав татито! Много да го слушате и да го радвате!
Да сте все така щастливи заедно и
дано скоро го дариш с една красива синеока дъщеричка!

Успешен старт и на Мариянчо  Grinning

# 239
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Здравейте мили момичета, ужасно е, че има много дечковци, които са се разболели. Страх ме е за всички, дано ни подмине и нас. Аз тези дни изживявам някаква споменна криза за година назад, когато ме сполетя това мъчително недишане с Лильона. Точно този гаден грипен период. Дори няма да я водя на мерене и теглене, въпреки че не сме го правили от три месеца. Само да сме здрави. Усещам тези дни, че се държи за бузката и виждам, че кътници никнат - явно я боли.
И тази финансова криза ни побърква - проблемите са отвсякъде.
Но най-важното, е че сме здрави за сега.
Пожелавам на всички болни мъничета бързо да оздравяват! Много  Hug и много  Heart Eyes за тях.
И когато е на-трудно се сещам за по-трудните моменти и си казвам, че все пак сме добре! Heart Eyes
Мисля, че Диди, ме беше питала за Хисар и дали съм слагала бански на Лильонка - НЕ СЪММММММММ Laughing Laughing Laughing! КАЗАХ СИ - КАКВО ТОЛКОВА - ЕДНО ЧИШКО Joy Но, да не си посрамя момичето, обаче - нищо не е правила във водата - само се кефеше Simple Smile
До скоро! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кате, честито рожденник! Да ти е здрав и много да те обича!  bouquet
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт