НОЕМВРИЙЧЕ на разходка,ходи с пъргава походка

• 14 622
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!

Рени, мерси за кафенцето и хапването. Радвам се, че оченцето е по-добро. Heart Eyes

Цеци, Цеци... златни ти ръце! omm Красиво е. Усещам аз, че и Таш я бива в тия работи и си представям какъв екип сте. Wink Я виж как се казва имуностимулиращото на Василия.

ПростоАз, как е Най? Hug

Десче, има карти по магазините, аз тамън (таман? newsm78) 2 си взех. Flutter Пуснах даже вече за втората играчка.   Wink

Аз сега ще си мацна едно лакче на ноктенцата. Flutter

# 211
  • София
Дита, Isoprinosine е лекарството, швейцарско е, малко скъпичко идва, но според лекарката е най-доброто от тоя вид. Струва 50 лв. опаковката  Shocked, но за малките 1 блистер с 10 таблетки е достатъчен за 10-дневен курс. Ето и повече инфо - http://www.pharmacy-bg.com/lekarstven_spravochnik.php?cmd=lekars … nosine%20500%20mg.  Дава се по една таблетка на ден, разделена на два пъти, стрива се на прах и се смесва с нещо сладичко, за да я приеме  Peace

# 212
Здравейте,

незнам дали ме помните  Embarassed Embarassed
Пропуснах толкова-сега наваксвам с четене, но едва ли ще се включа адекватно.
Имах проблем с компа , тоест още имам, но някакви "гуру-та" се борят да спасят каквото може, че лоша работа.

Гледах на Цецето и Таш нещата -цък цък..то Цеци си я знаем ама...Таш я най-добре събувай гумените ботуши и се преквалифицирай овреме!!! Hug Hug
Дано всички болнички се оправят от неразположенията скоро Praynig
ПростоАз-как е Найче? Оххх наистина вече за секунда и става беля....При нас имаше инцидент онзи ден, който завърши с цицина, която никой не беше виждал през живота си (няхме 5 човека). Огрооооооооооооомна!!!!отзад на главата....ама мина...
Иначе Терминатора е ОК....яде като ламя това дете бе..лелееее какви бутчета е направил...и бузи...незнам кога ще успея да пусна снимки...обещавам поне до първи клас да стане. Избиват яко зъби и е едно лигавенеееее-вече е с 3 кътника и 2 кучешки...Оххх нали след първите 16 ще има почивка?? Кажете ДАААААА

Еми толкова...сори ама ...

# 213
Добро утро  Hug

Ренка, благодаря за кафенцето и закуската  Hug
Радвам се, че на Емка оченцето е по-добре днес  Hug Весето има неприятен опит с такива проблеми, та може тя да се включи с повече съвети  Peace

Просто Аз, как е Найчи днес? Миличката! Дано не и пречи много и да не я боли  Praynig

Дес, дано се оправят бързо малките принцеси  Praynig

Цеце, радвам се, че Василия е по-добре  Hug Дано не повръща повече  Praynig
Декорацията е невероятна  Heart Eyes Чуден празник си спретнала на тези двама влюбени и на техните гости! Късметлии! Ама и ти си била в много приятна компания  Heart Eyes

Таш
, каквото и да стане, без работа няма да останеш с тези златни ръце, които създават красота  Heart Eyes Не знам каква функция точно изпълняваш на своята работа, но все ми се струва, че мястото ти е в сферата на изкуството  Heart Eyes

Деска, много се радвам, че сте прекарали хубаво в компанията на баба Галя  Hug Ще се оправи жената! Не се натъжавай! Ще имате още много възможности да ходите на разходки заедно и да си бъбрите сладко  Heart Eyes

Арабелка, Деската и мен ме подведе и аз щях да я издирвам тази рокля  Mr. Green
Елица и Лили май говорят на един и същи език  Thinking  Joy
Май само аз не мога да кажа същото относно развитието на момченцата и момиченцата  Laughing
Весе, Ицко не е толкова малък на клипчето, което ти показах, но все пак на 1.6 вече си говореше доста добре, а на 2 вече говореше почти без дефекти. Като гледам Лили ще проговори като тръгне в 1-ви клас  Joy С една мама си говорихме и според нея на вторите вече сме претръпнали и не се занимаваме толкова с тях, та затова изостават в говорно-комуникативната дейност. Като се замислих на Ицко четях непрекъснато приказки още , преди да навъри 1 годинка, а на Лилия не съм прочела все още нито една  ooooh! Срааам  Embarassed Та в крайна сметка явно си е до дете  Peace

Катюшче, спорен старт ти пожелавам утре Hug

Канелка, казвай вече какво стана с апартамента  Hug Дано се похвалиш  Heart Eyes

Бакси, честита ви прощапулка  Heart Eyes Ангелчо е много сладък, ама и ти никак не му отстъпваш  Heart Eyes

Галенце, ти къде се изгуби? Някъде в прегръдките на Ники, а  Wink

Мамчета, напъвам се, напъвам, обаче нищо не излиза от главата ми  Sick Толкова много неща исках да напиша на всяка от вас, пък се изпари  Crossing Arms

Хайде, до по-късно  Hug

# 214
Привет момичета  Hug
Днес се наспахме прилично  Embarassed ,пихме кафенце,мафенце и така  Flutter Снощи бяхме в един ресторант,хапнахме и пийнахме с приятели,хубаво беше  Wink Друго си е човек като се поразтовари малко  Party
Просто Аз,да нацелуваш милата душичка  Heart Eyes  Юлчето те е посъветвала какво да правиш,пиши как е Ная ,надявам се всичко да е О.К. вече  Hug
Рени,радвам се,че оченцето на Ема се оправя,чувала съм за ечемика,че било хубаво малко кърма да се капне на оченцето  Peace Ако имаш някоя позната,която да кърми помоли я да ти даде малко.  Може  да опиташ,няма да навреди  Hug
Цеце   bouquet Браво,големи красоти си сътворила   bouquet
Таш,браво и на тебе,НЕ скрит талант си и ти   bouquet Благодаря ти за съдействието  Heart Eyes
В тая връзка,Лилчо ,пратиха ли ти карта от Памперс,че на мен още не са  Thinking Как е Васко ?  Hug
Роси,клипчето беше много сладко  Heart Eyes И как няма да пускаш снимки бе,аааа  Naughty
Мергииии,стига си играла карти  Crossing Arms Я вземи и на нас драсни някой и друг ред  Naughty Какво стана с поръчката от Ла редут,дойде ли,две ли са  Whistling Как е Габи ?  Hug
Какво ли още щях да пиша  newsm78

# 215
Цеце,при Ангел  вирусната инфекция винаги започва с разтройство и ако не я хванем навреме идва и повръщането,забелязала съм,че повръща вечер,затова с риск да е гладен му давам по-малко мляко разделено на 2 приема.И той пи Изопринозин,понесе му добре и още след третия прием състоянието му се подобри.(след 2 прием му избиха пъпчици по крачетата,лекарят каза,че са алергична реакция към някои от помощтните в-ва,но не и от самото лекарство,след като го спряхме пъпчиците изчезнаха).Пихме го по същата схема и лекарят ни увери,че това лекарство предпазва и от грип.Да нацелуваш Василия и бързо да се оправя.Нощтният плач може да е от зъбоникненето.
Просто Аз,Ангел преди месец падна и си удари горно зъбче,отлепи се и парче от венеца,сега зъбчето му е оголено.Водихме го на детски стоматолог,увериха ме,че такива удари не са страшни когато се касае за млечни зъбки,още нямало образувани коренчета,които да бъдат наранени,ако паднело зъбчето просто се изчаквало появата на постоянен(при нас нямаше такава опасност)Посъветваха ме когато мажа с гелче за зъбки да обтривам и нараненото място като с пръст да опипвам за подутина(имало вероятност за поява на кистичка,която се лекувала в повечето случаи с АБ или за гранулом,който се отстранявал с лека манипулация ,когато започне появата на постоянни зъбки),казаха ми да го заведа след 3-6м.на преглед,за да огледат за появата на такива.По съвет на Юлчето мазах с Дактарин,венеца заздравя още след второто мазане.Както и Юлчето е казала не му давах твърда храна 2-3 дена.Той също постоянно си държеше езичето върху зъбчето няколко дена,давах му малка доза панадол 2пъти на ден в рамките на 2 дена.Сега е добре.

Искаше ми се да попиша още неща,но моето момче напълни памперса,та ще ви чета и пиша по-късно.За сега ви желая хубав следобед.

# 216
  • Хасково
Добро утро и от нас!

Рени мерси за кафенцето и закуската! Радвам се, че оченцето на Ема е по-добре Hug Ние още се борим с ечемиците Tired Педито изписа някакви хомеопатични, но ефект може да има поне след две седмици.... Crazy За сега няма! иначе очния лекар каза само топли компреси да слагам, но Стела не ги търпеше особено и резултата беше незадоволителен. Капах и Фуситалмик гелче, но и от него нямаше подобрение. Просто единия ечемик изчезне, но се появи друг на друго място и така... Сега Медхен ме накара да се замисля да не е нещо като на Лена. Преди да започнат да излизат ечемиците, Стела хъркаше ужасно, но нямаше никакви секрети от нослето, спря да хърка и се започна одисеята с ечемиците newsm78 Ще се чуя с педито утре да видим какво ще каже по въпроса Tired

Просто Аз, целувки за Ная! Дано няма усложнения Praynig

Цеце, Таш, невероятен екип сте Peace Създали сте нещо наистина много красиво!!!

Мими  Hug Липсваше ми и хуморът ти също  bouquet Целувки за Терминаторчо Heart Eyes

Скреч, сега ме хвърляш в затруднение Mr. Green Да ти кажа от два дена следя какво казва Стела, само заради теб Hug И... ами всичко си говори  newsm78 Съчетава по две думи отдавна, - "Тати/бебе (или нещо друго, което е в легнало положение Mr. Green) нани!" Дай ва" (вода), "ла ла бабо/тати" (означава ела)... И така много са! А снощи в продължение на повече от 5 мин. повтаряше "Тати кучи ало" , Тати включи телефона (да се зарежда-видя го като го включваше и без да й казвам какво прави баща й, започна да го повтаря). И така докато се измори, както си беше седнала в кошарата, легна, повтори го още веднъж, ама тоя път доста забавено, набута бибата в устата и отнесе Joy

Оф това го пиша от 11ч. ще публикувам, ще прочета какво сте писали през това време и пак ще пиша!
Лек и спокоен неделен ден! Да си починете хууубаво! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 217
Здравеийте милички
Благодаря ви много за подкрепата и ценните съвети! Знаех си,че тук ще получа такива - специални благодарности на Юлче и Бакши,както и на всички за оказаната морална подкрепа!!! Ная не спа хич добре.През нощта е текло кръвчица - не много но все пак има по възглавничката и дори малко по чаршавчето.Тя не може да спи (или поне заспи) без биба и това предполагам допълнително я е дразнело,но аз мисля,че това от една страна помага зъбчето да се намести.Слава богу оток почти няма и Ная е в добро настроение.Давах и кашава храна,но още не съм мазала с нищо.Сега като се събуди и ще се пробвам.Вчера след като заспа излязохме да "празнуваме" Св.Валентин. Едвам издържах 2часа и само се молех да свърши за да се прибера при Ная.Накрая като започнаха да ни обеждават да идем на дискотека,че аз нямало какво да направя,ако съм вкъщи почти стигнах до бой,разциврих се като кифла и се качих в едно такси - та вкъщи.Не,че съм спала,но да знам,че съм си до детето и че сутринта ще ме види с отварянето на очите,а не аз да спя като пън след като съм "празнувала" !!! Не успях да се зарадвам на подаръка на милото,а той толкова се беше постарал - за пръв път ми надписва картичк и ми подари НоутБук с 10инча монторче,което толкова дълко исках за да мога да си го разнасям в чантата и да го взимам по изпити.Аз от своя страна не улучих ни един размер от подарените му дрехи и утре ще ходим да ги сменяме...

Роси - много вълшебно си го описала!!!
Ренито - как е Ема?
Дита - стискам палци всичко с прекрасната жена да се оправи бързо!!! Господ помага винаги на такива лъчезарни хора!Вярвам в това!
Дес - миличка,дано да е за последно тази година! Нека имунитета ги обхване с всичка сила и да не се поддават на подобни лоши болести Sad
Цеце радвам се че Василия е добре.Ная есента имаше такава инфекция и също повръщаше нощем,но само 2-3 пъти.Сигурно и при вас ще спре. Давах и Натриев ... ала бала - на ситоп и всичко мина бързо.   А украсата е страхорна! ПОздравления! Да ти кажа,след антипразника снощи,снимките ми подействаха така романтично,че днес,ако Най се подобрява още ще спретна една романтична вечеря.Все пак още не съм пробвала така жадуваната от мен фурна...срам!
Да Мими - поооомним те естествено! Ти си нашата първа мама Simple Smile И наистина - белята става за секунда Sad
Бакшиша - ще заведа и Ная на зъбар - сряда сме там да я погледне просто,а след това ще направим и снимка (след година май каза) за да видим дали зародиша на постоянния зъб е добре.Поне така разбрах по телефона...

Милички - отивам да нацелувам Ная от всички ви! Мисля,че ще помогне. А пък аз на свой ред целувам всички вас и малките бузанчета!

П.С чакам ларедутски поръчки от 13-ти и нататък...(януари) дали да се тревожа? Поръчката от 13 е за една камара с пари! Sad и сигурно тежи поне 15-20килограма...направо настръхвам

# 218
ей моми4ета привет. ама много сте активни последните 2 дни.............. много ме радва това.

честито на празнуващите вчера.ние яко се веселихме.бяхме на бар.празнувахме трифон зарезан.
2-3 дни ще сме без дете.у майка ми сме го пратили.и мога да я похваля моята майчица,оту4ила митака от бибата. каза 4е лесно заспивал ама да видим.
аз отивам да видя драго че още му е лошичко от в4ера.после ще ви изчета и ще се включа по темите.

# 219
ПростоАз много прегръдки и от мен за Найчи, милата душица Cry Hug. Дано да няма никакви проблеми, момичетата казват, че не е толкова страшно, така че всичко ще бъде наред. И Васко наскоро падна, но този път успях да видя, че течв кръв от устничката, а предните не бях сигурна дали от зъбките или от устната. Абе много ме е страх и мен.
Бакси Дактарин ли е онзи гел за който и Юлчето говори? Да взема да си купя и аз да имам под ръка.
Софи нямам и аз още карта. Ще взема да им звънна през седмицата, те не знаят ли как изгаряме от  желание за пустия жираф Crazy Нямам допълнително мечета, даже Еличка ми обеща няколко, че аз им ползвам само кърпичките, иначе бих ти услужила. Васчи буха здраво и има сополи Cry

# 220
  • София
Привет отново.
Ние хубаво си поседяхме на маса. Ей много празници - много нещо  Laughing.

Нашето пате днес офиц. се брои към проходилите. Спря се на чектата за рисуване - бяхме я нарочили за човек на изкуството. После естествено напипа химикалката и апарата за кръвно. Та общо взето неориентирана работа - май мама ще помага в ориентацията  Mr. Green ( д`пе да й е яко ).

Малко снимчици, с не особено хубаво качество :

http://picasaweb.google.com/katiousha31/Pro6tap#

Отивам да правя супичка и кремче за утре - че нали почваме да ходим на бабината детска ясла  Wink. Багажа е стегнат.

# 221
Лилчо, Дактарин е гел против гъбички - препоръчах го, защото Иво редовно вдигаше температура, като си прехапе устната. Илизаха му веднага афти и се възпаляваха. Иначе за обезболяване - примерно дентинокс или нещо подобно за обезболяване на никнещи зъби. Те съдържат лидокаин или друго обезболяващо.

Таш, никога не бих направила такова нещо. Може да съм всичко друго, но подла не съм  Laughing

Катюшче, от утре ли почваш?

Еми толкоз, гонят ме от компа  Sad

# 222
Ехоу Hug
Виждам,че сте празнували всички вчера,браво! bowuu
ПростоАз не се обвинявай,че си се прибрала,нормално е да не можеш да се отпуснеш като мислиш за детенцето си Sad Дано Найчето се оправи миличката Praynig HugСамо с уплаха да се отървете Hug
Катюш аз май нещо съм пропуснала,защо Нинка ще ходи на бабина ясла? Да не почваш работа нещо?
Стискам палци на Емката и Стелето да с еотървавата най-после от тия гадни ечемици и подобни Naughty

И аз си имам дерт с Ивчето-през ден се подрисква и хич не се храни добре,какво и става не знам...поне водичка много пие,та това не го мисля. кара само на хляб,питки и разни такива милата Confused не знам на какво се дължи-един ден добре,друг не...какво ли не и сготвих,че тия дълги бедри Flutter са бая заслабнали Rolling Eyes
Сготвих две-три неща и кремче и направих та ще видим тая вечер Rolling Eyes
Цеце,Таш как успяхте такива красоти да сътворите Crazy Браво и на двете ви! никога нямаше да ми стигне фантазията за такова нещо Blush
Юлче вие празнувахте ли?

Ще се опитам да кача малко снимки на Ивчето отпреди две седмици някъде,нямам по-нови Thinking

# 223
  • София
От утре съм трудовак  Wink . Ох днескашният 4 часов следобеден сън май ни излиза през носа   ooooh!

# 224
От утре съм трудовак  Wink . Ох днескашният 4 часов следобеден сън май ни излиза през носа   ooooh!
Честито Катюш! Обаче нямам никаква представа какво работиш Rolling Eyesявно и това съм пропуснала Blush
Успях да взлена в албумчето и да кача снимки на Ивчето-огря ме до 5 бр,не успях повече-малии какви красиви дечица видях и пораснали Heart Eyes
Дита Момонката е приказна,ще и изям бузките Heart Eyes
Катетг и Мариянчо е страхотен,голямо момченце Hug
Софче вие с Таничка ли сте на въртележката,мамина красавица,дано не бъркам,че вече дечицата са толкова пораснали-не мога да ги разпозная Embarassed
Едно къдрокосо момченце мернах-чие ли е Embarassed имам подозрения,ама Embarassed Whistling
Сега се сетих,че и аз не надписах кои сме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт